Ir dar Kęstutis pastebėjo, kad prieš tai buvo geras kirpimas, tačiau reikėjo labiau patrumpinti visus plaukus, kad jie nebūtų tokie nutysę. Ilgesni plaukai pas mane nutysta ir praranda formą.
O prieš tai buvau pas Jūratę.
ABSOLIUTE, o virsugalvi prakarpe tai prie pat saknu? tyriu tokius pat plaukus, idomu butu pamatyt, gal i az foto galetumet, veida galit uztusuot, jeigu galima
QUOTE(GITALE @ 2011 09 13, 10:55)
ABSOLIUTE, o virsugalvi prakarpe tai prie pat saknu? tyriu tokius pat plaukus, idomu butu pamatyt, gal i az foto galetumet, veida galit uztusuot, jeigu galima
Gal ne taip parašiau, pakarpė, tai kirpčiukų vietoje pakarpė, tokius ilgesnius kirpčiukus padarė, kad nebūtų plaukai labai prisiploję.
Nuotrauką galėsiu vakare įmest.
O man neiseina idet nuotrauku.Man kazkokia painiava, prirasyta kazikiek,viena dariau,kita,nuotraukas mazinau,jau nervas ima.Niekur sitaip sudetingai nemacius.Dejus juk ir kituose tinkalpiuose,tai ikeli is kompo,reik susimazini iki tiek kiek reikalauja ir viskas ok.
Aš apie Kęstutį irgi tik geriausius žodžius galiu pasakyt. Nes išsiplovus galvą, nebereikia stovėt su fenu, kad matytųsi kirpimas.
QUOTE(Absoliutė @ 2011 09 13, 10:26)
Ir dar Kęstutis pastebėjo, kad prieš tai buvo geras kirpimas, tačiau reikėjo labiau patrumpinti visus plaukus, kad jie nebūtų tokie nutysę. Ilgesni plaukai pas mane nutysta ir praranda formą.
Dabar paskaitinejau ir mano plaukai panasus jau eile metu niekaip man nepataiko nukirpti, kad plaukai atrodytu tvarkingai. Kur Toks kirpejas yra? Kokia kainyte pas ji?
Banadau deti,patalpinau as tas nuotraukas i talpykla,pirma nuotrauka bus pries pasikeitimus,ilgais plaukais.Dedu per nauja,nes tokio dydzio isudejo,labai didele
Papildyta:
Na pagaliau,viena idejau,o dabar bandysiu idet po nukirpimo ir padazymo
Papildyta:
Na as cia pridejau po 2 kartus,nepykit merginos,kai pirma karta dedant,tai jau kaip isejo,taip,nezinau kaip cia matosi tie pokyciai,laukiu nuomones.Is priekio tai nelabai noriu veido rodyt,nebent iseis kaip nors retusuot.
Papildyta:
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 13, 15:14)
Banadau deti,patalpinau as tas nuotraukas i talpykla,pirma nuotrauka bus pries pasikeitimus,ilgais plaukais.Dedu per nauja,nes tokio dydzio isidejo,labai didele
Papildyta:
Na as cia pridejau po 2 kartus,nepykit merginos,kai pirma karta dedant,tai jau kaip isejo,taip,nezinau kaip cia matosi tie pokyciai,laukiu nuomones.Is priekio tai nelabai noriu veido rodyt,nebent iseis kaip nors retusuot.
QUOTE(Rigoleta @ 2011 09 13, 15:24)
Banadau deti,patalpinau as tas nuotraukas i talpykla,pirma nuotrauka bus pries pasikeitimus,ilgais plaukais.Dedu per nauja,nes tokio dydzio isudejo,labai didele
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Dabar bus is priekio pries pokycius