QUOTE(agnuta @ 2010 11 24, 22:29)
Aš graikinių riešutų aliejaus tam reikalui nenaudočiau. Maceravimui tinka sezamų (jis laikomas stabiliausiu aliejum), migdolų, simondsijų. Rinkčiausi kažką iš šitų
O man iš kažkur užsifiksavę, kad stabiliausias simondsijų (jojobos) aliejus. Ai, čia gal užfiksavus, kad jis geriausiai tinka aliejiniams kvepalams.
Papildyta:
QUOTE(ugne77 @ 2010 11 26, 13:17)
mergaites, aš irgi noriu pradėti gamintis kremus ir kitas priemones pati, tik kyla klausimas, nuo ko pradėti, kaip jūs pradėjote, kur radote info, na užsirašysiu i pradžiamoksliu kursus, yra tokių. bet toliau, kur gaunate receptus, kaip sužinote kurie aliejai ir kit dalykai tinkami kokiai odelei, ar viskas vyksta eksperimento būdų, tieisog bandote ir tiek. Kur perkate reikiamus ingredientus, ar tose eko parduotuvese, ar kazkur kitur, jei nesunku ir negaila, pasidalinkite šia info, noriu gamintis kosmetika savo šeimai, vaikui. Dekoju jums.
Tai gal ir senesnes temeles paskaityk
Nes kai aš pradėjau domėtis, tai pradžioje tik konspektavau viską į PC. Informacijos tikrai yra ir jos galima rasti šiame forume, tačiau jau kaip viena forumietė minėjo - nieks nesukramtys už jus ir į lėkštę neįdės.