Dalinamės idėjomis, patirtimi ir svajonėmis
Sena tema čia: http://www.supermama...howtopic=626064
grazus nauji namuciai
QUOTE(laimucia @ 2010 10 28, 15:51)
zinoma svarbiausia kad jums patiko
asd irgi gavau kritikos, bet ne dcel puokstes, o del savo nagu
asd irgi gavau kritikos, bet ne dcel puokstes, o del savo nagu
Tai visi turbut gauna tos kritikos Juk nebutu ne apie ka sneketi cia,jei visu skoniai sutaptu. Kiekviena renkames pagal savo norus ir poreikius
Ačiū už naujus namučius
Pagaliau gavome savo vestuvių video dar kartą įsitikinau pažiūrėjusi, kad mano puokštė buvo ideali (man ideali) ir jaunikio gėlytė į atlapą, ir pamergių puokštytės, ir mašinos papuošimas nieko nekeisčiau
noriu vestuvių vėl
Pagaliau gavome savo vestuvių video dar kartą įsitikinau pažiūrėjusi, kad mano puokštė buvo ideali (man ideali) ir jaunikio gėlytė į atlapą, ir pamergių puokštytės, ir mašinos papuošimas nieko nekeisčiau
noriu vestuvių vėl
o man visai grazu is tu uogeliu vien:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 28, 22:58)
Tai visi turbut gauna tos kritikos Juk nebutu ne apie ka sneketi cia,jei visu skoniai sutaptu. Kiekviena renkames pagal savo norus ir poreikius
mes visos skirtingos, turim skirtingas paziuras, skonius.. tad lb smagu, kad ne visoms patinka vienas ir tas pats
Papildyta:
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 29, 11:43)
o man visai grazu is tu uogeliu vien:
grazu, bet tik ne jaunajai.. pamergems, tai super grazu butu
o man ir jaunajai visai gražu
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 29, 11:58)
na galima su kokio baltom ar geltonom gelytem pamaisyt nors as ir tokia puokste imciau, tik kokius silkiniu kaspinu apsukciau kotus ;)kad puosnesne butu
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 29, 11:58)
kiekvienam pagal skoni
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 29, 12:16)
na, o jei jaunajai tai prie baltos sukneles kazin kaip tos uogeles atrodytu nebent darai netradicines vestuves, be baltos suknytes ir pan na, bet cia tik mano nuomone
na sukneles stilius gali buti ivairus - manau standartine nuotaka tikrai nesirinktu tokios puoksteles...
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 29, 12:18)
na sukneles stilius gali buti ivairus - manau standartine nuotaka tikrai nesirinktu tokios puoksteles...
galit paaiskinti ka reiksia standartine nuotaka ir nestandartine?