Ule, pasakiskos desreles O cukiniju misraine- ne ka prastesne, reiks pasigamint...kitamet
QUOTE(zemec @ 2010 11 23, 19:34)
Sveiki! Bandziau viena karta sonine pjaustyti pati ! Daugiau nebebandysiu,jei reikes-pirksiu pjaustyta,nes labai sunku ja plonai graziai supjaustyti!
As taip pat bandziau ir daugiau nebandysiu,kaskokia nesamone gavosi
QUOTE(Ulė @ 2010 11 20, 09:20)
Suktinukai su špinatais
9 suktinukams reikės:
800 gr. kiaulienos nugarinės
100 gr. sūrio
150 gr.špinatų (naudojau šaldytus)
majonezo
prieskonių
krakmolo
kiaušinis
Padažui:
350 ml. pieno
250 ml. grietinėlės
šaukštas miltų
viską gerai išplakti.
9 suktinukams reikės:
800 gr. kiaulienos nugarinės
100 gr. sūrio
150 gr.špinatų (naudojau šaldytus)
majonezo
prieskonių
krakmolo
kiaušinis
Padažui:
350 ml. pieno
250 ml. grietinėlės
šaukštas miltų
viską gerai išplakti.
o jei bandyčiau su vištienos krūtinėle (vietoj kiaulienos) kaip manot?
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 10:48)
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę
Pirmiausia tai labai ačiū Pintai
Pirmiausia tai labai ačiū Pintai
Labai skaniai atrodo, niam niam
Ir ačiū, nereikia manęs taip girti
O šoninės netaupyk, reikės bus dar ir ne tik šoninės
Aš gaminau savaitgalį įdarytus nugarinės kepsniukus, nufotkinau, bet nėr laiko aprašyt, įdėsiu kokį vakarą pasirodyt ir aš
QUOTE(brashke77 @ 2010 11 23, 19:48)
Ule, pasakiskos desreles O cukiniju misraine- ne ka prastesne, reiks pasigamint...kitamet
aha ta misrainyte tobula
QUOTE(sonata25 @ 2010 11 23, 21:21)
o jei bandyčiau su vištienos krūtinėle (vietoj kiaulienos) kaip manot?
puiku! bandykit
QUOTE(Pinta @ 2010 11 23, 21:53)
laukiu foto
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 11:48)
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę
labai skaniai atrodo
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 12:06)
visose Iki,maximose,paprasius turetu taj padaryti,deja ne visalaika tokie geranoriski pardavejai buna
tas tiesa, kad nesutinka pjaustyti, bet jie privalo jeigu yra prasoma. Mano sesuo buvo uzklaususi pacios maximos Generalinio direktoriaus, ir jis atsake: kad privalo kiekviena pardaveja dirbanti mesos, kulinarijos, zuvies ar bet kokiam kitam maisto skyriuj
BŪKIT GEROS NECITUOKIT SU NUOTRAUKOM
Sveiki, noreciau Ules pasiteirauti dariau plikytos teslos koldunus. Tesla man isejo gan kietoka, taciau seip ne taip iskociojai ir prilipdziau tu koldunu. Greiciausiai as perkaitinau tesla. Noriu paklausti kokios konsestecijos turi buti kaitinama tesla? Turiu omeny kiek laiko kaitinti?
Tinginio balandėliai
Labai mėgstu balandėlius.Bet vaikai nevalgo virtų kopūstų...tad vaikams darau tinginio balandėlius.Aišku nepasakau, kad ten irgi yra kopūstų...
Dar,girdėjau dar vieną balandėlių pavadinimą: kopūstainiai.Man tai gražu
Balandėliams reikia faršo.Noriu jums papasakoti kaip darau faršą.Gaunasi labai skanus patiekalai iš tokio faršo.O pamačiau tai vienoje laidoje per Rusijos kanalą,laida vadinasi Готовим с Сержем Марковичем. Tai serbas,šefas virėjas,gamina skaniai,rašo kulinarinės knygas,veda kulinarinės laidas...
Tai va jo faršo receptas,kaip jis sako: idealaus faršo receptas.
Faršui pasirenkame dviejų rūšių mėsą: 0,5 kg jautienos ir 0,5 kg. kiaulienos.
Pasirenkame mėsa kurioje riebalų ne daugiau kaip 10-15% .
Faršas bus švelnesnis jei ji permalsite du kartus.
Šiam kiekiui faršo dedame: 1 valgomąjį šaukštą druskos , 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 valgomasis šaukštas maltų juodųjų pipirų , 1 arbatinis šaukštelis sodos.
Kad faršas būtų idealus neužtenka paprastai išmaišyti.Faršą reikia išminkyti.Taip kaip minkome tešlą, kokias 10 minučių...
Kai išminkome gerai paplojome su rankomis,kad išleisti orą. Viskas.Dedame į šaldytuvą.Parai mažiausiai.Galima laikyti iki trijų dienų! Kai praeina laikas,faršą išimame,dedame išplaktą kiaušinį,kapotų svogūnų,česnako,mirkytos baltos duonos...kiekvienas pagal save.Aš dedu smulkiai sutarkuotą bulvė.Kodėl?Nes taip darė mano mama
Dabar prie balandėlių.Išverdame ryžių.Sutarkuojame morką ir gabaliuką kopūsto ir viską sudedame į faršą.Išmaišome.Formuojame pailgus balandėlius.
Paruošiame padažą.Į indą išspaudžiame česnaką, dedame grietinės ir pomidorų padažo,išmaišome.
Imame kepimo indą.Ant dugno dedame lauro lapus ir griežiniais pjaustytą svogūną.
Įpilame biški sultinio.Ant svogūnų sudedame balandėlius.
Ant kiekvieno balandėlio dedame po šaukštą padažo.
Kepame orkaitėje 200 l. t. maždaug 40 min.
Labai mėgstu balandėlius.Bet vaikai nevalgo virtų kopūstų...tad vaikams darau tinginio balandėlius.Aišku nepasakau, kad ten irgi yra kopūstų...
Dar,girdėjau dar vieną balandėlių pavadinimą: kopūstainiai.Man tai gražu
Balandėliams reikia faršo.Noriu jums papasakoti kaip darau faršą.Gaunasi labai skanus patiekalai iš tokio faršo.O pamačiau tai vienoje laidoje per Rusijos kanalą,laida vadinasi Готовим с Сержем Марковичем. Tai serbas,šefas virėjas,gamina skaniai,rašo kulinarinės knygas,veda kulinarinės laidas...
Tai va jo faršo receptas,kaip jis sako: idealaus faršo receptas.
Faršui pasirenkame dviejų rūšių mėsą: 0,5 kg jautienos ir 0,5 kg. kiaulienos.
Pasirenkame mėsa kurioje riebalų ne daugiau kaip 10-15% .
Faršas bus švelnesnis jei ji permalsite du kartus.
Šiam kiekiui faršo dedame: 1 valgomąjį šaukštą druskos , 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 valgomasis šaukštas maltų juodųjų pipirų , 1 arbatinis šaukštelis sodos.
Kad faršas būtų idealus neužtenka paprastai išmaišyti.Faršą reikia išminkyti.Taip kaip minkome tešlą, kokias 10 minučių...
Kai išminkome gerai paplojome su rankomis,kad išleisti orą. Viskas.Dedame į šaldytuvą.Parai mažiausiai.Galima laikyti iki trijų dienų! Kai praeina laikas,faršą išimame,dedame išplaktą kiaušinį,kapotų svogūnų,česnako,mirkytos baltos duonos...kiekvienas pagal save.Aš dedu smulkiai sutarkuotą bulvė.Kodėl?Nes taip darė mano mama
Dabar prie balandėlių.Išverdame ryžių.Sutarkuojame morką ir gabaliuką kopūsto ir viską sudedame į faršą.Išmaišome.Formuojame pailgus balandėlius.
Paruošiame padažą.Į indą išspaudžiame česnaką, dedame grietinės ir pomidorų padažo,išmaišome.
Imame kepimo indą.Ant dugno dedame lauro lapus ir griežiniais pjaustytą svogūną.
Įpilame biški sultinio.Ant svogūnų sudedame balandėlius.
Ant kiekvieno balandėlio dedame po šaukštą padažo.
Kepame orkaitėje 200 l. t. maždaug 40 min.
QUOTE(Elena @ 2010 11 24, 16:32)
Šiam kiekiui faršo dedame: 1 valgomąjį šaukštą druskos , 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 valgomasis šaukštas maltų juodųjų pipirų , 1 arbatinis šaukštelis sodos.
tik klausimelis: kokiam kiekiui? Arba jau reikia akiniu skaitymui
QUOTE(nesuper @ 2010 11 24, 15:41)
Oi ne...JAU akinių nereikia
QUOTE(Elena @ 2010 11 24, 16:32)
labai idomus receptelis, o kiek farso reikia?