QUOTE(mamairute @ 2010 10 21, 11:46)
Tiesa, dėl vagiliavimo - aš jau susitaikiau su tuo, kad viešbučiuose kambarinės ir pasikvėpina, ir kremuku pasitepa, jeigu kambaryje yra seifas - laikau juos seife
Nemaciau egipte nei vienos kambarines
QUOTE(jola333 @ 2010 10 21, 18:43)
Nežinau, kur jūs čia buvote, bet nemanau, kad tikslinga jūsų nurodytus trūkumus taikyti visam Egiptui. Buvau daugiau nei 3 kartus, bet nei karto nesusidūriau nei su valkataujančiais šunimis viešbučio teritorijoje, viskas veikė puikiai, bakšišo naglai niekas nereikalavo. Gal man tik pasisekė...
Turbut ir man pasiseke
QUOTE(jodulis @ 2010 10 21, 19:07)
Kas liecia ta viduravima .Tai lietuviskais vaistais ilgai gydisites ,reikia ju vaistu nupirkti pora dienu ir viskas preina.Jau dauk kas isbande ir greitai pasveiksta.O kurie lietuviskus naudoja tai beveik neisigido .Nes as jau septinius kartus buvau egypte tai tiksliai galiu pasakyti pirkite ju vaistusd nuo viduriavimo ir viskas okei .Mano vaikai ta praejo ir as pats, padejo tik ju vaistai.Ir dauk kam is lietuviu kurems pasakeme ten egypte greitai pasveiko ir galejo sau ramiai atostogauti.Nes ju bakterija gali iveikti tik ju vaistai.
Vaistu pavadinima parasau -Antinalis arba Streptoquin
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 22, 08:02)
Mes dantis valantis skalavome burną vandeniu iš čiaupo, nieko blogo neatsitiko. Kasdien lengvą dizenfekciją darėme
mes dantis valemes tik su vandeniu is buteliu.Kazkaip nerizikuodavom is ciaupo valytis.Manau,kad geriau ir nerizikuoti,maza kas,o jei dar kur i ekskursija suplanave,tai tada raganosis gali buti,nieko nebesnores,tik ant puodo sedeti
Ir siaip pastebejimas toks,maziau zvaigzduciu turinciuose viesbuciuose rizika didesne sunegaluoti( na mums bent taip buvo,gal tik sutapimas,arba gal jau musu organizmai prie ju bacilu prisitaike
),nes paskutinius metus renkames 4* -5* ir jokiu problemu neturim,nors ragaujam ir darzoves, ir padazus,(anksciau susilaikydavom)
QUOTE(mamairute @ 2010 10 22, 08:07)
Ir ko sulaukė - tas asiliukas bilnda baigia užkapoti:
Gal cia ne vieta asiliuotis? Pati sau garbes tikrai nepridedat,turgaus bobos lygio ir tiek
Tolerancijos daugiau....
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 10 22, 10:04)
Ale rimtai , kokį kibirą viešbutį išsirinkai:
http://www.tophotels...p;number=172366
Gal dar paieškoti ?
Ir t.t. Tai kaip čia Tadai susimovei?
O kas toje nuotraukoje negerai ?
Varnos puotauja,ir kas?
Manes toks vaizdelis niekaip neatbaidytu,naturalu.O ka tuomet jus pasakytumet apie dahabo viesbucius,kur pastoviai kupriai praeina papludimiu i melynaja skyle,kur jie pritersia beeidami,galejau taip pat prifotkinti ju bundziu ir ikelti i tema
O man visiskai jie netrugde,kaip tik pasijutau tikrajam Egipte,su jos zmonemis ir kultura.Ir i sita viesbuti butinai dar sugrisiu,nes puikesnes nardymo vietos (prie veisbucio),nebuvau dar atradus. O vat su tarakonais nenoreciau taikytis,ypac jei jie lakstytu kambary,nes as ju bijau