Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(addicted @ 2010 12 05, 23:45)
Beje,as savo panelei uzsakiau is Otto Lipsy suknele,issirinko kataloge ir jai reikia butinai mirk-gyvenk

user posted image

Bet kokia prasta kokybe,nors kaina tai ne maza  ax.gif
Ir lamdosi,nes gryna medvilne.

O kaip su kitomis Lipsy suknelemis,gal kuri turejo?
Maciau asoje didziulis Lipsy pasirinkimas

matai kaip.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 12 05, 22:45)

O kaip su kitomis Lipsy suknelemis,gal kuri turejo?
Maciau asoje didziulis Lipsy pasirinkimas

Užsakinėjau draugei porą Lipsy suknelių, tai medžiaga nesiskundžia, tik dydžiai ten mažinti smarkiai, todėl pirmą kartą siuntėm atgal smile.gif Sijoną lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 12 06, 10:04)
Užsakinėjau draugei porą Lipsy suknelių, tai medžiaga nesiskundžia, tik dydžiai ten mažinti smarkiai, todėl pirmą kartą siuntėm atgal smile.gif Sijoną lyg  g.gif

Ne visi ju rubai mazinti, kai kurie atitinka savo dydzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 06, 13:32)

jus pirkot panasia suknele kaip as noriu, kaip ties krutine laikos?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 06, 11:59)
jus pirkot panasia suknele kaip as noriu, kaip ties krutine laikos?

Laikosi gerai, yra kazkokie vertikalus pakietinimai, ta prasme vielute ar kas, nemoku paaiskint blush2.gif O nugaros pusei ji tampri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 06, 14:16)
Laikosi gerai, yra kazkokie vertikalus pakietinimai, ta prasme vielute ar kas, nemoku paaiskint blush2.gif  O nugaros pusei ji tampri smile.gif

tu vieluciu nesimato, na kai buna, kad tokia kampuota pasidaro, del dydzio tai saket, kad pamazinta, man su 85-63-90 galvoju s ar xs.
Atsakyti
sveikos, o gal kuri zinot/pirkot kazka is All Saints? nusiziurejau suknele, idomu ar nepamazinti dydziai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 06, 12:25)
tu vieluciu nesimato, na kai buna, kad tokia kampuota pasidaro, del dydzio  tai saket, kad pamazinta, man su 85-63-90 galvoju s ar xs.

kreipkis i mane "tu", nes taip labai sena jauciuosi blush2.gif biggrin.gif
Nieko nesimato. As imciau S dydi. Is tikruju tai mano S ir M nelabai ir skiriasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 06 gruodžio 2010 - 12:36
sveikos merginos, išsiunčiau atgal asos prekę, ar reikia dabar jiems parašyti laišką, kad aš išsiunčiau jiems atgal užsakymą nr.. ir t..t ir pan. ?
Atsakyti
Nereikia smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti