Nu paskaitineju cia apie smapunus/kondicionierius ir kaip naudojami po kelis menesiu, puse metu ir pan, tai tokia netaupancia pasijauciu....
Visada vienu metu turiu 2 sampunus, tai vistiek kazkuris per 2-3 menesius pasibaigia (arba abu). Naudojam su vyru, bet vistiek.... Ai, zinau, kad netaupiai, bet megstu isipilt daug, kad jausciau ir matyciau....
O dar galiu pasidalint atsiliepimais apie
Giovanni 'colorflage perfectly platinum' melyna sampuna ir kondicionieriu (nuotraukoje desineje).
Kadangi plaukus sviesinu ir nekenciu geltonumo, tai iki siol ieskau to pacio paciausio melyno sampuno, kad nors kiek pristabdytu geltonavima. Kolkas megstamiausias yra
Keune (nu va cia vienintelis nenaturalus sampunas, kuri sau leidziu), bet cia neturiu kur jo vietoj nusipirkt, reikia siustis, o tada buteliukas brangokas gaunasi (is kitos puses jo uztenka kokiems 4men, tai visai normaliai).. Na ir sugalvojau, kad laikas paieskot kazko tokio is naturalesniu priemoniu, o kadangi Giovanni mano mylimos priemones plaukams (ir netik), tai cia ir susiradau ko ieskojau. Kvapas sampuno man labai skanus, spalva sampuno svelni, neryski ir man rodos cia ir yra problema, nes nenoriu ilgai laikyt smapuno ant plauku, o trumpai pabuves jis turi per mazai pigmento, kad kazka padarytu. Taip, kad neislaiko jis plauku pilkumo, bet geltonuma kazkiek pristabdo.... Siaip mielai kartociau ji kaip eilini sampuna, bet ne kaip melynai besidarbuojanti....
QUOTE(Jorun @ 2010 10 24, 14:33)
Beje, gal kas nors yra atrade ta toki tikrai ryskiai raudona lupdazi ar bent jau blizgi????
Va vienas dalykas, kurio labai pasiilgstu
Zuii toki turi (primena naujuosius Korres skystus lupdazius) - vadinasi
lip tint. Gerai pigmentuotas, labai lengvas ant lupu, nesijaucia, kad kas tepta, bet issilaiko puikiai (sakyciau 3-4val be problemu). Turiu raudona (spalva
'Ruby Rose') ir svelnu nude blizgu (
'jasmin'). Kadangi raudona turiu dar lupdazi, o si nera mano 'einama' spalva, tai jauciu reikes kelt skelbima ir pardavinet....
ZUII
Cia realesne foto to raudonumo nei ju puslapyje parodyta, bet gla nera idealiai tiksli - galesiu ikelt foto veliau: