Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Megztis privačiai reikia..Siūlus pasirenkant pgl skonį ir kišenę, megztuko numezgimas apie 100 - 120 kainuoja Vilniuj...Jau geri metai megztinių neperku, nusimezgiau taip kokius 4 -5 natūralius, viena ilgesnį šiltą labai labai, kitą - liemenę, dar vieną - klasikinį rudą šiltą kiek įdomesnio modelio, dar pora plonesnių...ir džaugiuos - vienetiniai, gražūs, šilti, rankų darbo, su mezgėja pasitariam kas labiau figūrai, ką siūlytų ir t.t. Esu laaaabai patenkinta. Atkrito vienas vargas dėl megztinių paieškos, o be to, ir suknelės kelios numegztos rankom labai pasiteisino..Tokias pasirinkau, kad tiko savo gimtadienį atšvęst, uošvio keturnedėlį, darbines kalėdas, namines šventes ir t.t. Šilta, jauku ir nieks neturi tokių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 12 20, 21:15)

O tokius irgi galima nusimegzti?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 12 21, 14:40)
O tokius irgi galima nusimegzti?

Spėju, gera mezgėja numegztų bet ką smile.gif
Atsakyti
geras dalykas ziuriu tos rubu kapsules smile.gif ir geri patarimai pirmame pasisakyme thumbup.gif as amziais prisiperku kruvas drabuziu, o paskui neuzsidedu, nes neturiu su kuo juos nesiot doh.gif
Atsakyti
La, seniai bebuvau užsukusi, bet spintoje padariau reviziją...Parduodu nemažai rūbelių 36-38 dydžio, nebetelpu blush2.gif . Ar būtų susidomėjusių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2011 01 16, 13:44)
La, seniai bebuvau užsukusi, bet spintoje padariau reviziją...Parduodu nemažai rūbelių 36-38 dydžio, nebetelpu  blush2.gif . Ar būtų susidomėjusių?  blush2.gif

Mano dydis biggrin.gif
Jei rimtai, tai cia turbut ne vieta tokiem skelbimam, kazkur merginos dejo savo kapsules, gal i ta albuma ikelt, plius skelbimu lentoj yra vietos rubu skelbimai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 16, 14:51)
Mano dydis biggrin.gif
Jei rimtai, tai cia turbut ne vieta tokiem skelbimam, kazkur merginos dejo savo kapsules, gal i ta albuma ikelt, plius skelbimu lentoj yra vietos rubu skelbimai.

As irgi manau ne vieta, tik pamenu kazkurioj rubu kapsules temoj buvo pasiulymas "deti temon" rubelius ir juos pardavineti...Gal pasiulymas neprigijo...nesekiau temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2011 01 16, 14:55)
As irgi manau ne vieta, tik pamenu kazkurioj rubu kapsules temoj buvo pasiulymas "deti temon" rubelius ir juos pardavineti...Gal pasiulymas neprigijo...nesekiau temos  blush2.gif

Leticija berods gmail'e atidarė nuotraukų albumą, kurio slaptažodį siunčia, jei paprašai. Kažkuri mergina lygtai siūlė perkelti privatų albumą į fiski, bet kuri neprisimenu. Paskaitykit ~35 šios temos puslapį ir rasite.

Sveikos,
perskaičiau šią temą. Ačiū visoms už nuorodas. Šaunuolės, kad stengiatės. thumbup.gif
Gaila, kad nerodot savo rūbų kapsulių. Juk galima tik rūbus nufotografuoti ir parašyti, kokiam tipui ir progai skirta.
Sėkmės kuriant savo kapsules. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 15, 08:01)

Pavasario pagrindinės spalvos

user posted image

Sportinei aprangai
user posted image

Kostiumėliai
user posted image

Marškiniai, megztukai
user posted image

Akcentai, aksesuarai
user posted image
Galima į až, man daug kas siuntė, pabandysiu padėti  4u.gif

sakykit ar galima kazka panasaus vasarai (soft) rast? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Visai netyčia pas jus užklydau ir labai susidomėjau ax.gif pabandžiau ir savo tipą nusistatyti, man gaunasi soft autumn g.gif kažkaip nebūčiau pagalvojus unsure.gif
Aš irgi labai norėčiau pasirinkti sau tinkančias spalvas ir pabandyt susidaryt drabužių kapsulę, jei nesunku, gal galit pakomentuot, kaip jums atrodo mano tipas blush2.gif

Nuotraukytė čia http://www.part.lt/p...f9924378190.JPG
Mano plaukai rudi, akys žaliai pilkos, oda šviesi, visi man dažnai sako, kad išbalus, dega pirmiausia raudonai, vėliau tik paruduoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 17 sausio 2011 - 00:35
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 17, 01:33)
sakykit ar galima kazka panasaus vasarai (soft) rast?  4u.gif

Visoms vasaroms tinkančios spalvos (bazinės)
user posted image

Spalvos marškiniams
user posted image

kostiumėliams
user posted image

kaklaskarėms, akcentams
user posted image

sportinei aprangai
user posted image

specinfinės spalvos soft potipiui:
user posted image
user posted image
Labiausiai tinkančios spalvos:
pilka nuo šviesios iki vidutinės
"minkšta" balta (ne sniego baltumo, o greičiau pieno/vilnos baltumo)
vidutinė mėlyna
avietinė
gili rožinė
šviesi mėlyna
Labiausiai netinkančios spalvos:
elektrik atspalvio rožinė ir žydra
ryžki oranžinė ir koralų
juoda

Reikia turėti omeny, kad ryškios grynos ir tamsios spalvos blyškina. Maišytos, "minkštos", prislopintos - pabrėžia natūralų grožį ir ryškina bruožus.

QUOTE(smile_at @ 2011 01 17, 01:34)
Sveikutės  4u.gif
Visai netyčia pas jus užklydau ir labai susidomėjau  ax.gif pabandžiau ir savo tipą nusistatyti, man gaunasi soft autumn  g.gif

Labai panašu į soft autumn drinks_cheers.gif Bent kad ruduo - tikrai, 100 %
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 17, 08:29)
Labai panašu į soft autumn  drinks_cheers.gif  Bent kad ruduo - tikrai,  100 %

Ačiū labai 4u.gif O gal ir rudeniui tokią spalvų paletę galite įdėti ax.gif
Atsakyti