Megztis privačiai reikia..Siūlus pasirenkant pgl skonį ir kišenę, megztuko numezgimas apie 100 - 120 kainuoja Vilniuj...Jau geri metai megztinių neperku, nusimezgiau taip kokius 4 -5 natūralius, viena ilgesnį šiltą labai labai, kitą - liemenę, dar vieną - klasikinį rudą šiltą kiek įdomesnio modelio, dar pora plonesnių...ir džaugiuos - vienetiniai, gražūs, šilti, rankų darbo, su mezgėja pasitariam kas labiau figūrai, ką siūlytų ir t.t. Esu laaaabai patenkinta. Atkrito vienas vargas dėl megztinių paieškos, o be to, ir suknelės kelios numegztos rankom labai pasiteisino..Tokias pasirinkau, kad tiko savo gimtadienį atšvęst, uošvio keturnedėlį, darbines kalėdas, namines šventes ir t.t. Šilta, jauku ir nieks neturi tokių

QUOTE(groovy @ 2010 12 21, 14:40)
O tokius irgi galima nusimegzti?
Spėju, gera mezgėja numegztų bet ką

geras dalykas ziuriu tos rubu kapsules
ir geri patarimai pirmame pasisakyme
as amziais prisiperku kruvas drabuziu, o paskui neuzsidedu, nes neturiu su kuo juos nesiot

QUOTE(Meger @ 2011 01 16, 13:44)
La, seniai bebuvau užsukusi, bet spintoje padariau reviziją...Parduodu nemažai rūbelių 36-38 dydžio, nebetelpu
. Ar būtų susidomėjusių? 

Mano dydis

Jei rimtai, tai cia turbut ne vieta tokiem skelbimam, kazkur merginos dejo savo kapsules, gal i ta albuma ikelt, plius skelbimu lentoj yra vietos rubu skelbimai.
QUOTE(Malena @ 2011 01 16, 14:51)
Mano dydis
Jei rimtai, tai cia turbut ne vieta tokiem skelbimam, kazkur merginos dejo savo kapsules, gal i ta albuma ikelt, plius skelbimu lentoj yra vietos rubu skelbimai.

As irgi manau ne vieta, tik pamenu kazkurioj rubu kapsules temoj buvo pasiulymas "deti temon" rubelius ir juos pardavineti...Gal pasiulymas neprigijo...nesekiau temos

QUOTE(Meger @ 2011 01 16, 14:55)
As irgi manau ne vieta, tik pamenu kazkurioj rubu kapsules temoj buvo pasiulymas "deti temon" rubelius ir juos pardavineti...Gal pasiulymas neprigijo...nesekiau temos 

Leticija berods gmail'e atidarė nuotraukų albumą, kurio slaptažodį siunčia, jei paprašai. Kažkuri mergina lygtai siūlė perkelti privatų albumą į fiski, bet kuri neprisimenu. Paskaitykit ~35 šios temos puslapį ir rasite.
Sveikos,
perskaičiau šią temą. Ačiū visoms už nuorodas. Šaunuolės, kad stengiatės.

Gaila, kad nerodot savo rūbų kapsulių. Juk galima tik rūbus nufotografuoti ir parašyti, kokiam tipui ir progai skirta.
Sėkmės kuriant savo kapsules.

QUOTE(dontstop @ 2010 10 15, 08:01)
Pavasario pagrindinės spalvos

Sportinei aprangai

Kostiumėliai

Marškiniai, megztukai

Akcentai, aksesuarai

Galima į až, man daug kas siuntė, pabandysiu padėti

sakykit ar galima kazka panasaus vasarai (soft) rast?

Sveikutės
Visai netyčia pas jus užklydau ir labai susidomėjau
pabandžiau ir savo tipą nusistatyti, man gaunasi soft autumn
kažkaip nebūčiau pagalvojus
Aš irgi labai norėčiau pasirinkti sau tinkančias spalvas ir pabandyt susidaryt drabužių kapsulę, jei nesunku, gal galit pakomentuot, kaip jums atrodo mano tipas
Nuotraukytė čia http://www.part.lt/p...f9924378190.JPG
Mano plaukai rudi, akys žaliai pilkos, oda šviesi, visi man dažnai sako, kad išbalus, dega pirmiausia raudonai, vėliau tik paruduoja

Aš irgi labai norėčiau pasirinkti sau tinkančias spalvas ir pabandyt susidaryt drabužių kapsulę, jei nesunku, gal galit pakomentuot, kaip jums atrodo mano tipas

Nuotraukytė čia http://www.part.lt/p...f9924378190.JPG
Mano plaukai rudi, akys žaliai pilkos, oda šviesi, visi man dažnai sako, kad išbalus, dega pirmiausia raudonai, vėliau tik paruduoja

QUOTE(Karolilna @ 2011 01 17, 01:33)
Visoms vasaroms tinkančios spalvos (bazinės)

Spalvos marškiniams

kostiumėliams

kaklaskarėms, akcentams

sportinei aprangai

specinfinės spalvos soft potipiui:

Labiausiai tinkančios spalvos:
pilka nuo šviesios iki vidutinės
"minkšta" balta (ne sniego baltumo, o greičiau pieno/vilnos baltumo)
vidutinė mėlyna
avietinė
gili rožinė
šviesi mėlyna
Labiausiai netinkančios spalvos:
elektrik atspalvio rožinė ir žydra
ryžki oranžinė ir koralų
juoda
Reikia turėti omeny, kad ryškios grynos ir tamsios spalvos blyškina. Maišytos, "minkštos", prislopintos - pabrėžia natūralų grožį ir ryškina bruožus.
QUOTE(smile_at @ 2011 01 17, 01:34)
Sveikutės
pabandžiau ir savo tipą nusistatyti, man gaunasi soft autumn

Labai panašu į soft autumn

QUOTE(dontstop @ 2011 01 17, 08:29)
Ačiū labai