Sveikos
Temos apie šią internetinę parduotuvę lyg ir neradau, taigi pradedu.
Norėčiau užsisakyti vieną rankinę, tai būtų mano pirmas užsakymas iš užsienio Gal jau kasnors esate užsisakę iš šios parduotuvės ir galite pasakyti ką nors apie kokybę, atsiuntimo laiką ir t.t.? Ar labai skiriasi daikto vaizdas puslapio nuotraukoje ir realybėje?
Ačiū už atsakymus.
Beje, gal kasnors jau turite šią ( http://www.topshop.c...s...4&langId=-1 ) rankinę?
Esu užsisakius ir ne kartą.
Pirmą kartą pirkau batelius,visiškai atitiko nuotrauką ir šiaip smagūs
Antrą kartą pirkau megstuką ir liemėnėlę.Liemenėlė tiko (foto irgi atitiko),o megstukas tai kažkoks keistas buvo:trumpas ir platus Tai megstuką grąžinau (pinigus pervedė iš kart gavę siuntinį).Kokybė matyt nuo prekės priklauso,bet kol kas man pasitaikė labai kokybiški daiktai,ir kiek realioj parduotuvėj esu čiupinėjus-tai viskas tvarkinga ir gražu.
Siunta keliauja maždaug savaitę-savaitę su biškiu.Atneša į namus.
Gal ką padėjau,bet manau,kad neverta buvo naujos temos kurti
Yra tokia tema kaip int.parduotuvės,ten mielai padeda va čia
Pirmą kartą pirkau batelius,visiškai atitiko nuotrauką ir šiaip smagūs
Antrą kartą pirkau megstuką ir liemėnėlę.Liemenėlė tiko (foto irgi atitiko),o megstukas tai kažkoks keistas buvo:trumpas ir platus Tai megstuką grąžinau (pinigus pervedė iš kart gavę siuntinį).Kokybė matyt nuo prekės priklauso,bet kol kas man pasitaikė labai kokybiški daiktai,ir kiek realioj parduotuvėj esu čiupinėjus-tai viskas tvarkinga ir gražu.
Siunta keliauja maždaug savaitę-savaitę su biškiu.Atneša į namus.
Gal ką padėjau,bet manau,kad neverta buvo naujos temos kurti
Yra tokia tema kaip int.parduotuvės,ten mielai padeda va čia
sveiki o kuri tarpininke uzsakineja is sios parduotuves AR tik patys uzsakinejam
kam per tarpininkę,jei siunčia tiesiogiai?
QUOTE(reeva @ 2010 09 29, 11:30)
kam per tarpininkę,jei siunčia tiesiogiai?
nesu siuntus savarankiskai ,tai baime turiu
QUOTE(raffaelle @ 2010 09 29, 12:27)
nesu siuntus savarankiskai ,tai baime turiu
visas baimes i sali Juk jei dings siuntinys visad gali susisiekti su TopShop ir grazins pinigus ar issius dar karteli
o gal kas galit padėt su info, kaip ten prisiregistruot, susimokėt, ir pan? mat užusienietiškai ne visi mokam
QUOTE(Maorė @ 2010 09 29, 14:29)
o gal kas galit padėt su info, kaip ten prisiregistruot, susimokėt, ir pan? mat užusienietiškai ne visi mokam
Gal galit kas atsakyt į šį klausimą? Labai aktualu būtų sužinot kaip apmokėjimas vyksta ir visa kita, nes anglų kalbos žinios nėra geros
QUOTE(Maorė @ 2010 09 29, 14:29)
QUOTE(calipso007 @ 2010 10 02, 13:21)
Gal galit kas atsakyt į šį klausimą? Labai aktualu būtų sužinot kaip apmokėjimas vyksta ir visa kita, nes anglų kalbos žinios nėra geros
Ieinat i Topshop psl. Virsuje paspaudziat 'login', tada atsidaro puslapis "sign in to your account", ten susirandat mygtuka "create an account" ir registruojates.
Atsiskaityti galima kreditinemis kortelemis bei per Paypal.
QUOTE(Milmar @ 2010 10 02, 16:47)
Ieinat i Topshop psl. Virsuje paspaudziat 'login', tada atsidaro puslapis "sign in to your account", ten susirandat mygtuka "create an account" ir registruojates.
O gal galit smulkiau paaiškint kaip vyksta apmokėjimas kreditine kortele? Ką reikia daryti? Nes visiškai nėra patirties tuo klausimu
QUOTE(calipso007 @ 2010 10 02, 20:30)
O gal galit smulkiau paaiškint kaip vyksta apmokėjimas kreditine kortele? Ką reikia daryti? Nes visiškai nėra patirties tuo klausimu
Topshope iki siol nepirkau, bet kitose parduotuvese paprastai apmokant reikia pasirinkti kokia kortele mokat (pvz. Visa ar Mastercard), be to suvesti korteles numeri, iki kada galioja ir is kitos korteles puses parasyti tris skaiciukus (bent jau Mastercard atveju) .