Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte thumbup.gif (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)

Atnesu parodyti pries pora menesiu megzta, bet taip ir neparodyta komplektuka
user posted image
Atsakyti
keletas mano darbeliu...
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 12, 13:03)
Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte  thumbup.gif (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)

Atnesu parodyti pries pora menesiu megzta, bet taip ir neparodyta komplektuka

sventiskas darbelis!tos pynes man laaaabai grazu. thumbup.gif gaila nemoku skaityt schemu...sad.gif reiks kokia knyga isigyt,akcijai esant...
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 09, 11:15)
Na va baigiau savo merginai sijonuką. Ačiū, Marti, už patarimus. aciuks.gif

ideja ryskiai nukopinsiu... thumbup.gif
Atsakyti
šviežienos,
šis "iš lempos",dar siūliukai nepaslėpti...

user posted image

ir kita su Ristinos pagalba regzta.tik monekenė ne ta kur nešios,tai nevisas vaizdas

user posted image
Atsakyti
Mergiukai vėl reik jūsų pagalbos help.gif help.gif

Bandau štai tokią kepurę mezti
user posted image

Kepurę jau turiu. Akis nusinėriau. Ausis taip pat šiaip ne taip sukurpiau. Nelabai apvalios gavosi, bet gal dar pasitreniravus pavyks.
Nu bet va su snukučiu problemos. Nesuprantu kokios formos jį megzti ir kaip prisiūti doh.gif Kada jį prikimšti? Pačiam gale vidury siuvimo... Ir kokiu būdu prisiūt kad gražiai atrodytų blush2.gif
Gal kuri dariusi kažką panašaus ir galėtų pasidalinti 4u.gif

P.S.
IngridaGal super gražuolis komplektukas thumbup.gif
Marmeladas, šiltai atrodo kepure
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2010 11 11, 17:19)
Kokia miela katyte, nzn ar man užtektų kantrybės tuos paveiksliukus išmezginėt  doh.gif

Aš va tik tokius greitus budus siulu likučiams naikint

user posted image

labai grazu thumbup.gif ar galit man pradedanciai paaiskinti kiek akiu cia deta ir rasteli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2010 11 11, 16:19)
Kokia miela katyte, nzn ar man užtektų kantrybės tuos paveiksliukus išmezginėt  doh.gif

Aš va tik tokius greitus budus siulu likučiams naikint

user posted image

Labai gražu wub.gif . Čia gal reglanas nuo viršaus, nelabai įžiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 12, 13:03)
Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte  thumbup.gif (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)

prasom
user posted image
Atsakyti
Rimka aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 11 13, 09:30)
labai grazu  thumbup.gif  ar galit man pradedanciai paaiskinti kiek akiu cia deta ir rasteli  blush2.gif

QUOTE(sauadsa @ 2010 11 13, 09:49)
Labai gražu wub.gif . Čia gal reglanas nuo viršaus, nelabai įžiūriu blush2.gif

Aga, čia reglanas nuo viršaus ax.gif man taip gražiai galima apačią išplatint, bet galima ir paprastai megzt , nuo apčios iš dvieju dalių, o paskui apaęia kiap nors apnert, kad gražiai platėtų.
O kiararaštis labai paprastas
keturis kartus suimi po dvi akis,
po to keturis kartus uždedi po aki:užmetimas- gera a., užmetimas-gera, užmetimas-gera, užmetimas
ir vel 4x suimi po dvi a.
kelias eiles mezgi lygiai, t.y. blogoj pusej blogosiomis, geroj gerosiomis akimis
Raportas 11 akių. Čia storesni siūliukai, vieoj pusej pas mane berods 50 akiu, tai mano 1,5m nekūdai pupai biski platoka ax.gif
Jei kas neaišku klauskit 4u.gif
Atsakyti

sveikos seniai ziuriu i jusu darbelius bet nemokejau ikelti foto. db bandau gal pasiseks parodytis kas gavosi:)

user posted image
Papildyta:
user posted image

stai dar viena mano sunyciui:) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 12, 23:38)
Mergiukai vėl reik jūsų pagalbos  help.gif  help.gif

Bandau štai tokią kepurę mezti
user posted image

Kepurę jau turiu. Akis nusinėriau. Ausis taip pat šiaip ne taip sukurpiau. Nelabai apvalios gavosi, bet gal dar pasitreniravus pavyks.
Nu bet va su snukučiu problemos. Nesuprantu kokios formos jį megzti ir kaip prisiūti  doh.gif Kada jį prikimšti? Pačiam gale vidury siuvimo... Ir kokiu būdu prisiūt kad gražiai atrodytų  blush2.gif
Gal kuri dariusi kažką panašaus ir galėtų pasidalinti  4u.gif
P.S.
IngridaGal super gražuolis komplektukas  thumbup.gif
Marmeladas, šiltai atrodo kepure

zinok as tai sitaip mezgu: nusimezgu gerosiom akim staciakampi lopineli ir nekemsu nieko nes tada storas gaunasi ir nepatogu ant galvytes tada siudama uzlankstau apvalai krasciukus ir siuvu prie kepures pasiziurek idejau foto kas man gavosi:) bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:

tik mano salikas kiek kitoks:D wub.gif

user posted image
Papildyta:
veliau dar ikelsiu kiek ko esu primezgusi db begu pietu taisyti:) mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinis mano darbelis, liemene busimam zentui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 14, 13:11)
Paskutinis mano darbelis, liemene busimam zentui  smile.gif
user posted image

kokia faina wub.gif
Atsakyti