Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)
Atnesu parodyti pries pora menesiu megzta, bet taip ir neparodyta komplektuka
keletas mano darbeliu...
Papildyta:
sventiskas darbelis!tos pynes man laaaabai grazu. gaila nemoku skaityt schemu... reiks kokia knyga isigyt,akcijai esant...
Papildyta:
ideja ryskiai nukopinsiu...
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 12, 13:03)
Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)
sventiskas darbelis!tos pynes man laaaabai grazu. gaila nemoku skaityt schemu... reiks kokia knyga isigyt,akcijai esant...
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 09, 11:15)
Na va baigiau savo merginai sijonuką. Ačiū, Marti, už patarimus.
ideja ryskiai nukopinsiu...
Mergiukai vėl reik jūsų pagalbos
Bandau štai tokią kepurę mezti
Kepurę jau turiu. Akis nusinėriau. Ausis taip pat šiaip ne taip sukurpiau. Nelabai apvalios gavosi, bet gal dar pasitreniravus pavyks.
Nu bet va su snukučiu problemos. Nesuprantu kokios formos jį megzti ir kaip prisiūti Kada jį prikimšti? Pačiam gale vidury siuvimo... Ir kokiu būdu prisiūt kad gražiai atrodytų
Gal kuri dariusi kažką panašaus ir galėtų pasidalinti
P.S.
IngridaGal super gražuolis komplektukas
Marmeladas, šiltai atrodo kepure
Kepurę jau turiu. Akis nusinėriau. Ausis taip pat šiaip ne taip sukurpiau. Nelabai apvalios gavosi, bet gal dar pasitreniravus pavyks.
Nu bet va su snukučiu problemos. Nesuprantu kokios formos jį megzti ir kaip prisiūti Kada jį prikimšti? Pačiam gale vidury siuvimo... Ir kokiu būdu prisiūt kad gražiai atrodytų
P.S.
Rimka aciu tau
QUOTE(Palme22 @ 2010 11 13, 09:30)
labai grazu ar galit man pradedanciai paaiskinti kiek akiu cia deta ir rasteli
QUOTE(sauadsa @ 2010 11 13, 09:49)
Labai gražu . Čia gal reglanas nuo viršaus, nelabai įžiūriu
Aga, čia reglanas nuo viršaus man taip gražiai galima apačią išplatint, bet galima ir paprastai megzt , nuo apčios iš dvieju dalių, o paskui apaęia kiap nors apnert, kad gražiai platėtų.
O kiararaštis labai paprastas
keturis kartus suimi po dvi akis,
po to keturis kartus uždedi po aki:užmetimas- gera a., užmetimas-gera, užmetimas-gera, užmetimas
ir vel 4x suimi po dvi a.
kelias eiles mezgi lygiai, t.y. blogoj pusej blogosiomis, geroj gerosiomis akimis
Raportas 11 akių. Čia storesni siūliukai, vieoj pusej pas mane berods 50 akiu, tai mano 1,5m nekūdai pupai biski platoka
Jei kas neaišku klauskit
sveikos seniai ziuriu i jusu darbelius bet nemokejau ikelti foto. db bandau gal pasiseks parodytis kas gavosi:)
Papildyta:
stai dar viena mano sunyciui:)
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 12, 23:38)
Mergiukai vėl reik jūsų pagalbos
P.S.
P.S.
zinok as tai sitaip mezgu: nusimezgu gerosiom akim staciakampi lopineli ir nekemsu nieko nes tada storas gaunasi ir nepatogu ant galvytes tada siudama uzlankstau apvalai krasciukus ir siuvu prie kepures pasiziurek idejau foto kas man gavosi:)
Papildyta:
Papildyta:
tik mano salikas kiek kitoks:D
Papildyta:
veliau dar ikelsiu kiek ko esu primezgusi db begu pietu taisyti:)
Paskutinis mano darbelis, liemene busimam zentui
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 14, 13:11)
kokia faina