QUOTE(kobriukas @ 2008 04 26, 10:57)
labi

na 7g tai kaupinas saustas

va as visada dedu viena pakeli ir i *mamytes* plikyta duona kuria patobulinau

ir i kitas

as nezinau gal ir pas jus yra Argos as ten pirkau savo duonkepe tik £20 mokejau
Papildyta:
oi matau kad yra Argos
Donalita jei nesunku parasyk koki receptuka su salyklu

na butu nuostabu bocu duonytes
Tai kad neturiu nė vieno receptėlio. Ar gi galėjau aš pagalvot kažkada išeidama iš kepyklos, kad užeis noras pačiai duoną kepti

Jau kai susiruošiu, tai eksperimentuosiu. Mėginsiu rusiškuose puslapiuose ieškot. Jų Borodino duonelė skani kaip mūsų Bočių. Tą skystą salyklo ekstraktą parašyta, kad galima dėti į kepinius. Vadinasi - kad ir pyragą ar sausainius. Kodėl gi jo neišbandžius su čia jau minėtų duonelių receptais? O jei kada gausit sauso salyklo, tai jį
būtinai reikia ruošti su plikiniu, kitaip bus tas pats kas nedėta jo ten.