QUOTE(rembiene @ 2008 03 19, 14:28)
man vyras is kazkur parvilko, tai taip smalsu isbandyt, bet deja, nera instrukcijos ir man visai tamsus miskas kaip ten su ja elgtis ir ka daryt
yra tokios funkcijos ( bet velgi as visai net neisivaizduoju ka jos reiskia)
>standart/vollkorn
>schnellback funktion
>franzosisch
>galuten frei
>mischbrod
>kuchen
>teig
>extraback funktion
gal pakelbet galetumet
Duonos kepimui naudok Standart ir nesuklysi.
Teig- tešlos minkymui.
Šiaip turėtų reguliuotis duonos apskrudimas. Aš skrudinu min.
Pabandyk pagal šį receptą kepti:
300 g pieno (kefyro, ar pasukų)
1 a.š.druskos
1-2 valg.š.cukraus
540 g kvietinių miltų (aš dedu rupius kvietinius)
7 g sausų mielių (aš dedu apie 2,5 g)
Papildomai įberiu linų sėlenų, sėmenų ir sezamų po kelis šaukštus
Sėkmės!