
Originalas čia.
Avižinių dribsnių duona
1. 3/4 puodelio verdančio vandens;
2. 1/2 puodelio greito paruošimo avižinių dribsnių (aš naudočiau tuos, kurie išverda per 1-3 minutes);
3. 1/4 puodelio rudojo cukraus;
4. 3 šaukštai minkšto (arba lydyto) margarino;
5. 1 šaukštelis druskos;
6. 3 puodeliai duonos miltų (aš paprastai naudoju 812 C arba 550 C)
7. 1/4 puodelio vandens;
8. 1 lengvai išplaktas kiaušinis;
9. 1 pakelis (7 g) sausų mielių.
1. Sumaišykite 5 pirmus ingridientus dubenyje, gerai suplakite; leiskite atvėsti.
2. Pagal duonkepės gamintojo rekomendacijas sudėkite avižų mišinį ir likusius ingriedientus į duonkepę; pasirinkite norimą programą. (Aš turbūt rinkčiausi Normal ar ten ta kažkokia pilno grūdo)

2.