*mamyte*, o bandelėm spec. receptus naudoji, ar yprastus, tik tiek kad su tešla nesiterlioji?
Aš buvau tokį vaizdą susidariusi, kad suberi viską, įjungi ir išsiimi iškeptą duonytę, bet kai pasiskaitinėjau plačiau, tai ne visai tiesa pasirodė

kris, 21 Rgs 2006 - 00:25, para�ė:
kris, 21 Rgs 2006 - 00:25, para�ė: ![]()
Amalia, o kuo skiriasi įvairios programos, juk kai maišo tai maišo, ar su skirtingom pauzėm kokiom?
Aš buvau tokį vaizdą susidariusi, kad suberi viską, įjungi ir išsiimi iškeptą duonytę, bet kai pasiskaitinėjau plačiau, tai ne visai tiesa pasirodėAr iš tiesų reikia nuolat šalia stovėti? Tiksliau, ką vistik dar reikia padaryti šalia to, kad sudedi visus ingredientus, patikrini ar tešla reikiamos konsistencijos ir, aišku išsiimti kepinį pabaigoj
kris, 21 Rgs 2006 - 01:25, para�ė:
kris, 21 Rgs 2006 - 01:25, para�ė: ![]()
Amalia, o kuo skiriasi įvairios programos, juk kai maišo tai maišo, ar su skirtingom pauzėm kokiom?
*mamyte*, o bandelėm spec. receptus naudoji, ar yprastus, tik tiek kad su tešla nesiterlioji?
Aš buvau tokį vaizdą susidariusi, kad suberi viską, įjungi ir išsiimi iškeptą duonytę, bet kai pasiskaitinėjau plačiau, tai ne visai tiesa pasirodėAr iš tiesų reikia nuolat šalia stovėti? Tiksliau, ką vistik dar reikia padaryti šalia to, kad sudedi visus ingredientus, patikrini ar tešla reikiamos konsistencijos ir, aišku išsiimti kepinį pabaigoj
Ugnužė, 22 Lap 2006 - 00:25, paraÅ�Ä—:
Ugnužė, 22 Lap 2006 - 00:25, paraÅ�Ä—: Sveika,
spėju geras daiktas ta duonkepė. Pastebėjau keletą duonos receptukų nete, tai man pasirodė visai neblogi. pabandyk čia(tikiuosi skaitai rusiškai)
Sola, 14 Rug 2005 - 15:14, para�ė:
Sola, 14 Rug 2005 - 15:14, para�ė: ![]()
Sveikute,mano mama kepa labai skania namine duona
Nezinau kur tu gyveni,bet jei kaune,tai mano puske visada parsiveza tos duonos.Na,o jei pati nori skania issikept,tai pirmiausia reikia spec.peciaus,kuris pas mus sumurytas is plytu.Taip orkaitej neiskepa skaniai ir duona tik sudziusta.O kiek as maciau,tai tas duonos darymo procesas trunka 2dienas,bet skonis nepakartojamas as,kai tik gristu i LT,tai kepala didziausia tempiuos is mamos,nes ji sveikiausi,nededa jokiu ten E 45 ir t.t.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė