Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

O mane domina skysti ir paprasti fotokeratinai- kurie pranašesni?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 08, 14:14)
O mane domina skysti ir paprasti fotokeratinai- kurie pranašesni?

drinks_cheers.gif mane taip pat lb domina
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 01 08, 17:34)
drinks_cheers.gif  mane taip pat lb domina

Aš bandžiau išmąstyti biggrin.gif tai galvoju gal skysti lengviau ir greičiau tirpsta? Nes realiai tai čia tas past produktas, skiriasi tik konsistencija g.gif
Atsakyti
Tiesa, dar turiu klausimą - koks vaškas tinkamiausias lūpų balzamų, kūno kremų gamybai be vandens fazės ir koks su? AN nusižiūrėjau bičių vašką lašeliais kremams ir mimozų vašką lūpų balzamams, tačiau vėliau pamačiau emulsinį vašką ir suabejojau savo pasirinkimu. Kada koks vaškas tinkamiausias?
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 01 08, 12:07)
Neblogai AN pasipildė bigsmile.gif
Įdomūs atsiliepimai apie šampūno/prausiklio bazę, gal jau kas gaminotės 4u.gif

as dariau krema prausimuisi su 5% tokios bazes, liuks gavosi thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 08, 13:40)
Aš bandžiau išmąstyti  biggrin.gif tai galvoju gal skysti lengviau ir greičiau tirpsta? Nes realiai tai čia tas past produktas, skiriasi tik konsistencija g.gif

man irgi atrodo, kad tai tas pats produktas, tik skiriasi konsistencija. Ir tiesiog yra skirtumas ka geriau naudoti.Pvz, kad neapsunkinti kremo veidui, as tirpdziau fitokeratinus ir dejau iskarto sujungus vandens ir aliejaus fazes.Nes juos nelabai gerai bereikalo kaitinti (bent jau turiu tokios info).O i balzamus plaukams dedu pacioje pabaigoje keratinus milteliuose.
I sampunus dedu beje irgi istirpintus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 08, 17:48)
Tiesa, dar turiu klausimą - koks vaškas tinkamiausias lūpų balzamų, kūno kremų gamybai be vandens fazės ir koks su? AN nusižiūrėjau bičių vašką lašeliais kremams ir mimozų vašką lūpų balzamams, tačiau vėliau pamačiau emulsinį vašką ir suabejojau savo pasirinkimu. Kada koks vaškas tinkamiausias?

biciu vaskas tinka lupu balzamams.. jei nori gali lupu balzama daryti ir su biciu vasku ir su geliu vasku (pvz., mimozu).. as is savo patirties galiu pasakyti, kad man nepatiko lupu balzamas kai dariau tik su mimozu vasku.. kai derinau ir mimozu vaska, ir biciu vaska man balzamas geresnis buvo.. o siaip labiausiai patinka lupu balzamas tik su biciu vasku..
biciu vaska gali naudoti nesvarbu ar laseliais ar plokstelem, ten tas pats yra biggrin.gif
kremams tinka emulsinis vaskas arba biciu vaskas.. aisku galima siek tiek ir geliu vasko ideti (bet vien is jo neiseis padaryti kremo)..
kremas su emulsiniu vasku yra lengvesnis (pvz 30 proc aliejine faze, 70 proc. vandenine faze), ir dazniausiai pavyksta net pradedantiesiems.. o biciu vaskas kaprizingesnis, sunkiau sujunti fazes, temperaturos turi buti labai panasios ir t.t., be to kremai su biciu vasku buna riebus paprastai (pvz 30 proc vandens ir 70 proc aliejaus)..
BTMS tinka plauku prieziuros priemonems gaminti, bet zinoma, galima ji naudoti ir kremu gamyboje..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 08, 20:52)
biciu vaskas tinka lupu balzamams.. jei nori gali lupu balzama daryti ir su biciu vasku ir su geliu vasku (pvz., mimozu).. as is savo patirties galiu pasakyti, kad man nepatiko lupu balzamas kai dariau tik su mimozu vasku.. kai derinau ir mimozu vaska, ir biciu vaska man balzamas geresnis buvo.. o siaip labiausiai patinka lupu balzamas tik su biciu vasku..
biciu vaska gali naudoti nesvarbu ar laseliais ar plokstelem, ten tas pats yra  biggrin.gif
kremams tinka emulsinis vaskas arba biciu vaskas.. aisku galima siek tiek ir geliu vasko ideti (bet vien is jo neiseis padaryti kremo)..
kremas su emulsiniu vasku yra lengvesnis (pvz 30 proc aliejine faze, 70 proc. vandenine faze), ir dazniausiai pavyksta net pradedantiesiems.. o biciu vaskas kaprizingesnis, sunkiau sujunti fazes, temperaturos turi buti labai panasios ir t.t., be to kremai su biciu vasku buna riebus paprastai (pvz 30 proc vandens ir 70 proc aliejaus)..
BTMS tinka plauku prieziuros priemonems gaminti, bet zinoma, galima ji naudoti ir kremu gamyboje..

Palomina, labai ačiū už aiškų paaiškinimą, kadangi žengiu pirmuosius žingsnius produktų gamyboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 01 08, 18:45)
man irgi atrodo, kad tai tas pats produktas, tik skiriasi konsistencija. Ir tiesiog yra skirtumas ka geriau naudoti.Pvz, kad neapsunkinti kremo veidui, as tirpdziau fitokeratinus ir dejau iskarto sujungus vandens ir aliejaus fazes.Nes juos nelabai gerai bereikalo kaitinti (bent jau turiu tokios info).O i balzamus plaukams dedu pacioje pabaigoje keratinus milteliuose.
  I sampunus dedu beje irgi istirpintus.... g.gif

bet i skystus fitoker.dar papildomai ieina hidrol.kukuruzu proteinai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 01 08, 18:27)
bet i skystus fitoker.dar papildomai ieina hidrol.kukuruzu proteinai... g.gif

jo, iskart neidemiai perskaiciau, gal Monika paaiskins kaip ir kas g.gif Is patirties galiu tik pasakyti, kaip naudoju miltelius fitokeratinu, arba kaip juos ir kodel tirpinu...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 07, 19:31)
Indiškas yra iš džiovintų kokosų, jo kvapas saldesnis, valgomesnis. Kitas - iš šviežių smile.gif

vadinasi indiskas beveik bevertis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 09 sausio 2011 - 06:13
QUOTE(fuksė @ 2011 01 09, 07:12)
vadinasi indiskas beveik bevertis g.gif

Visiška netiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 01 08, 18:45)
as dariau krema prausimuisi su 5% tokios bazes, liuks gavosi thumbup.gif  thumbup.gif

tik 5 proc? ką daugiau dėjot? 4u.gif
rašo skiesti iki 20- 50 proc unsure.gif
Atsakyti