turiu palapine Campus Sahara 3. Nuostabi 3-viete palapine su prieangiu daigtams, dvieju sluoxniu, atlaike kelis shtormus, liutis. shilta talpi lengvai pastatoma net ir neygudusiam turistui. pirkau senei tai kainavo apie 300-400 lito.
del matrasu tai cia pagal zmoniu ishpindejimo laipsni

nenorejau izeist aisq, bet kai palapine statai ne mieste o laukuose kur prie ezero tai tikrai galima susirasti shieno ir prisitempus po dugnu palapines pasidaryt toki guoli kad nesinores ishlyst ish palapines.
del miegmaishiu tai man jie niekad nepatiko, jau gereu turint sawo mashina tai pasiimt storesni ciuzini jeigu nenorit ieshkot shieno ir pagalviu pora bei anklode. tai tiek, nemanau jog vaziuodami i gamta zmones tikisi 4 zvaigzduciu patogumo, tad nereik atradinet dviracio ish naujo.
pasakojau pasakojau ir neacakeu i klausima pagrindini jauciu
tai va, renkantis palapine esminiai dalykai tai kaina ir kokybe, kiek zinau tai maza kaina nevisada uztikrina gera kokybe ypac kalbant apie prekes ish kinu... todel renkantis toki daigta kaip palapine gereu nepagailet vieno kito lito daugeu ir turet gera daigta visam gyvenimui. tad ir rinktis reiktu dvieju sluoksniu palapine, tokia jum bus ir mazeu perpuciama, ir shiltesne. del vietu skaiciaus tai trims suaugusiems asmenims trivietes paprastai buna net perdaug, na o jei kokius daigtus norit saugot prie sawes tai tos vietos tikrai bus normal. del prieangio tai irgi esu uz toki dalyka, visgi palaikoma shiokia tokia shvara, nerepliojama i pacia palapine su battais o juos galima palikt prieangyje... visgi nakti irgi nebutu malonu uostyt kaimyno batus

nebent manote jog toks aromatas atbaido uodus
kitas dalykas, tai perkant palapine paziurekit kaip tvirtinami shniurai ir ar tai nebus brokuota ir vienalaikishka...
na del ciuziniu nieko nepatarsiu, jie visi vienodi, shiuolaikiniai daugeu sintetiniai, ir juose prakaituojama daug, velgi, norint geresnio miego bent jau man tai geresnis variantas yra kaldra ir pagalve ish namu. tai tiek