skani uzkandele
Tai va mamytes, turiu toki maza receptuka kaip greitai paruosti kokia uzkandele, pavyzdziui draugems ateinancioms trumpam i svecius
Gal ka sudomins, bet tikrai verta nors paragauti...
Yra pirkti tokia duona "Lavasas". Maximos'e ju tikrai nerasit, cia buna tik Iki arba Rimi. Na bent as kitur nepastebejau. Ta duona yra sulankstyta, tai ja reikia "sukarpyti " pagal sulankstymus. Na ir prideti visko ko sirdele geidzia
Bet man asmeniskai skaniausia taip:
kepta vistienos krutinele
paprikos
pomidorai
salotu lapai
Heinz ketcupas
hellman's majonezas
Ant tos duonytes uztepti ketcupo, majonezo, uzdeti salotos lapu, smulkiai supjaustytu papriku, pomidoru bei vistiena. Viska suvyniot. Ir skanaus
Tikiuosi, kad bandys daryti, aiskiai parasiau.
Butu labai idomu pabandyti, bet ... cia viena pazistama vilniete norejo mane nustebinti lavasu-atsiveze visus reikalingus ingredientus jo darymui, isskyrus pati lavasa, o paskui isisodino mane i masina ir liepe rodyti visas didesnes Siauliu parduotuves, kur butu galima rasti ji nusipirkti ... ir ka jus manote-nei Iki, nei Rimi, Norfoj XXL nieko tokio neradome (as ir buvau tikra, kad niekur neteko tokio dalyko matyti) .... va ir likom be lavaso
Gal kas is siaulieciu zino kokia paslaptinga vieta, kur ju butu galima rasti? Taip ir liko jis man dabar "terra incognita": .. Panasu, kad tik didziuju miestu parduotuves turi sita produkta-o gal netgi tik Vilnius? Apsvieskit
Gal kas is siaulieciu zino kokia paslaptinga vieta, kur ju butu galima rasti? Taip ir liko jis man dabar "terra incognita": .. Panasu, kad tik didziuju miestu parduotuves turi sita produkta-o gal netgi tik Vilnius? Apsvieskit
Tikrai Elena jis skanu su bet kuo Bet man tas skaniausias....
Ech kaip dabar noreciau, bet neturiu lavaso
Ech kaip dabar noreciau, bet neturiu lavaso
kurioi vietoi rasti to lavaso parduotuve didele,o as rimi mazai lankausi
Man pats skaniausias lavashas yra IKI. Duonos skyriuje
Ji galima atrasti duonos skyriuje. Dazniausiai buna prie visokiu barankyciu arba prie sakociu, na kaip kur. skanaus
Papildyta @ [mergetime]1085483539[/mergetime]
Iki ar Rimi parduotuvese, jie visur vienodi, nes tas pats gamintojas
Tik ziurekit datas, daznai buna ir senesniu, o tada jau nieko nesusuksit
Papildyta @ [mergetime]1085483539[/mergetime]
Iki ar Rimi parduotuvese, jie visur vienodi, nes tas pats gamintojas
Tik ziurekit datas, daznai buna ir senesniu, o tada jau nieko nesusuksit
Tai kad is Rimio jie kazkokie apvalus ir ne tokie sviezi, IKI perku kvadratinius (nu cia aisku matosi ispakavus), bet to, IKI jie zymiai didesni.
Aš irgi perku lavašą IKI parduotuvese...
Lune teisingai sako, kad reikia ziuret data, nupirkau vieną kartą o jis su pelesio dėmelemis Kadangi jis susuktas i plėvele tai ilgai laikyti negalima..
Lune, tikrai pabandysiu tavo receptuką, ačiū
Lune teisingai sako, kad reikia ziuret data, nupirkau vieną kartą o jis su pelesio dėmelemis Kadangi jis susuktas i plėvele tai ilgai laikyti negalima..
Lune, tikrai pabandysiu tavo receptuką, ačiū
Malina, tie apvalus turbut ne lavasai, o tortilijos Nes kiek zinau visi lavasai kvadratiniai ir bent Lietuvoj vienodi. Na bet ne tame esme, svarbiausia kad butu SKANU
As pica ant jo kepu super Dabar jauciu eisiu vel iskepsiu niam niam .
QUOTE (Lune @ 2004 05 25, 17:40) |
Malina, tie apvalus turbut ne lavasai, o tortilijos Nes kiek zinau visi lavasai kvadratiniai ir bent Lietuvoj vienodi. Na bet ne tame esme, svarbiausia kad butu SKANU |
As zinau tortilijas, bet kiek atsimenu esu pirkusi tikrai apvalu lavasha Ir nelabai tada jis patiko. Nu as gal taip pasakiau "apvalus", ten tas apvalumas irgi tik islankscius matesi, o ne iskart supakavime, kaip tortilijos. Nu bet zodziu, svarbu, kad skanu Vat vakar irgi pirkausi ta skanuji kvadratini. Tik ju galiojimas trumpas, nes jiegreit genda