[quote=Noa,2012 02 22, 21:06]
Aplamai dar yra toks transportas - vietos vežėjai vadinasi. Nu diedai visokie, jie veža bet kada iš belekur. Aš tokių ieškojau, nes man buvo visai neaišku, kaip anksti ryte, kol metro neveikia, patekt į Victoria stotį, iš kurios važiuoja Easybuss. Tai man surado ten gyvenanti draugė, iš kažkokio vietos laikraščio.
Du diedus surado, tai vienas man visai nepatiko, o kitas pasirodė bęsąs labai normalus, ta prasme, ten jo firma. Jie mus vežė iš Londono į Lutoną už 60 svarų (4 žmones). Nežinau, kiek ima, jei veža du ar tris ar vieną, bet turbūt kuo daugiau, tuo pigiau, ar šiaip spėju
Dar žinau, kad su juo važiavo viena atskira mergina, tai jei neklystu, ji mokėjo 30 svarų - viena.
Aišku, brangiau už Easybus, bet daug patogiau: ir greičiau, ir eit niekur nereikia, nuo vietos iki vietos, pamiegot galima
Mums buvo aktualu, nes su vaikais
Tai vežė labai fainai, normalia mašina, greitai, kada pasakyta, tada atvažiuoja, atvažiavęs paskambina. Ir kalba lietuviškai, kuo lietuviškiausiai.
Dabar tik radau jo koordinates: 0044 7799161449, Valdas. Skambint jam reikia ir sutart. Tas nepatogumas, kad el. pašto kokio neturiu. Kito diedo, kuris man nepatiko, nes pažadėjo vežti, o sugedo, el. paštu bandžiau rašyt,
bet ni otvieta, ni privieta...
Gal kam pravers, kam anksti iš Londono važiuot
[/quote
Sveikos !! Skaitineju jusu tema , gal padesiu labai daug geru atsiliepimu apie ši airuotoja , sako , kad ne brangininkas nuo Viktorijos iki Lutono £50 . Facebook jis :
http://www.facebook....100000915404900