Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(-Anna- @ 2012 02 21, 16:49)
tai vava, neapsimokes tikrai. Lauksim dar komentaru del saugojimo smile.gif

yra saugojimas victorios autobusu stotyje(isvykstanciuju) nepamenu gerai kainu, bet man atrodo mes uz gera pusdieni apie 3 svarus mokejom uz nedideli lagamina.
Papildyta:
QUOTE(lait @ 2012 02 19, 20:08)
Taip, Olimpines vyks liepos 26d - rugpjucio 12d 4u.gif

aha , susimaisiau, paskui jau ir as perskaiciau viesbuciu uzsakymuose ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2012 02 21, 15:34)
- kokiu transportu vakare ~21-22val is centro geriausiai dasigauti iki Lutono?[/i]

tai, kad easybus veza, ar su juo nenorit? ax.gif
Atsakyti
Aplamai dar yra toks transportas - vietos vežėjai vadinasi. Nu diedai visokie, jie veža bet kada iš belekur. Aš tokių ieškojau, nes man buvo visai neaišku, kaip anksti ryte, kol metro neveikia, patekt į Victoria stotį, iš kurios važiuoja Easybuss. Tai man surado ten gyvenanti draugė, iš kažkokio vietos laikraščio.

Du diedus surado, tai vienas man visai nepatiko, o kitas pasirodė bęsąs labai normalus, ta prasme, ten jo firma. Jie mus vežė iš Londono į Lutoną už 60 svarų (4 žmones). Nežinau, kiek ima, jei veža du ar tris ar vieną, bet turbūt kuo daugiau, tuo pigiau, ar šiaip spėju smile.gif Dar žinau, kad su juo važiavo viena atskira mergina, tai jei neklystu, ji mokėjo 30 svarų - viena.
Aišku, brangiau už Easybus, bet daug patogiau: ir greičiau, ir eit niekur nereikia, nuo vietos iki vietos, pamiegot galima smile.gif Mums buvo aktualu, nes su vaikais blush2.gif
Tai vežė labai fainai, normalia mašina, greitai, kada pasakyta, tada atvažiuoja, atvažiavęs paskambina. Ir kalba lietuviškai, kuo lietuviškiausiai.

Dabar tik radau jo koordinates: 0044 7799161449, Valdas. Skambint jam reikia ir sutart. Tas nepatogumas, kad el. pašto kokio neturiu. Kito diedo, kuris man nepatiko, nes pažadėjo vežti, o sugedo, el. paštu bandžiau rašyt, bet ni otvieta, ni privieta...
Gal kam pravers, kam anksti iš Londono važiuot smile.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2012 02 22, 21:06]
Aplamai dar yra toks transportas - vietos vežėjai vadinasi. Nu diedai visokie, jie veža bet kada iš belekur. Aš tokių ieškojau, nes man buvo visai neaišku, kaip anksti ryte, kol metro neveikia, patekt į Victoria stotį, iš kurios važiuoja Easybuss. Tai man surado ten gyvenanti draugė, iš kažkokio vietos laikraščio.

Du diedus surado, tai vienas man visai nepatiko, o kitas pasirodė bęsąs labai normalus, ta prasme, ten jo firma. Jie mus vežė iš Londono į Lutoną už 60 svarų (4 žmones). Nežinau, kiek ima, jei veža du ar tris ar vieną, bet turbūt kuo daugiau, tuo pigiau, ar šiaip spėju smile.gif Dar žinau, kad su juo važiavo viena atskira mergina, tai jei neklystu, ji mokėjo 30 svarų - viena.
Aišku, brangiau už Easybus, bet daug patogiau: ir greičiau, ir eit niekur nereikia, nuo vietos iki vietos, pamiegot galima smile.gif Mums buvo aktualu, nes su vaikais blush2.gif
Tai vežė labai fainai, normalia mašina, greitai, kada pasakyta, tada atvažiuoja, atvažiavęs paskambina. Ir kalba lietuviškai, kuo lietuviškiausiai.
Dabar tik radau jo koordinates: 0044 7799161449, Valdas. Skambint jam reikia ir sutart. Tas nepatogumas, kad el. pašto kokio neturiu. Kito diedo, kuris man nepatiko, nes pažadėjo vežti, o sugedo, el. paštu bandžiau rašyt, bet ni otvieta, ni privieta...
Gal kam pravers, kam anksti iš Londono važiuot smile.gif
[/quote
Sveikos !! Skaitineju jusu tema , gal padesiu labai daug geru atsiliepimu apie ši airuotoja , sako , kad ne brangininkas nuo Viktorijos iki Lutono £50 . Facebook jis :
http://www.facebook....100000915404900
Atsakyti
Skaitineju jusu tema , gal padesiu labai daug geru atsiliepimu apie ši airuotoja , sako , kad ne brangininkas nuo Viktorijos iki Lutono £50  . Facebook jis  : 
http://www.facebook....100000915404900

ir jaunas lotuliukas.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 23 vasario 2012 - 13:30
gal kas viešbutį parekomenduotų? Važiuojam 4 naktim su drauge, norėtųsi iki 400 svarų tilpti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 04, 12:47)
gal kas viešbutį parekomenduotų? Važiuojam 4 naktim su drauge, norėtųsi iki 400 svarų tilpti  blush2.gif

man patinka cia www.booking.com/
pabandyk, gal ieskai kad butu arciau kazko ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 04, 12:42)
man patinka cia www.booking.com/
pabandyk, gal ieskai kad butu arciau kazko ir pan. 4u.gif

tai aš per čia ir žiųriu, bet vis tiek nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 04, 12:47)
gal kas viešbutį parekomenduotų? Važiuojam 4 naktim su drauge, norėtųsi iki 400 svarų tilpti  blush2.gif

mes irgi ieskome, kad nebutu labai toli nuo centro, 4 naktim su vyru smile.gif tikimes tilpti i 1000lt, jei tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 03 04, 13:44)
tai aš per čia ir žiųriu, bet vis tiek nieko nesuprantu  lotuliukas.gif

QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 04, 13:53)
mes irgi ieskome, kad nebutu labai toli nuo centro, 4 naktim su vyru smile.gif tikimes tilpti i 1000lt, jei tai imanoma?

kuriom dienom ieskot?
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 04, 14:39)
kuriom dienom ieskot?

rugpjucio gale smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti