Nežinau ar čia klausiu, bet noriu užsisakyti TBS iš UK atsiuntimas iki LT kainuotų apie 15svarų, gal norėtų kas nors jungtis dabar ten geros nuolaidos
aciu labai uz tea tree serijos atsiliepimus Pirksiu prasimosi putas , nes naudojamas skystas afrikos muilas jau nebeveikia man
Gal kas bandete nauja kompaktine pudra ? ( o gal cia ir nenauja )
isbandziau vakar pardei , tai kokio gerumo, tokia minksta , silkine , gerai pasiskirsto tikrai bus vienas is artimiausiu TBS pirkinuku
Gal kas bandete nauja kompaktine pudra ? ( o gal cia ir nenauja )
isbandziau vakar pardei , tai kokio gerumo, tokia minksta , silkine , gerai pasiskirsto tikrai bus vienas is artimiausiu TBS pirkinuku
Ar cia sita pudryte kur visos taip geria del drekinimo ir t.t. ?
http://www.thebodysh...p;prdcode=9867m
http://www.thebodysh...p;prdcode=9867m
Sveikos pleputes, domina si kosmetika, gal is kurios ja butu galima pirkti tiesiogiai? labai laukiu ziniu is jusu P.S esu is kauno
Gavau dieeeeeeevinun arbuzus/melionus.. nusipirkau duso zele arbuzine ir kuno pieneli.. ziaaaaaaaaaauru kaip kvepia, daug skaniau nei tikejaus duso zele is vis toks toc toc arbuzo kvapas.. toks naturalus atrodo, bijau, kad neistverus palaizysiu o pienelis ciut skirias, bet ir labai skaniai.. nepalyginsi, kai buna nupiesta arbuzas, o kvepia neaisku kuo.. cia aisku, kad tikrai arbuzas pasitepiau pieneliu ir darysiu ekspermenta, kazin drauge uzuos ka ar ne rekomenduoju
QUOTE(Jamyy @ 2011 05 26, 17:53)
Amber, LT pirkot ar uzsisaket? kokia kaina? man irgi ziauriai patinka arbuzu kvapas
Tai va arbuzu myletojos suskubkit nes as ilgai ieskojau arbuzu.. avon iseme is gamybos ta toki kunui, tai va radau po 10metu sita as perku pas viena mergaite vilniuj.. cia mane vis az atakuoja, parasysiu ir jum beja, duso zele man asmeniskai skanesnis arbuzas, bet pienelio irgi labai geras kvapas arbuzo
ar yra pas mus pirkt coconut shimmer body lotion?
gal yra bandziusiu, ar matosi tas svytejimas?
QUOTE(miss.elle @ 2011 05 26, 23:13)
Turiu mėginuką, bet dar nebandžiau.Laukiu progos
Ar kas nors bandėte
QUOTE(miss.elle @ 2011 05 26, 23:13)
As toki turiu, man labai patinka kvapas, o svytejimas toks substilus, nera pavieniu blizguciu. As tepu kojas juo vasara.
Ateinu su svieziais atsiliepimais apie kaiurias neseniai bandytas priemones
Earth Lovers Watermelon & Eucalpytus Shower Gel
Kadangi pripratau prie astriu ir stipriu tbs klasikiniu duskiu kvapu tai sitas nuvyle, labai jau silpnas tas arbuzinis kvapas putoja irgi silpniau. Issimaudzius nelieka kvapo jokio, tik prausiantis. Dabaigsiu bet kito nepirksiu:)
Guarana Berry Volumising Shampoo
Galiu palyginti tik su bananiniu tbs sampunu, tai sis zymiai geresnis, puikiai putoja ir isplauna plaukus. Bet kad suteiktu papildomos apimties nepasakyciau. Kvapas nestiprus, labai malonus. Ateityje bus gal bus kartojamas
Vitamin C Facial Cleansing Polish
Nu tokios nesamones jau seniai nenaudojau tiktu nebent kaip prausiklis makiazui, nesvarumams nuplauti, ir tai nezinau ar susidorotu Granules beproto mazos, nieko nenusveicia. Nesuprantu kodel man ji parduotuveje parode kaip geriausia TBS sveitikli
Vitamin C Skin Reviver
Labai malonus serumas, oda aksomine ( deka jame esanciui silikonui) . Vat labai ta sudetis jo nepatinka Bet vistiek naudoju kai darau makiaza ryskesni, nes kremine pudra labai graziai ant jo guli
Oil Free Balancing Foundation SPF 15
Dydziulis pliusas man kad su filtrais Labai graziai, tolygiai pasiskirsto, maskuoja irgi puikiai I antra dienos puse pradeda blizgesiukas islysti, bet mna cia netrugdo , nes nera pudros su kuria taip nebutu man Tad didziulis atradimas man si pudra Pirkau 4 spalvyte, idealiai tiko
Tea Tree Foaming Cleanser
Labai malonus prausiklis, puikiai nuvalo makiazo. Svelniai vesina oda, dezinfekuoja. Konsistencija labai patogi. O kai man dar lb patinka arbatmedzio kvapas ta is vis
Cucumber Cleansing Milk
Puikus veido pienelis, maloniai kvepia,gerai nuvalo makiaza, nedirgina akiu( nors pirma karta kazkiek paasaroja, bet tai tik pirma karta) . Nepalieka riebios odos, pleveles
Kolkas tiek atrodo
Earth Lovers Watermelon & Eucalpytus Shower Gel
Kadangi pripratau prie astriu ir stipriu tbs klasikiniu duskiu kvapu tai sitas nuvyle, labai jau silpnas tas arbuzinis kvapas putoja irgi silpniau. Issimaudzius nelieka kvapo jokio, tik prausiantis. Dabaigsiu bet kito nepirksiu:)
Guarana Berry Volumising Shampoo
Galiu palyginti tik su bananiniu tbs sampunu, tai sis zymiai geresnis, puikiai putoja ir isplauna plaukus. Bet kad suteiktu papildomos apimties nepasakyciau. Kvapas nestiprus, labai malonus. Ateityje bus gal bus kartojamas
Vitamin C Facial Cleansing Polish
Nu tokios nesamones jau seniai nenaudojau tiktu nebent kaip prausiklis makiazui, nesvarumams nuplauti, ir tai nezinau ar susidorotu Granules beproto mazos, nieko nenusveicia. Nesuprantu kodel man ji parduotuveje parode kaip geriausia TBS sveitikli
Vitamin C Skin Reviver
Labai malonus serumas, oda aksomine ( deka jame esanciui silikonui) . Vat labai ta sudetis jo nepatinka Bet vistiek naudoju kai darau makiaza ryskesni, nes kremine pudra labai graziai ant jo guli
Oil Free Balancing Foundation SPF 15
Dydziulis pliusas man kad su filtrais Labai graziai, tolygiai pasiskirsto, maskuoja irgi puikiai I antra dienos puse pradeda blizgesiukas islysti, bet mna cia netrugdo , nes nera pudros su kuria taip nebutu man Tad didziulis atradimas man si pudra Pirkau 4 spalvyte, idealiai tiko
Tea Tree Foaming Cleanser
Labai malonus prausiklis, puikiai nuvalo makiazo. Svelniai vesina oda, dezinfekuoja. Konsistencija labai patogi. O kai man dar lb patinka arbatmedzio kvapas ta is vis
Cucumber Cleansing Milk
Puikus veido pienelis, maloniai kvepia,gerai nuvalo makiaza, nedirgina akiu( nors pirma karta kazkiek paasaroja, bet tai tik pirma karta) . Nepalieka riebios odos, pleveles
Kolkas tiek atrodo