Na aš turbūt viską darau atbulai nei Jūs visos
labai retais, išimtiniais atvejais, šaldau apteptą tortą sviestiniu kremu, aptepu ir iš karto dengiu, tas nesąlygoja masės plyšimų, trūkimų, rasojimo.
Asseni, aš turbūt susirgčiau depresija, jei man neišeitų suderinti kepimo ir vaikų priežiūros
o Tavo tortas-puokštė, man iki šiol stovi akyse
spalvos, suderinamumas, žiedai, mmmm, pasaka, laukiu ir aš tokios progos
Wingaile, dar šiek tiek įdirbio su gėlių darymu ir jau galėsim sveikinti Tave pažengusią smarkiai
Zuliaska, gražus sprendimas su kaspinais, o va drugelių rudai galėjai gal ir nebespalvinti
bet kas ten žino kaip būtų buvę, jei būtų buvę tik auksiniai
vis tiek malačius žodžiu ...
Jolka999, vo benski koks biustas,ką tos mergos nežinau pas chirurgus lekia, pas Tave reikia varyti
Eiwile, labai šauniai padirbėjai, servetėlė po batukais turi tokio paglamžymo efekto, bet nekliūna
Meškute, pirma mintis pamačius tortą, citata iš Coliukės filmuko, kai kirmėlė sakė vabalui: koks laiiiiibas jos liemuoooooo
biustas ohoho, tokiai skiedrai masyvus, bet čia gi kožnosios svajonė
Anber, duosiu aš tau žabuko, prastesnis matai naminio naudojimo, krepšio iki šiol nepyniau masėmis, o Tu va ėmei ir padarei, malačius be žodžių
Agniuk@s, labai labai mielas tortukas, man labai gražus sprendimas su smulkiomis gėlytėmis, tik kaspinuko banto tai melsvo norėjosi
, meškiukams uždėti po vyzduką, iš karto gyvesni, meilesni pataptų ir nepriplok taip šnobeliukų
padaryk iškilesnę nosytę, akis kai statai, tai ne ant galvytės klijuok tiesiai, o padaryk duobutes joms, atrodys natūraliau, bet šiaip tortukas visumoj man labai labai mielas
Likta, rankos tai tikrai ne kairės, o su žole tokio gražaus kailiuko ir nelabai gal išgautum, vienas klausimas, kaip valgyti tiekkkk kremo
papasakok prašau daugiau, sunku buvo formuoti gyvūną, vis tik iš torto reikia suformuoti
bet Tu šaunuolė eina sau, šuniukas tikrų tikriausias
Edita.dita, torto idėja graži, o kaip sekėsi valgyti padangą???
nenusidažėt dantukų
Wavin, skaniai atrodo trupiniukinis tortukas
Meduolyte, koks fainas lovyčių gaminimo sprendimas
Kirbe , malačius
Spyglis2, Tu nepaliauji stebinti
Wavin, nelabai matau kas Tau nepavyko, ir kokios kritikos čia dabar lauki, negausi, nematau reikalo, gal kokia rožele viena galėjo būti daugiau, bet šiaip jis man žiūrisi puikiai