Na as toliau klausiu, tai kaip dbr su tais tv? kuom ledas blogai?
Koki tada patartumete pirkti?
Kaip ir minejau, atstumas2,5 m panasiai, planuojam isleisti apie 2500lt +-
Koki tada patartumete pirkti?
Kaip ir minejau, atstumas2,5 m panasiai, planuojam isleisti apie 2500lt +-
Laba diena,
Apsisprendziau, skaitydama praita tema, kad noriu SAMSUNG 32'' LCD TV C630, FHD. Kabes miegame, atstumas 2.5 m.
Tik noriu paklaust kur pigiau butu galima gauti nei 1850 lt ....
Apsisprendziau, skaitydama praita tema, kad noriu SAMSUNG 32'' LCD TV C630, FHD. Kabes miegame, atstumas 2.5 m.
Tik noriu paklaust kur pigiau butu galima gauti nei 1850 lt ....
QUOTE(329 @ 2010 08 24, 11:43)
domintų nuomonė apie šį modelį LED LCD PHILIPS 32PFL8605/12.Ar vertas tokios kainos(3212Lt.)?,nes parduotuvėje tai išgyrė,rodė ryškiai(kažin kokios antenos reikia,kad ir namie taip pat rodytų,nes dabar tai kolektyvinė namo antena).Gal galite dar kokį nors modelį pasiūlyti?
Aš manau per brangu kaip už 32" televizorių.
Ar rodys taip kaip parduotuvėj sunku pasakyt, nes neaišku kas buvo paleista. Jei koks nors reklaminis filmukas iš Blu-ray, tai namie per anteną taip tikrai nerodys.
O kokie dar reikalavimai televizoriui? Iš kokio atstumo žiūrėsit?
QUOTE(Julius3 @ 2010 08 24, 13:48)
Man tai bele tik rodytų aiškiai kaip atvirutė :ax:Pasižiūrėjau,kad ant viso ekrano stiklas uždėtas,pagalvojau,kad nuvalyti bus patogiau O tai daugiau minusų šiam modeliui nėra,išskyrus kainą?Sakau gal turi kokių nors pliusų lyginant su kitais TV.Pinigų būtų negaila,jei žinočiau,kad daiktas kokybiškas ir to vertas .Manau,kad didesnės įstrižainės nereikia,nes žiūrėsim iš 2m.atstumo.,o visokie "navarotai"tai sūnų domina Kažin kiek metų toks tarnautų?,dabartinis lempinis griozdas jau 15m.rodo,nors paimk ir specialiai sugadink,kad greičiau naują nusipirkti
Nagi isigijom samsunga UE32C6000RW...Nagi ir antena nusipirkom kambarine, philipso su stiprintuvu dar kazkokiu, ale sudu sudas, netraukia ar as kazko nemoku padaryti, nieko nesuprantu
QUOTE(329 @ 2010 08 24, 15:32)
Man tai bele tik rodytų aiškiai kaip atvirutė :ax:Pasižiūrėjau,kad ant viso ekrano stiklas uždėtas,pagalvojau,kad nuvalyti bus patogiau O tai daugiau minusų šiam modeliui nėra,išskyrus kainą?Sakau gal turi kokių nors pliusų lyginant su kitais TV.Pinigų būtų negaila,jei žinočiau,kad daiktas kokybiškas ir to vertas .Manau,kad didesnės įstrižainės nereikia,nes žiūrėsim iš 2m.atstumo.,o visokie "navarotai"tai sūnų domina Kažin kiek metų toks tarnautų?,dabartinis lempinis griozdas jau 15m.rodo,nors paimk ir specialiai sugadink,kad greičiau naują nusipirkti
Aiškiai kaip atvirutė standartinių lietuviškų kanalų tikrai nerodys.
QUOTE(Agnestar @ 2010 08 24, 18:57)
Nagi isigijom samsunga UE32C6000RW...
Meluoju, isigijom samsunga 6530 Blonde, negaliu pries rasydama pasiziureti koks nr...
Beda, kad kamabarine antena netraukia, o sita decimetrine kazin tikrai trauks?
QUOTE(Julius3 @ 2010 08 25, 08:12)
Aiškiai kaip atvirutė standartinių lietuviškų kanalų tikrai nerodys.
visgi vakar nusipirkom,parsivežėm,pasijungėm-nugi rodo mirgėdamas,o vėlai vakare iš vis nebeįmanoma buvo žiūrėt,nu taip susinervavau .Tai paskambinom kažkam kur mūsų namo antenas prižiūri pasiklaust ką daryt,ką ten jie padarė nežinau,bet jau už pusvalandžio pradėjo rodyti aiskiai .O šiaip galvojam gal lėkštę nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2010 08 25, 08:52)
aš ir klausiau ar decimetrinė padėtų,tai tik ranka numojo,dabar galvojam apie lėkštę
nuziurejau siand TX-P42G10E uz 2400 lituku
noreciau didesnio, bet neradau uz tokia kaina su mano reikalavimais:
1. ful hd
2. ne 50HZ tik!!!
daugiau isskirtiniu neturiu reikalavimu, net usb nereikia - bus PC forever pajungtas
labai noreciau, kad PC jungtimi galima butu islausti nors 70HZ
dabar turiu LG`42 ir ten galima nustatyti 75HZ, bet akys varva is karto.. 60HZ normaliai, bet kai pazaidi su `24 moniku ant 75HZ, tai skirtuma pajauti ore..
zinau, kad telikas ne monikas, bet gal yra tokiu? kainos nezinau, gal net nera ko cia man svaigti
visiems padejusiems is anksto dekui
labailabai
noreciau didesnio, bet neradau uz tokia kaina su mano reikalavimais:
1. ful hd
2. ne 50HZ tik!!!
daugiau isskirtiniu neturiu reikalavimu, net usb nereikia - bus PC forever pajungtas
labai noreciau, kad PC jungtimi galima butu islausti nors 70HZ
dabar turiu LG`42 ir ten galima nustatyti 75HZ, bet akys varva is karto.. 60HZ normaliai, bet kai pazaidi su `24 moniku ant 75HZ, tai skirtuma pajauti ore..
zinau, kad telikas ne monikas, bet gal yra tokiu? kainos nezinau, gal net nera ko cia man svaigti
visiems padejusiems is anksto dekui
labailabai