Sena temelė
Essence lietuviškajame puslapyje
Essence lietuviškajame facebooke
Esamos ir būsimos kolekcijos:
Eclipse.
Return to paradise:
We saw it first. (Šios kolekcijos nebus Lietuvoje)
Denim wanted.
Plepam toliau!
Tas žaliasis nagų lakas man toks rudeninis - kalėdinis. Dabar gana keistai ant nagų atrodo, bet prie smėlio, pilkos spalvos megztukų rudenį atrodys labai gražiai. Dar su raudona turėtų gražiai derintis. Kitokia spalva, todėl ir norėjosi turėti.
Dengiasi jis gerai. Du sluoksniai ir spalva identiška tam, kas matosi buteliuke.
Dengiasi jis gerai. Du sluoksniai ir spalva identiška tam, kas matosi buteliuke.
Siandien buvau dvejose Eurokos, apziurejau nauja kolekcija bet kazkaip niekas nesudomino... Tik tie lapeliai, taciau jau turiu Uma firmos analogiskoje pakuoteje. Mineto senu kolkeciju ispardavimo neradau, norejau Eclipse lupu blizgio bet nei vieno nebebuvo
Šias servetėles įsigyjau. tai tikrai fainos, iškart visus riebaliukus sugeria, oda matiška tampa.
Užklausiau EUROKOS dėl kolekcijų išpardavimo, atrašė, jog kiekvienoje parduotuvėje skirtingai... Taigi čia sekti reikia tų išpardavimų.
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 22:39)
Šias servetėles įsigyjau. tai tikrai fainos, iškart visus riebaliukus sugeria, oda matiška tampa.
As taip pat siandien jas isigyjau Viena jau teko isbandyti, pasirode visai neblogos:)
šiandien užsukau į Eurokos ir kaip tik radau naują kolekciją. Nelabai mane kas ten sužavėjo, tačiau nusipirkau tas servetėles. Šios tikrai patiko, bet pasižiūrėjau į galą ir rašo, jog vienas iš ingredientų yra talc. Kažkaip pagalvojau ar gali pradėti berti, nes mano žiniom tai talkas kemša poras.
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 22:39)
O kuo jos skiriasi nuo paprastu serveteliu? Ar jos ten ismirkytos yra kokiam tirpale?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 19:34)
O kuo jos skiriasi nuo paprastu serveteliu? Ar jos ten ismirkytos yra kokiam tirpale?
as tai visai nesupratau, kur ten talkas ar tas kaolinas, pirstai tai buvo sausi, popieriukas nepaliko jokiu zymiu kai testavau namie, paprasti popieriukai kaip ir seniau
QUOTE(hoyden @ 2010 08 10, 23:39)
oo cia tai geris ir man reiks isigyti jau trecia dezute bus, ipakavimas patogus ir dar graziai atrodo
ar kuri isbandete return to paradise nagu laka? ta toki melynai zalia? man spalva grazi pasirode labai
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 11, 20:42)
oo cia tai geris ir man reiks isigyti jau trecia dezute bus, ipakavimas patogus ir dar graziai atrodo
ar kuri isbandete return to paradise nagu laka? ta toki melynai zalia? man spalva grazi pasirode labai
Aš dabar vaikštau su juo Spalva tokia kokia ir buteliuke gaunasi po dvieju lakavimų. Aišku, pati spalva yra individualus dalykas, bet man gražu. Mama sakę, kad kaip zelionkej pirštus įkišus atrodau, bet šiaip turbūt pirmą kartą tiek komplimentų dėl nagų lako spalvos susilaukiau. Kitą kartą lakuosiuosi tik rudenį, nes kažkaip vasarai man jis nelabai, bet čia irgi individualu. Jau antra diena baigėsi, o dar niekur neatsilupo, bet aš su pagrindu ir viršutiniu sluoksniu.
QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 11, 23:37)
Aš dabar vaikštau su juo Spalva tokia kokia ir buteliuke gaunasi po dvieju lakavimų. Aišku, pati spalva yra individualus dalykas, bet man gražu. Mama sakę, kad kaip zelionkej pirštus įkišus atrodau, bet šiaip turbūt pirmą kartą tiek komplimentų dėl nagų lako spalvos susilaukiau. Kitą kartą lakuosiuosi tik rudenį, nes kažkaip vasarai man jis nelabai, bet čia irgi individualu. Jau antra diena baigėsi, o dar niekur neatsilupo, bet aš su pagrindu ir viršutiniu sluoksniu.
o koki pagrinda naudojat? o virsutiniam sluoksniui? vis nerandu tokio, kuris tiktu