QUOTE(vilytte @ 2010 10 22, 11:14)
Ilja, Nux Vomica vartojant antibiotikus homeopatai dažnai skiria. Mums buvo skyrę, berods dar kažkam. Tik aš neatsimenu kaip tiksliai mes vartojom, berods 30C potenciją 2 kart dienoj (ir antiobiotikai 2 kart dienoj buvo skirti, beje gėrėm tuo pačiu tikslu kaip ir jūs - tik efekto nebuvo nuo to Klacido jokio).
Paskui pulmonologai išryškino, kad per pusę metų organimas pats susitvarko su ta mikoplazma... Nors mes po Klacido gėrėm dar kažkokių super stiprių kursą, bet kosulys niekur nedingo. Po to karto daugaiu tyrimų nedarėm, bet pagal mano įtarimus tos mikoplazmos taip ir liko...
Draugaujam su homeopatija, ir nuolatinio kosulio ilgainiui neliko visiškai .
Paskui pulmonologai išryškino, kad per pusę metų organimas pats susitvarko su ta mikoplazma... Nors mes po Klacido gėrėm dar kažkokių super stiprių kursą, bet kosulys niekur nedingo. Po to karto daugaiu tyrimų nedarėm, bet pagal mano įtarimus tos mikoplazmos taip ir liko...
Draugaujam su homeopatija, ir nuolatinio kosulio ilgainiui neliko visiškai .
Tai vat, kad tie antibiotikai suveikia tik tuo kartu ir kaip Jūsų patirtis parodė ne visada. Juk užmuš tą bakteriją tuo kartu, nueis į darželį ir vėl viskas iš pradžių Kol kas laikausi ir neduodu Klacido, eisiu skaityt daugiau apie homepatinius vaistukus, kol kas duodu iš tų, kuriuos turiu namie.
O ar yra čia tokių, kurios niekad nebuvo pas gydytoją-homeopatą irvaikus gydo ir išgydo savo nuožiūra skiriant homeopatinius vaistus? Beje, gal Kaune yra kokioj poliklinikoj ar klinikoj kur prisirašius vaikus prižiūrėtų gyd.homeopatas, ta prasme ne privačiai eiti. Jaučiu poreikį keisti vaikų gydytoją