Jeigu kas galvoja, kad juostinė fotografija miršta - galvokit iš naujo
Sėkmingai tęsiam Mes ne tik gyvuojam - mūsų netgi daugėja
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema
11 tema
registruojuosi.
Sveiki. Priimkit ir mane i savo buri. Kol kas tik tyliai skaitysiu ir mokysiuos
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 03, 18:57)
Sveiki. Priimkit ir mane i savo buri. Kol kas tik tyliai skaitysiu ir mokysiuos
pirmyn turi ką parodyt? kokioje esi ligos stadijoje?
Po 20 metu pertraukos vel jaukinuosi juosta
Rodyt nelabai turiu dar ka, tik pirma juostele dar
Zinau,. toj kadravimas nieko gero, bet begiot paskui tokio amziaus modeli nelabai speju
Rodyt nelabai turiu dar ka, tik pirma juostele dar
Zinau,. toj kadravimas nieko gero, bet begiot paskui tokio amziaus modeli nelabai speju
Nepavyksta niekaip surast pigiau rimto 6x6 aparato (Bronica SQ araba Mamyia)
Gal kas parduodad arba žinot kur galiu nusipirkt Padovanočiau kokią 120 juostą už pagalbą
Ačiū.
Gal kas parduodad arba žinot kur galiu nusipirkt Padovanočiau kokią 120 juostą už pagalbą
Ačiū.
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 05, 10:14)
Ačiū.
Ačiū.
o kas yra pigiau?
Pigiau nei rinkos kaina (ebay 1300-1800Lt). Džiaugčiausi nusipirkęs už 1000-1200Lt
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 05, 13:44)
Pigiau nei rinkos kaina (ebay 1300-1800Lt). Džiaugčiausi nusipirkęs už 1000-1200Lt
paklausiu, nes zinau, kas norejo parduot
Yra naujienų?
Sveiki, brangieji! Gera po atostogų grįžti namo. Fotografine prasme, rezultatas - 4 juostos (2 spalvotos ir 2 ne) ir krūva skaitmeninių snapshot'ų. DSLR daugiau gyvenime neimsiu (būč neėmęs, bet vis žmona įkalba - "ką aš mergom parodysiu" ). Snapshot'ams tiks ir skaitmeninė muilinė.
Koks visgi gėris yra kompaktiškos kameros.
Naujokai, laba diena Junkitės drąsiau.
Kažkaip neįkrovė. Gal todėl, kad trumpai buvom ir tai panašėjo ne į atostogas, o į darbą. A ilgiau būti ant Lietuvos brangu
Liko tik stori ir prakaituoti
Na jau, du užpakalius priedo juk gavai
Man ir patinka, ale žinant mano dabartinę stadiją, kai man viskas gražu, kas nesuvaidinta, tai aš galiu vertint nelabai objektyviai.
Vyriukas, pavartyk čia www.tradera.com. Pvz. http://www.tradera.c...40239_116192044
arba http://www.tradera.c...40239_116146601
Saitas veikia analogiškai ebay. Išsiverst gali su google translate. Jei kas kris į akį, rašyk až. Šiaip Hasselių čia pas mus, nors prūdus tvenk. Jei neskubi, rasi tikrai nebrangiai.
Koks visgi gėris yra kompaktiškos kameros.
Naujokai, laba diena Junkitės drąsiau.
QUOTE(wyshnia @ 2010 07 28, 19:48)
Negi Lietuvos karsciai nepakrauna?
Kažkaip neįkrovė. Gal todėl, kad trumpai buvom ir tai panašėjo ne į atostogas, o į darbą. A ilgiau būti ant Lietuvos brangu
QUOTE(sayonara @ 2010 07 28, 20:15)
jo, sillwio, atsiųsk ir man kokį tokį nebrangų, šlapią ir raumeningą
Liko tik stori ir prakaituoti
QUOTE(Sansara @ 2010 07 29, 07:47)
vadinasi mane apgavo sillwio. as gi irgi uzsisakiau hasseli su planaru, ir atsiunte TIK fotika.
Na jau, du užpakalius priedo juk gavai
QUOTE(andriuska @ 2010 07 29, 07:48)
jūsų teismui:
man ji patinka, bet gal mane sieja tas "emocinis ryšis". kaip jumi, pašaliečiam, ši foto?
man ji patinka, bet gal mane sieja tas "emocinis ryšis". kaip jumi, pašaliečiam, ši foto?
Man ir patinka, ale žinant mano dabartinę stadiją, kai man viskas gražu, kas nesuvaidinta, tai aš galiu vertint nelabai objektyviai.
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 05, 08:14)
Ačiū.
Ačiū.
Vyriukas, pavartyk čia www.tradera.com. Pvz. http://www.tradera.c...40239_116192044
arba http://www.tradera.c...40239_116146601
Saitas veikia analogiškai ebay. Išsiverst gali su google translate. Jei kas kris į akį, rašyk až. Šiaip Hasselių čia pas mus, nors prūdus tvenk. Jei neskubi, rasi tikrai nebrangiai.