Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie, labai patiko Draugės ir saulei leidžiantis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 19:35)
Gal taip geriau butu  ax.gif

user posted image
Bet jauciu per tamsi

O man cia labai panasu i nutapyta paveiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
keliones is kelioniu. kazkaip nemoku ziuret i kelioniu foto, kad suprasciau, ar jos idomios biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 13 rugpjūčio 2010 - 22:15
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 23:15)
keliones is kelioniu. kazkaip nemoku ziuret i kelioniu foto, kad suprasciau, ar jos idomios biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Akashos, ši kūdikio serija labai faina. Kepšė pagyvina vaizdą, man labai fainas tas burbulas, modeliuot visaip bus galima, liuks.

Maggie, "saulei leidžiantis" patiko, spalvos gražios, pati nuotrauka lengva tokia.

Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 14:29)
O, geras, koks fainas filtriukas thumbup.gif
Ačiū labai, kad užrodei, aš pastoviai kankindavausi su unsharp'u ir keikdavau triukšmus... blush2.gif

nila_ks, man kontrastingesnė baidarininkų nuotrauka labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Dalyja, sushi - ačiū labai, smagu, kad patiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 18:37)
stoji ant foto, spaudi dešinį, atsiranda lentelė pasirinkti dydį - aš renkuosi 640. tada vėl dešinį - Properties ir nukopijuoju URL adresą. Čia dedu į IMG. Kvailas toks kelias, bet sėkmingas biggrin.gif

aciu.
idomi foto, man patiko emocija. senelis? blush2.gif
QUOTE(antajo @ 2010 08 11, 23:09)
pirmiausia tai labai supozuota.. veidos toks ramus atrodo..lyg noreta parodyt svajingumas, atsipalaidavimas ar kazkas panasaus o kunas isitempes, iskarto krinta viskas ka veide isskaiciau.. gal labiau paremt reikejo, labiau atpalaiduot kuna.." sumest
'..

labai taikliai. tik man grudas cia tiko.
QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)
Drauge labai norejo vaikui koliazo, tai va toks va gavosi:

labai skanus koliazhas, toks vasarishkas ir spalvotas. man patiko.
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 13:42)
Forgete, koliažas gražus, detalės mano akiai gerai parinktos, tik pirma-pagrindinė nuotrauka man nelabai. Tas žalumas erzina ir šešėliai ant veido.

Ačiū už kritiką, merginos  4u.gif Labai norėčiau kritikos tokios jau Uch. Vis bandau emociją atskleisti, perteikti nuotaiką, bet kažkaip nesigauna...tai kažkur bėda, kažkas neatidirbta...todėl jei bent menkiausias dalykas kliūna - rašykite.

jio, seseliai ant veiduko is tiesu trukdo, ir man uzkliuvo. bet zole tai kaip tik mano akiai tinka.

o tu per daug is saves nereikalauk, nes paziurejus foto darytas priesh kelis men ir dabar, skirtumas akivaizdus 4u.gif

as tai "nustojau" mokytis, laiko apskritai nebera. tai tik fotkinu savo malonumui, bet jokiu knygu nebeskaitau, forumuose nebesilankau.. negerai, bet mane parina tai, kad galimybes ribotos, nes labai reiktu naujos technikos, o pinigeliu tam skirti ilgai negalesiu, tai ir liudziu. galvoju, gal ishsimoektinai, bet nera pirmo butinybes tai ir dvejoju.. zodziu jau ayejo toks momentas, kai esama technika labai riboja, noriu daugiau..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 23:15)

man paskutine labai patiko. svajinga, ryshki, vasarishka.
Atsakyti
Brumbrumai, is kur cia?
Atsakyti
Maggie, juoda zebro juosta tiesiog... g.gif

Keliu savo kelis eksperimentus. Įdomi nuomonė.

1. Abėjoju dėl fotografavimo kampo šitai merginai, bet man žavu, skirtingos kiekvieno žmogaus linijos, savotiškai.
user posted image

2. Na, fokusas nušoko, bet man patinka rezultatas. Kaip kažkuri rašė, kartais būna patinka ir viskas, dėl ko neaišku biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aciu visoms, nors patarimu nelabai gavau biggrin.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 14, 13:02)
Brumbrumai, is kur cia?

cia Skotija.

Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 08 14, 16:40)
Keliu savo kelis eksperimentus. Įdomi nuomonė.

sitos man nelabai.. kazkaip per daug ta nosis isryskeja. pirmoj gal daugiau noretusi kuno, o dabar labai suspausta. o antra man visgi ne..

pries tai idetu foto nekomentavau, bet tikrai daug patiko smile.gif esi labai labai saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 14, 17:44)
aciu visoms, nors patarimu nelabai gavau biggrin.gif
cia Skotija.

Pas mus tie patys vaizdai, tai pamaniau, kad Airijoj buvai biggrin.gif ir manes neaplankei rolleyes.gif
Atsakyti