daug prisnekejot kol atostogavau bet gal rasiu kuria diena pakomentuot isimine grazi green_tea kelioniu foto. pati as keliavau, bet man taip nesigavo
ziurekit, cia kazkuriai atsimenu buvo, kad isemus foto is korteles, kai kurios buvo su kitos foto krasteliai.. pas mane mistika pradejo darytis.. kai kuriu tik puse matosi, kai kuriu tik linija, o kai kurios neatsidaro.. gal zinot kas gali but? kortele tai nauja. o foto begalo gaila..
QUOTE(airv @ 2010 08 09, 17:59)
Peizažai man mistika tokia pat kaip ir vaikų fotografija - man viskas gražu jose
Keliu dar savo kelias kritikai - tikiuosi neįkyrėsiu
Bet uztai portretai gavosi superiniai
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 10, 17:00)
Bet uztai portretai gavosi superiniai
Patiko portretai? Mažai komentuojančių, tai nelabai žinau kaip vertinti
Bet vasara daro savo, atostogauja dauguma, matyt
QUOTE(airv @ 2010 08 10, 18:26)
Patiko portretai? Mažai komentuojančių, tai nelabai žinau kaip vertinti
Pirmasis patiko. Tinka merginai toks rakursas Antroje bardakėlis - daug linijų, skirtingomis kryptimis, žvilgsnis blaškosi trečia ir ketvirta nekabina
Mano savaitgalio papyškinimai
Šioje patiko veido išraiška
Buitiakas, bet labai linksma situacija buvo, kai iš abiejų tėvų atėmė po bandelę ir valgė abi
QUOTE(airv @ 2010 08 08, 23:25)
Bandžiau fotografuoti peizažą. Reiktų patarimų dėl kadravimo, na ir kritikos, aišku
Man abu tavo peizaziukai labai faini.... saunuole ir tikrai neatrodo, kad butum naujoke tame...
QUOTE(green_tea @ 2010 08 09, 15:40)
I konturinio apsvietimo tema:
Labai smagiai ziurisi... tik noretusi horizontalaus kadro, be puses apatines dalies.. nes man asmeniskai pats krantas trukdo... ir vandens apacioje perdaug, tiesiog apatine nuotraukos dalis neidomi... O va virsus tai tikrai super...
QUOTE(airv @ 2010 08 09, 17:59)
Peizažai man mistika tokia pat kaip ir vaikų fotografija - man viskas gražu jose
Pirmasis portretukas labai smagus... kitos dvi jau netaip... Gal dar paskutine spalvotas variantas bet ten lange melynas dangus spalviskai is konteksto iskrenta... Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 10, 20:24)
Mano savaitgalio papyškinimai
Rarity, neuzpyk, bet cia man tik paskutinioji uzkabino... pirmos gal tau labiau idomios, kad tu dalyvavai tame, bet kadruote man nepatinka ir nesukuria jokiu emociju... Pirmoje emocija lyg ir idomi, bet is jos daug demesio atima tas daiktas rankoj...
Liudnoka paskutiniu metu temoje... Visi atostogauja... O taip reikia kritikos... Gero spyrio i uzpakali, kad pajudeti i prieki...
Na kad neateiciau tusciomis metu is archyvu viena... Del paraso nepykit ir pasistenkit nekreipti demesio...
QUOTE(Akasha @ 2010 08 11, 07:59)
Rarity, neuzpyk, bet cia man tik paskutinioji uzkabino... pirmos gal tau labiau idomios, kad tu dalyvavai tame, bet kadruote man nepatinka ir nesukuria jokiu emociju... Pirmoje emocija lyg ir idomi, bet is jos daug demesio atima tas daiktas rankoj...
Liudnoka paskutiniu metu temoje... Visi atostogauja... O taip reikia kritikos... Gero spyrio i uzpakali, kad pajudeti i prieki...
Na kad neateiciau tusciomis metu is archyvu viena... Del paraso nepykit ir pasistenkit nekreipti demesio...
Kodėl turėčiau pykti, viskas OK Aga, kritikos reikia, labai net. Gaila, kad mūsų merginos čia nebeužsuka
Neliudekit, tuoj baigsis vasara, geras oras, parleks visos
Papildyta:
brumbrumai, gal kortele brokuota. Dar sako visad reik pries fotografavima foto iskelt ir format card padaryt.
Papildyta:
brumbrumai, gal kortele brokuota. Dar sako visad reik pries fotografavima foto iskelt ir format card padaryt.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 11, 11:13)
Neliudekit, tuoj baigsis vasara, geras oras, parleks visos
Papildyta:
Papildyta:
tai kiek issigooglinau, tai supratau, kad kortele bloga. eina kaku, tiek fotkiu is keliones praradau. nesiu jiems ryt, kad pinigus atiduotu.. nes nenoriu tos pacios firmos jau. visad istikima buvau sandisk ir neturejau problemu. o cia ikiso Lexar...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 11, 10:36)
tai kiek issigooglinau, tai supratau, kad kortele bloga. eina kaku, tiek fotkiu is keliones praradau. nesiu jiems ryt, kad pinigus atiduotu.. nes nenoriu tos pacios firmos jau. visad istikima buvau sandisk ir neturejau problemu. o cia ikiso Lexar...
Gal dar įmanoma atstatyti? Tikrai gaila
Šiandien prasilėkiau per sodą prieš darbą
rarity, antra man labai patiko
rarity, man pirmos foto labai norėtųsi vertikalios.. ir ten dar kažkokia musytė (?) ant žiedo šiek tiek trukdo O antroje foto nuostabiai pagauti atspindžiai gal išduosi paslaptį, kaip tokius pavyko įamžint? Naktį tai su ilgu išlaikymu man tokie gaunasi, o vat kaip dieną daryti...
QUOTE(Egipta @ 2010 08 11, 11:47)
rarity, antra man labai patiko
Ačiū
QUOTE(*smile* @ 2010 08 11, 11:52)
rarity, man pirmos foto labai norėtųsi vertikalios.. ir ten dar kažkokia musytė (?) ant žiedo šiek tiek trukdo O antroje foto nuostabiai pagauti atspindžiai gal išduosi paslaptį, kaip tokius pavyko įamžint? Naktį tai su ilgu išlaikymu man tokie gaunasi, o vat kaip dieną daryti...
vertikalių yra, bet šita gražesnė man patinka jos antras planas - bokeh.
Dėl spinduliukų - fotografuota beveik prieš saulę ir tie spinduliukai matėsi tiesiog žiūrint per akutę Stipriai priverta diafragma f25 ir gan ilgas išlaikymas 1/5 s.