as su kurmiais kovojau metus, o paskui nutariau su jais draugauti
kurmis man pievoje kalniuka padaro, as ta kalniuka nukasu, o kurmio landos neuzspaudziu - man virsuje lygu grazu, kurmiui apacioje neuzversta landa, ir sliekus, grambuolius ir kitoki kaka negera eda ir man nereikia ravint baidytis isverstu grambuoliu. Po pirmu tokio draugavimo metu supratau, kad pries gamta nepakovosi, reikia draugauti, bus daugiau naudos
Papildyta:
o braskes mano po antro usu nugenejimo kad graziai zaliuoja tai ne tas zodis. Kad tik neprisisnekeciau, kur cia tas medis i kuri pabelsti ?
ar taip pat elgiatės kai viduryje lysvės pridaro landų
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 01, 16:26)
as su kurmiais kovojau metus, o paskui nutariau su jais draugauti
kurmis man pievoje kalniuka padaro, as ta kalniuka nukasu, o kurmio landos neuzspaudziu - man virsuje lygu grazu, kurmiui apacioje neuzversta landa, ir sliekus, grambuolius ir kitoki kaka negera eda ir man nereikia ravint baidytis isverstu grambuoliu. Po pirmu tokio draugavimo metu supratau, kad pries gamta nepakovosi, reikia draugauti, bus daugiau naudos
Papildyta:
o braskes mano po antro usu nugenejimo kad graziai zaliuoja tai ne tas zodis. Kad tik neprisisnekeciau, kur cia tas medis i kuri pabelsti ?
Papildyta:
aš ir tos pačios nuomonės, kaip visas lervas išnaikins, patys išeis kitur ieškoti maisto. Aš ir labai ant jų pykau, kaip darželį suarė pernai. Bet geriau jau kupstai kuriuos užspaudi, išlygini iškarto kaip pamatai nei augalai be šaknų kuriems jau niekuom negali padėti.
Bet kaip su pelėnais kovoti, o gal ir jie ką gero daro?
QUOTE(diuni @ 2011 09 01, 16:10)
ar taip pat elgiatės kai viduryje lysvės pridaro landų
jei palinde po agurku ar braske, nieko nelieka kaip uzspausti, bet jei kur sonu praeje, tai nesuku galvos. Man netrukdo, augalams nekenkia, ir kas svarbiausia nauju kandu ir kupstu nedaro
Vat su pelenais neteko susidurti, tie jauciu piktybiskesni ir ne tokie pastovus kaip kurmiai
O mes pasejom zolyte ir ten kurmis kupstus kelia 1 Uzspaudi-o jis salia kelia! Ta zolyte dar tik sudygusi,o jis viska iskilnoja! Tai kazkaip visai nesinori su juo draugauti Nors leistu zolytei isitvirtinti
QUOTE(zemec @ 2011 09 02, 11:35)
O mes pasejom zolyte ir ten kurmis kupstus kelia 1 Uzspaudi-o jis salia kelia! Ta zolyte dar tik sudygusi,o jis viska iskilnoja! Tai kazkaip visai nesinori su juo draugauti Nors leistu zolytei isitvirtinti
sako padeda maluneliai,ar buteliai - jie prisibijo vibracijos ir garsu, kuriuos sukelia vejas svilpaudamas per butelius
kurmiai tai kurmiai, sie bent kazko bijo - bet va kurkliai kokie bjaurybes, tai eina po velniu, visa mano veja isdarkyta,ir nugriauzta
o kurklys bijo kurmio
atidariau nauja tema kad galetume patogiai testi pokalbius
QUOTE(Jazira @ 2011 09 04, 10:59)
Ačiū už naujus namučius
Papildyta:
Bandau uždaryri vartus
Gal man pavyks uzdaryti temute...