Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalų ir stalo puošimas

QUOTE(Elena @ 2007 03 07, 11:27)
Dar..palmės  mirksiukas.gif Alyvuogės ir svogūnų laiškai...

Labai liux thumbup.gif palmes ir bitutes. Reike panaudoti sia ideja. Pati sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 04 02, 13:16)
SOS SOS SOS
Labai prasau pasakyti kur galima nusipirkti maistiniu dazu, kurie tiktu deti i baltymu glaju... Aciu

kokia spalva nori dazyt ? senovej kai mokiausia kulinarkej mums pasakojo kad glaju galima dazyt su burokeliu arba spinatu sultimis.
Atsakyti
su valgomais dažais doh.gif sunku.vienu tarpu ieškojau,tai niekur neradau.sugalvojau ikėj kulinariniam sk. paprašyt kad įpiltų šlakelį žalio smile.gif ale pataikiau ant vedejos,tai ta griežtai pravijo doh.gif jei turi pažystamą tai gal mirksiukas.gif

dėl puošimo tai tiek daug idėjų thumbup.gif tik kai man reik ,tai darau po senoviai blush2.gif nors idėjos labai thumbup.gif
Atsakyti
geltonų valgomųjų dažų esu pirkus vaistinej, o kitokių spalvų patariu ieškot mažuose turgeliuose ar kioskuose- būna lenkiškų, po kelis litus, įvairių spalvų
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 19:31)

blink.gif Iš kur tokia fantazija?
Atsakyti
QUOTE(gija23 @ 2007 05 07, 19:57)
blink.gif Iš kur tokia fantazija?

iš interneto.

O va šitas man labai apetitnai atrodo: thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Dar kelis radau:
nu jau visas nuodėmes MB atleisčiau, jei tokią puokštę parneštų lotuliukas.gif
user posted image

čia man atrodo arbūzas:
user posted image

cip cip biggrin.gif user posted image
Papildyta:
vabaliukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 gegužės 2007 - 20:43
nu grozis wub.gif ,gaila valgyt toki
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2007 05 07, 22:22)
nu grozis wub.gif ,gaila valgyt toki

kurį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2007 03 30, 11:23)
Dabar bulvės netinka, manau. Rpžes geriau daryti iš rudeninių bulvių , tai yra šviežių. Tai ką matau nuotraukoj pas Giedrių  - jos šviežios, elastingos ir turi gerai pasiduoti sukimui. Įtariu tau tiesiog lūžinėjo skridinėliai.

Sveikos. Aš rožes iš bulvių dariau balandžio pradžioj ir jos gavosi super. Tik jas pjausčiau vadainamuoju ,,slaiseriu"- jis suraiko labai plonai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 20:31)

Fantastiskas krepselis. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2007 05 14, 20:31)
Sveikos. Aš rožes iš bulvių dariau balandžio pradžioj ir jos gavosi super. Tik jas pjausčiau vadainamuoju ,,slaiseriu"- jis suraiko labai plonai drinks_cheers.gif

Tau pasiseke smile.gif O man nieko nesigavo, tai susinervinau ir iskepiau paprastu bulviu blink.gif
Atsakyti