Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(rusma @ 2010 11 23, 18:52)
čia tai 100 proc. pritariu  drinks_cheers.gif

Plius pilnatis, žmonės jautresni tampa, gal ir uoslės savybės kinta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 17:45)
Čia sakyčiau mistika kažkokia... Man šovė į galvą mintis, kad kvapo jutimas ir suvokimas kažkaip sąveikauja su moters biochemija, kuri ciklo metu visaip įvairuoja.. Žodžiu, tiesa slypi kažkur anapus...

http://www.labeltest.com/scodes.php
įvesk čia kodą nuo dėžutės/buteliuko ir žiūrėk, ar ką ras.

daugiau nžn, kuo padėt. parduotuvė ir pasiūla atrodo gera, bet kvapas neturėtų skirtis. ir kaip jie galėjo pagest, jei nebuvo atidaryti?
Atsakyti
Nežinau, man ne kartą yra buvę, kad parduotuvėje kvapas vienoks, o nusipirkus jau ir kitaip, rodos, kvepia, ir nebeypatingai patinka, nors kaip ir ant tos pačios odos purškiuosi biggrin.gif Aš tokius neatitikimus nurašau impulsui - sužavėjo kvapas staiga, imi, perki, o paskui išlenda visokie dalykai, kurie erzina/liūdina/nuvilia.
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 17:54)
Plius pilnatis, žmonės jautresni tampa, gal ir uoslės savybės kinta... smile.gif

lyginant vieną šalia kito? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 23, 17:57)
Nežinau, man ne kartą yra buvę, kad parduotuvėje kvapas vienoks, o nusipirkus jau ir kitaip, rodos, kvepia, ir nebeypatingai patinka, nors kaip ir ant tos pačios odos purškiuosi biggrin.gif Aš tokius neatitikimus nurašau impulsui - sužavėjo kvapas staiga, imi, perki, o paskui išlenda visokie dalykai, kurie erzina/liūdina/nuvilia.

taip gali būti, bet ne lygiagrečiai lyginant.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 23, 17:59)
taip gali būti, bet ne lygiagrečiai lyginant.

Ai, tiksliai, vis pamirštu tą faktą.
Atsakyti
Labai ačiū už nuorodą!!! Sistema rodo, kad prekė originali. Nelabai įsivaizduoju, kaip visa tai veikia, bet toks atsakymas man buvo reikalingas smile.gif Šiaip dar pagalvojau, kad ir gamintojas galbūt gali ko nors "nenumatuoti", juk klysti tai žmogiška, ir gal visi tokie "nuklydimai" ir nukeliauja pas tuos "Europos didmeninikus", taip gausiai ir dosniai apdovanojančius visą lietuviškų elektroninių kvepalų parduotuvių rinką... Net juokinga kartais, ir iš dabartinio pardavėjo tą patį išgirdau -- lyg prekės gavimas iš "Europos didmenininkų" būtų prekės kokybiškumo įrodymas ir turėtų kaipmat pašalinti visas abejones...
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 19:12)
Šiaip dar pagalvojau, kad ir gamintojas galbūt gali ko nors "nenumatuoti", juk klysti tai žmogiška, ir gal visi tokie "nuklydimai" ir nukeliauja pas tuos "Europos didmeninikus", taip gausiai ir dosniai apdovanojančius visą lietuviškų elektroninių kvepalų parduotuvių rinką...

Aš irgi galvoju panašiai - na jei to paties pavadinimo duona ir (ar) dešra kartais skiriasi skoniu, kvepalai ko gero irgi gali šiek tiek nuvarijuoti į šalį. O kur deda nestandartą (o gal to niekas net nelaiko ne standartu) - keliai nežinomi...
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 15:38)
Sveikos, merginos,

gal kuriai teko pirkti iš kvepalumagija.lt? Nupirkau draugui Versace eau Fraiche ir abejoju jų originalumu. Prisiskaičiau info ir prisižiūrėjau video, radau informacijos, kaip įsitikinti konkrečiai apie mano nupirktus kvepalų originalumu -- k

O jūs galite išsiaiškinti tų kvepalų pagaminimo datą? Nors net pažiūrėjau- jie gaminami nuo 2006 m. taigi ir seniausiam egzemplioriui neturėtų nieko blogo nutikti ax.gif Tačiau bent iš savo patirties galiu pasakyti: jei kvepalai senesni( aš tokius laikau maždaug nuo 5 metų)ir netinkamai laikomi( čia būtina sąlyga biggrin.gif ) , jų kvapas gali pasikeisti neatpažįstamai. Aš pati tokią patirtį esu turėjusi su Davidoff Cool water - tik aš pati juos šešis metus pralaikiau vonioje: šilumoj, drėgmėj ir šviesoj be dėžutės karsta.gif Galutinis rezultatas buvo toks , kad pauosčiau ir išsigandau.
Atsakyti
Aš kaip tik ir galvoju, kada gi jie pagaminti? Nerandu tokios info. Kur paprastai tai rašoma? Kiek turėjau kvepalų, niekaip nesugebėdavau surasti pagaminimo datos..

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 23, 18:56)
http://www.labeltest.com/scodes.php
įvesk čia kodą nuo dėžutės/buteliuko ir žiūrėk, ar ką ras.

daugiau nžn, kuo padėt. parduotuvė ir pasiūla atrodo gera, bet kvapas neturėtų skirtis. ir kaip jie galėjo pagest, jei nebuvo atidaryti?

Įdomus atradimas: mano įsigytos prekės barkodas skaičius į skaičių sutampa su barkodu, kurį turi vaikinas, nufilmavęs šį video:

http://www.youtube.c...feature=related

Jis klausia patarimo, ar prekė originali, filmuko pradžioje parodo ir barkodą.. Ar taip gali būti???
Papildyta:
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 20:28)
Įdomus atradimas: mano įsigytos prekės barkodas skaičius į skaičių sutampa su barkodu, kurį turi vaikinas, nufilmavęs šį video:

Jis klausia patarimo, ar prekė originali, filmuko pradžioje parodo ir barkodą.. Ar taip gali būti???

P.S. Ir tame filmukas išlenda prierašas "verified fake".. Ot įdomiai..
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 20:31)

Taip ir yra - barkodas paprastai tas pats buna (nezinau tik ar skiriasi tarkim nuo pagaminimo salies, metu/partijos ar dar ko nors).
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 19:31)

Papildyta:
P.S. Ir tame filmukas išlenda prierašas "verified fake".. Ot įdomiai..

bet purkštukas šiame video baltas. sakei, kad turi būti juodas. ir kvepia neva identiškai, tik labai trumpai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 lapkričio 2010 - 20:07