Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(elemyte @ 2010 11 06, 17:27)
Parduotuve sarma,kaip visos sakot,yra patikima.as pirkau trussardi inside 30ml.kamstukas silpnai laikosi,ant dugno lipdukas,o ant mano kitu kvepalu tai ne lipdukas o dazais kodas ir gamintojas.tai as suabejojau del originalumo.idomu kaip pas kitas ant inside lipdukas ar ne?

Pas mane ant Trussardi Inside dugno yra lipdukas, o jie 100% originalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 06, 18:50)
viena panele SM kvepalu isparduotuvej  pardavineja zalia obuoliuka miniuka ninos,tai irgi neoriginalus?

g.gif yra 2008-jų Gold Edition, yra 2009-jų Swarovski, yra šiemetinis L'Elixir,
bet ninaricci.com "žalio obuolio" nerodo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(meskenele @ 2010 11 06, 19:49)

o ko jie jums kazi kliuna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 06, 17:50)
viena panele SM kvepalu isparduotuvej  pardavineja zalia obuoliuka miniuka ninos,tai irgi neoriginalus?

Kadangi aš pardavinėjau - tai turiu pasakyti, kad yra žalias obuoliukas - kvepalai vadinasi Love by Nina, štai pasižiūrėkite čia
štai foto originali - miniukų rinkinuką buvau pirkusi
user posted image

Papildyta:
QUOTE(agneseee @ 2010 11 06, 17:44)
Ko tik nesugalvoja: tas pats kaip su žaliu Ninos Ricci obuoliuku.  doh.gif  4u.gif  biggrin.gif user posted image

Deja, vat būtent tokio žalio, kaip jūsų foto obuoliuko tikrai nėra schmoll.gif
Originalus žalias obuoliukas 50 ml atrodo taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 06 lapkričio 2010 - 19:15
QUOTE(meskenele @ 2010 11 06, 18:49)
na nezinau nemacius originalios bonkutes atidziai, bet kvapas geras tik va turiu tersteriuka i kristianos ir ant vienos rankos uzpurkiau testeriuko ant kitos gautu kvepalu ir testeriukas isilaike ilgiau nei sie ... kazkaip sudvejojau kazkodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 05, 11:53)
Radau internete kaip patikrinti ar originalus bruksninis kodas.
http://www.labeltest.com/scodes.php

Del idomumo ivedziau kvepalu Juozas Statkevicius bruksnini koda (6810150208096 Made in France)...: biggrin.gif

Проверить штрих-код: 6810150208096
Штрих-код подлинный!
Страна производителя не найдена!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 06 lapkričio 2010 - 22:31
QUOTE(Renatina @ 2010 11 06, 19:29)
g.gif  yra 2008-jų Gold Edition, yra 2009-jų Swarovski, yra šiemetinis L'Elixir,

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 06, 20:12)
Kadangi aš pardavinėjau - tai turiu pasakyti, kad yra žalias obuoliukas - kvepalai vadinasi Love by Nina, štai pasižiūrėkite čia
štai foto originali - miniukų rinkinuką buvau pirkusi
Papildyta:
Deja, vat būtent tokio žalio, kaip jūsų foto obuoliuko tikrai nėra  schmoll.gif
Originalus žalias obuoliukas 50 ml atrodo taip

Mamytės, ATSIPRAŠAU, kad tokias čia nesąmones (erezijas) paskelbiau. Niekada nėra ir net nebuvo to neoninio Ninos obuoliuko user posted image. doh.gif mirksiukas.gif smile.gif Cituoju, ką viena SM mamytė yra pasakiusi (su humoru): „Tokie kvepalai yra, tik Nina Ricci to nežino“. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesiog man juokinga, kaip taip gali būti parduodami tokie kvepalai, kaip G. Armani „Pink" ar N. Ricci „Green Apple". lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Apie Chanel'iukus nelabai suprantu.Neramina,kad tamsesne spalva nei,kad internete nuotraukose. Ka manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2010 11 07, 10:06)
Sveikos mergaites.Apie Chanel'iukus nelabai suprantu.Neramina,kad tamsesne spalva nei,kad internete nuotraukose. Ka manot?

Siaip tai jau net nejuokinga doh.gif
Tiek merginos vargsta ( aciu joms) kol surenka tikrai naudingos informacijos, sutalpina pirmam psl, ir dar yra 35 psl ivairiausiu diskusiju ...

O tai jus nemanote kad naujas ir naudotas daiktas turetu skirtis?
Gi tiek ir tiek n ir nn kartu buvo apie tai anksciau rasyta, kaip gali pasikeisti kvepalu spalva nuo laikymo salygu ir t.t.

Net nekiltu mintis gyvenime perkant nauja ir nenauja daikta lygint juos su internetine nuotrauka unsure.gif
Tuo labiau kad ir apsvietimas, ir bla, bla, ir fotoaparatu skirtumai, net nezinau ka pasakyti...
Atsakyti

originalus mirksiukas.gif
QUOTE(Renatina @ 2010 11 06, 19:29)
g.gif  yra 2008-jų Gold Edition, yra 2009-jų Swarovski, yra šiemetinis L'Elixir,

Renatina neklaidink mirksiukas.gif Love by Nina Limited Edition will be available from March 2009
info is fragrantica. com nors NR pusl irgi neradau zaliojo obuolio, bet kad limituota versija ju yra tai tikrai.
Atsakyti

Visa Nina kolekcija:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Man rodos visos versijos, išskyrus Nina L`Elixir yra limituoto leidimo , aišku, labiausiai padirbinėjama įprasta Nina. Atkreipkite dėmesį, kad tos limitkės nėra tik kitos spalvos buteliuko kopija, bet visos turi savitų pribombasų. Beje, įsivaizduoju, kad tarkim visi surinkti ir sukolekcionuoti miniukai būtų labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 07 lapkričio 2010 - 16:02
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 07, 14:30)
originalus  mirksiukas.gif

Renatina neklaidink  mirksiukas.gif Love by Nina Limited Edition will be available from March 2009
info is fragrantica. com nors NR pusl irgi neradau  zaliojo obuolio, bet kad limituota versija  ju yra tai tikrai.

a kas čia buvo įkišęs žalio butelaičio su sidabro spalvos kamšteliu foto? blink.gif
Love by Nina yra žalsvas, riužavu kamšteliu ir lapu.

Atsakyti