Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Sveikos, uzdare sena tema nestuke.gif , manau reik pratest thumbup.gif kaip jauciates siandien? 4u.gif

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 birželio 2010 - 11:39

i 
Prašau rašyti temų pavadinimus lietuviškomis raidėmis ir į pirmąją žinutę įkelti nuorodą į senąją temą. Šįkart pavadinimą ištaisiau, kitą kartą tema bus šalinama.
Atsakyti
Bittute.. Kiek ilgai tau tai tesiasi? blush2.gif Skausmui esu gan patvari,bet bijau tiesiog nesuprasti kada uzeis tikrieji saremiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 14:08)
Bittute.. Kiek ilgai tau tai tesiasi?  blush2.gif  Skausmui esu gan patvari,bet bijau tiesiog nesuprasti kada uzeis tikrieji saremiai blink.gif

Nebijokit, tikrai suprasit tikruosius sąrėmius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 27, 13:10)
Nebijokit, tikrai suprasit tikruosius sąrėmius  4u.gif

Labai tikiuosi laiku pastebeti,nes nesinoretu pagimdyti dar namie... blink.gif O siaip sia nakti ir miegojau ramiai,pilvukas minkstas,vakutis spardosi,tai rytoj kaip tik turiu vizita pas daktara,pasiklausinesiu visko issamiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 16:17)
Labai tikiuosi laiku pastebeti,nes nesinoretu pagimdyti dar namie... blink.gif O siaip sia nakti ir miegojau ramiai,pilvukas minkstas,vakutis spardosi,tai rytoj kaip tik turiu vizita pas daktara,pasiklausinesiu visko issamiau thumbup.gif

man ryt terminas, o tikrai galvojau kad pagimdysiu anksciau su tais skausmais, bet cia tik ruosiasi viskas 2.gif , vakar vel buvo uzklupe nemalonus skausmiukai, bet vel viskas gerai doh.gif ir toliau laukiam savo mazucio, iki treciadienio dar turi laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 27, 13:26)
man ryt terminas, o tikrai galvojau kad pagimdysiu anksciau su tais skausmais, bet cia tik ruosiasi viskas 2.gif , vakar vel buvo uzklupe nemalonus skausmiukai, bet vel viskas gerai doh.gif ir toliau laukiam savo mazucio, iki treciadienio dar turi laiko 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na taip,niekad nezinosi kada lialius nuspres islysti 4u.gif O tau gleiviu gumulas jau isejo,ar dar lauki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 16:31)
Na taip,niekad nezinosi kada lialius nuspres islysti 4u.gif  O tau gleiviu gumulas jau isejo,ar dar lauki? blush2.gif

neisejo, bet man sake kad nevisom buna, gydytoja sake kad vaziuociau i ligonine, jei ilgai skaudes galva, kokias 3val jausiuos blogai arba nubegs vandenys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 15:08)
Bittute.. Kiek ilgai tau tai tesiasi?  blush2.gif  Skausmui esu gan patvari,bet bijau tiesiog nesuprasti kada uzeis tikrieji saremiai blink.gif

man zinok taip pilvukas skausmingai susitraukineja jau senokai, pas mane jau nuo 16 savaites lovos rezimas buvo paskirtas, nes prognozavo kad persileisiu ar pagimdysiu pries laika, bet va kaip gavosi smile.gif as zinok taip pat baiminuosi del to, kad jei prasides lengvi saremiai tai as zinau tikrai nesuprasiu, nes pilva skauda kasdien. todel as tuos susitraukimus skaiciuoju, ziuriu laika tarp ju, jei nepastoviai skauda, pagulint praeina tai vadinas ne saremis.. o kaip kitaip ?? doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 27, 16:35)
man zinok taip pilvukas skausmingai susitraukineja jau senokai, pas mane jau nuo 16 savaites lovos rezimas buvo paskirtas, nes prognozavo kad persileisiu ar pagimdysiu pries laika, bet va kaip gavosi  smile.gif    as zinok taip pat baiminuosi del to, kad jei prasides lengvi saremiai tai as zinau tikrai nesuprasiu, nes pilva skauda kasdien. todel as tuos susitraukimus skaiciuoju, ziuriu laika tarp ju, jei nepastoviai skauda, pagulint praeina tai vadinas ne saremis.. o kaip kitaip ??  doh.gif  smile.gif

Pas mane visas nestumas labai lengvas,nei vemimu,nei koju tinimu,nei sunkumo jokio ax.gif dar iki dabar gan aktyvi esu,tik vat kai skausmu visai iki tol nebuvo,tai paskutines 3 savaites tiesiog mane zudo... blink.gif Man geriausiai tikrint paruosiamuosius,tai yra pasivaiksciojimas arba drungna vonia...
Atsakyti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 19:12)
Pas mane visas nestumas labai lengvas,nei vemimu,nei koju tinimu,nei sunkumo jokio ax.gif  dar iki dabar gan aktyvi esu,tik vat kai skausmu visai iki tol nebuvo,tai paskutines 3 savaites tiesiog mane zudo... blink.gif  Man geriausiai tikrint paruosiamuosius,tai yra pasivaiksciojimas arba drungna vonia...

nu tai taip ir tikrinkit 4u.gif as tai ryt zadu vaziuoti i GN pasitikrinti. kazin mane priims ten be siuntimo??? nzn ka daryti? g.gif
Papildyta:
FROSTED kur tu dingus???? gal kas ja mate?????? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Bittute..,2010 06 27, 21:00]
nu tai taip ir tikrinkit 4u.gif as tai ryt zadu vaziuoti i GN pasitikrinti. kazin mane priims ten be siuntimo??? nzn ka daryti? g.gif

pasitikrint tikrai priims, jei reikes ir paguldys, bet pasitikrint siuntimo tikrai nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagir: 27 birželio 2010 - 19:41