Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

Čia reikia tik spausti "padidinti" , išsisaugoti ir jau galima spausdinti wink.gif
user posted image
Atsakyti
ir mergaitėms wink.gif

user posted image
Atsakyti
Prasau atsiliepkit mamytes, kurios spausdino printeriu savo pagamintus laikrastukus Worde ar PowerPointe. Ar jums nebuvo baltu pakrasciu? Nesuprantu, as ir parastes visur nurodau 0, o balti krastai vistiek lieka. Gal galit pagelbet? Aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulenka @ 2012 04 12, 02:56)
Prasau atsiliepkit mamytes, kurios spausdino printeriu savo pagamintus laikrastukus Worde ar PowerPointe. Ar jums nebuvo baltu pakrasciu? Nesuprantu, as ir parastes visur nurodau 0, o balti krastai vistiek lieka. Gal galit pagelbet? Aciuks 4u.gif

Laikraštuko nespausdinau, bet šiaip daug spausdinu įvairių spausdinių su savo buitiniu printeriu.
Pirmieji du kuriuos turėjau tai spausdino su baltais kraštais, nesvarbu kokius nustatymus bedarytum. O va dabartinis tai prieš spausdinant galima nustatyti, kaip nori su baltais kraštais ar be jų.... Ir va darbe yra lazerinis spausdintuvas irgi spausdina su baltais pakraštukais....
Atsakyti
QUOTE(anze20 @ 2012 01 05, 15:20)
sweikutes gal kas turite krikstuko wordo maketa?buciau dekinga

Labas vakaras,
Kaip galeciau gauti sita nuostabu maketa:)?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(SDG @ 2012 04 11, 08:15)
Gal kam bus naudinga  ax.gif
Įkeliu 30x20cm bukleto, gal tinkamesnis žodis lankstinukas, krikštynoms šabloną. Lenkiasi į tris dalis.
Informaciją įsirašysite patys kur trūksta, o kur nėra jokios, tai įrašysite kokią norėsite  mirksiukas.gif

Paspauskite ant paveiksliuko ir tuomet išsaugokite.
P.S. nekoreguoju ir Jūsų paštus asmeniškai nesiųsiu, nes tiesiog tam neturiu laiko  wub.gif Jei turėsite klausimų, klauskite čia, gal kitos mergaitės atsakys arba aš pati kai apsilankysiu šioje temoje  blush2.gif

user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Formatas JPG  ax.gif

mamytes,..o tai nuotraukyte...atspausdinti irskirti ir ikliuotu..kompiuteriu neikelsi...nes jpg..ar ymanoma????????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivile0515: 16 balandžio 2012 - 16:27
QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 16, 17:27)
mamytes,..o tai nuotraukyte...atspausdinti irskirti ir ikliuotu..kompiuteriu neikelsi...nes jpg..ar ymanoma????????????????????

Įmanoma net ir su word'u , bet aišku patogiau su photoshop'u wink.gif
Atsakyti
Sveikos mmytes, tiksliau super mamytes smile.gif prasau pagelbekit man reik padaryti krikstuka, bet neturiu kompe ph ar galite padeti su wordu padaryt imesti pora maketu tinkanciu mergytei. radau jusu ikeltu bet nesuprantu neiseina naudotis kaip ant lapo isikelti blush2.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imagePalinkejimu korteles
user posted imageBusimos profesijos korteles
JEI GERAI IKELIAU TAI VISKAS PNG FORMATU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuke @ 2012 04 16, 18:49)
Sveikos mmytes, tiksliau super mamytes smile.gif prasau pagelbekit man reik padaryti krikstuka, bet neturiu kompe ph ar galite padeti su wordu padaryt imesti pora maketu tinkanciu mergytei. radau jusu ikeltu bet nesuprantu neiseina naudotis kaip ant lapo isikelti blush2.gif  4u.gif  doh.gif

Sveiki 4u.gif . Man irgi labai reikėtų krikštuko mergytei word formatu. Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinos mama @ 2012 04 17, 19:23)
Sveiki  4u.gif . Man irgi labai reikėtų krikštuko mergytei word formatu. Būčiau labai dėkinga  ax.gif

49 puslapiai minčių ir idėjų, o jūs norite visko "gatavo" ? gudriai biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

o kaip su dezutem lauktuvems ideti, gal kuri turit maketa,man reiketu kad butu mazesnis nei kad siulo ant a3 formato ,mazdaug tokio dydzio reiktu kaip to torto is dezuciu kad buna,gali buti visai paprastas maketas 4u.gif .
Atsakyti