QUOTE(Mochera @ 2011 08 13, 10:53)
O buna neoriginalu?
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 17, 23:26)
O buna neoriginalu?
buna
Pas mane prie namu kioskelyje pilna neoriginaliu tusu, ir visi Loreal, Maxfactor ir panasiu firmu Ir kaina visu vienoda, po 15 lt
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 17, 23:28)
buna
Pas mane prie namu kioskelyje pilna neoriginaliu tusu, ir visi Loreal, Maxfactor ir panasiu firmu Ir kaina visu vienoda, po 15 lt
Greiciau ten vogti, o ne padirbti...
QUOTE(pienas @ 2011 08 17, 23:36)
Greiciau ten vogti, o ne padirbti...
Padirbti
Nes kaikuriu ir pakuotes visai kitokios, ir pavadinimai su klaidom ir sepeteliai ne tokie
originalas? ir man atrodo, jog daugiau nei 3-4kartus nadota....
QUOTE(raassaa123 @ 2011 08 31, 14:39)
tikrai daugiau nei 3 - 4, nebent šepetėlis lb šiurkštus, "nuėdė" smarkiai pudrą.
Reik daugiau foto, jei norit įvertinimo. Turiu dvi namie, galėčiau palygint
mažai šitos foto, kad nustatyt, bet kiek matosi, tai atrodo originali
įspaudai atrodo kaip ir čia
o kad naudota 3-4 kartus tegu nejuokina, gal 3-4 metus jau naudoja
gi labai nedaug šio produkto reikia
Man atrodo originalas Bet turbūt ryškiai daugiau naudota nei kelis kartus Savąją naudojau jau kokį 30 kartų, o atrodo net nepaliesta Nors gal priklauso kokiu šepetėliu naudojies, jei šiurkštus, tai turbūt nemažai produkto ir kabina
Na man tik ta viena foto atsiunte. Ieskau tokio shimerio, o ji ir pasiule. Sake, kad naudota max 3-4 kartu ,o man atrodo, kad daugiau, todel suabejojau ir atejau pas jus... Paprasiau dar foto...
Papildyta:
bet jei daug kabina, tai kaip turi atrodyti ant veido, kaip blizgutis...
Aciu uz konsultacija , bet negausiu daugiau foto, tai teks ieskoti isparduotuveje toliau
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 31, 15:48)
Man atrodo originalas Bet turbūt ryškiai daugiau naudota nei kelis kartus Savąją naudojau jau kokį 30 kartų, o atrodo net nepaliesta Nors gal priklauso kokiu šepetėliu naudojies, jei šiurkštus, tai turbūt nemažai produkto ir kabina
Aciu uz konsultacija , bet negausiu daugiau foto, tai teks ieskoti isparduotuveje toliau
QUOTE(raassaa123 @ 2011 08 31, 16:24)
Kiekvienai savo Man patinka subtilus žvilgesys, bet kitoms patinka riebiau užsitept