Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(aiwita @ 2010 11 26, 10:16)
Tai man iš karto kilo klausimų: sijonas be pasijonio?
Tas siūlas atrodo gana šiurkštus. Ar negraužia?
O mezgėt paprastai? Nekaitaliojot siūlų kas trečia eilė?
Ir pasitikslinti noriu dėl kiekio. jei neklystu sunaudota 2,5 matkelio?

ax.gif  blush2.gif

Aš nešioju su pasijoniu. Nieko aš nekaitaliojau, nes patys siūlai yra juostom. sunaudojau tikrai 2,5 matkelio.
Atsakyti
Sveikutes.Mano sijonelis,zvarbejanciai ziemuzei mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Ausruze, labai gražus sijonukas thumbup.gif

QUOTE(Rife @ 2010 11 28, 10:38)
Aš nešioju su pasijoniu. Nieko aš nekaitaliojau, nes patys siūlai yra juostom. sunaudojau tikrai 2,5 matkelio.

Ar tikrai akių dėjai 170? Ar aš negerai supratau.... g.gif
Nusipirkau šiandien siūliukų, pasimezgiau pavyzdėlį ir mąstau g.gif jei dėt akių tiek, kiek reikia ilgio, tai man užtenka 80 akių. Tai kodėl pas tave buvo dėta 170? Ar čia todėl, kad jis skersuoja... Visai pasimečiau... Tai kaip tada paskaičiuoti akių skaičių? verysad.gif
Atsakyti
Mezgu sijoną pagal Rife blush2.gif . Siūlai Teksrenos vilna tik juodai - pilka. Savo 165 ūgiui dėjau 155 akis, virbalai Nr. 2,5. Pradžioje mezgiau iš 125 - nu doh.gif mažoka buvo ir teko ardyti. Paskaičiavimų jokių nedariau - intuityviai dėjau. Nors Rifes buvau klausus ir gavus jos atsakymą apie akių skaičių. Kadangi skersai mezgasi, tai iš 155 akių ilgis yra 46 cm. Žinoma priklauso ir nuo mezgimo laisvumo mirksiukas.gif Juosmenį primegsiu stulpeliu. Dar vyksta mezgimo procesas, matysiu koks rezultatas gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aelitka: 28 lapkričio 2010 - 16:25
Ar juodai pilka irgi gaunasi juostom,kaip pas rife? Nes cia kazkuri mezgejele minejo,kad is pilkai margu juostos nesigauna g.gif .
Atsakyti
QUOTE(aelitka @ 2010 11 28, 17:25)
Mezgu sijoną pagal Rife  blush2.gif . Siūlai  Teksrenos vilna tik juodai - pilka. Savo 165 ūgiui dėjau 155 akis, virbalai Nr. 2,5. Pradžioje mezgiau iš 125 - nu  doh.gif mažoka buvo ir teko ardyti. Paskaičiavimų jokių nedariau - intuityviai dėjau. Nors Rifes buvau klausus ir gavus jos atsakymą apie akių skaičių. Kadangi skersai mezgasi, tai iš 155 akių  ilgis yra 46 cm. Žinoma priklauso ir nuo mezgimo laisvumo mirksiukas.gif  Juosmenį primegsiu stulpeliu. Dar vyksta mezgimo procesas, matysiu koks rezultatas gausis  ax.gif

na, manau, jei jau iš 170 akių gaunasi toks ilgis, tai man iš 150 turėtų tikrai užtekt ilgio. Tai panašiai tiek ir užsidėjau. Ūgis mano irgi apie 165. Numezgiau gal tik kokius 5 cm. Ir vis nerimstu. Ar tikrai gerai supratau blush2.gif
tai ačiū tau labai 4u.gif megsiu toliau rami tongue.gif
O paskaičiavimus tai net neįsivaizduoju kaip daryti, jei tos akys skersai nueina g.gif mezgu ir vis dar galvoju kaip ji paskaičiavo blush2.gif
na, jei trumpesnis bus, tai padarysiu kokią kvarbatką arba juosmenį ilgesnį blush2.gif
Ačiū dar kartelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 11 28, 18:58)
Ar juodai pilka irgi gaunasi juostom,kaip pas rife? Nes cia kazkuri mezgejele minejo,kad is pilkai margu juostos nesigauna g.gif .

is pilku gaunasi irgi juostomis, maciau numegzta
Atsakyti
Su juostomis viskas tvarkoje thumbup.gif .Gal ryt pafotkinsiu ir įdėsiu nuotraukėlę wink.gif
Atsakyti
Būtų įdomu pamatyti smile.gif
Lauksiu nuotraukėlės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 11 28, 19:37)
is pilku gaunasi irgi juostomis, maciau numegzta

O aš maniau, kad ir pilkas ir raudonas Jūsų sijonai auksarankes.net konkurse g.gif

Rodau savo iš Teksrenos vilnos, dvigubo siūlo. Tai kaip jie nešiojasi, kaip po skalbimo, ar tįsta?
user posted image

Dabar dar megztuką prie jo mezgu, bus kostiumas smile.gif
Atsakyti
naiste777: labai grazus sijonukas. Matosi, kad jis siltas bus smile.gif O kostiumelis tai is viso superiskai turetu atrodyti. smile.gif
Atsakyti
Pynes visada man labai grazu wub.gif naiste777,puikus sijonas thumbup.gif
Atsakyti