Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

Ir toliau diskutuojame,gyriame,peikiame,išsakome savo nuomone vestuvinių žiedų tema.. 4u.gif
Senoji tema štai čia http://www.supermama...howtopic=582642
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrutyte: 15 birželio 2010 - 21:40
Niekas zieduku nebesigamina g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 16, 10:28)
Niekas zieduku nebesigamina  g.gif  smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
gaminas gaminas biggrin.gif snd arba ryt turesiu savuju foto jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 06 16, 11:33)
gaminas gaminas  biggrin.gif snd arba ryt turesiu savuju foto jau  thumbup.gif

ooo lauksim 4u.gif mes tai dar neuzsisakem blush2.gif kazin ar pabrango auksas pas juvelyrus? g.gif buvau nuejus pries menesi, tai sake po 60lt/g , bet dabar rinkoj aukso kaina kilo, tai jauciu ir pas juos jau brangiau bus blush2.gif
Atsakyti
Siauliuose- jau 70lt.... kaip bus toliau- nebeaisku...
Atsakyti
As Vilniuj pries pora dienu klausiau savo juvelyro,tai sake apie 75lt/g.
Atsakyti
Mes vakar uzsisakem tokius ziedelius...Tik vyro 6mm, o mano 4mm plocio...
Mano suzadetuviu ziedelis toks, tik su deimanciuku - princese ir 3 mm plocio, tai manau gerai, kad deres tarpusavyje.... 4u.gif

user posted image
user posted image

jie nedengti niekuom, toks baltas auksas...Man jie labai wub.gif ...
Paprasti, bet puosnus ir elegantiski...
Atsakyti
man kai parase,kad truksta aukso,tai pasiule uz 150lt uz grama!
vakar su vyro dede susirasiau,jis siauliuose pas kleismanta dirba,tai sake raudonas 120lt pardavime doh.gif
Atsakyti
Na aš kiek žiūrinėjausi žiedus jau po vestuvių man mieliausi klasikiniai wub.gif Mūsų štai tokieŽiedukai bigsmile.gif Viduje išgraviruoti vardai ir santuokos data wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 06 16, 15:15)
Na aš  kiek žiūrinėjausi žiedus jau po vestuvių man mieliausi klasikiniai wub.gif  Mūsų  štai tokieŽiedukai bigsmile.gif  Viduje išgraviruoti vardai ir santuokos data wub.gif

Visiskai sutinku. Musu irgi labai panasus i jusiskius, tik negraviravom nieko smile.gif As kai is viso ziedu nemegstu tai man patinka, kai neerzina. Nes ir suzadetuviu nebenesioju ziedo. Kai ant kiekvienos rankos po ziena, man kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 06 16, 16:55)
Visiskai sutinku. Musu irgi labai panasus i jusiskius, tik negraviravom nieko  smile.gif  As kai is viso ziedu nemegstu tai man patinka, kai neerzina. Nes ir suzadetuviu nebenesioju ziedo. Kai ant kiekvienos rankos po ziena, man kazkaip  schmoll.gif

cia kiekvienos pasirinkimas 4u.gif as tai pavyzdiui nesiojuant desines rankos vestuvini zieda, o ant kaires pirmaji vyro padovanota ziedeli. ir kazkaip as ju nejauciu, kad nesiociau, kartais net pasitikrinu ar vis dar jie yra ant pirsto lotuliukas.gif bet pritarsiu jums, kad ir man negrazu, kaip ant kiekvieno rankos pirsto po zieda ar net po kelis doh.gif
Atsakyti