Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

user posted image

1 TEMA
2 TEMA
3 TEMA
Ikea Lenkijoje
Programėlė projektavimui
Atsakyti

! 
Temoje draudžiama komercija, bei skelbti komercija užsiimančių asmenų duomenis.
Atsakyti
Kashaya , labai informatyviai pradėta tema thumbup.gif 4u.gif
Senokai čia nerašiau, bet visad užsuku paskaitinėti blush2.gif
Merginos, turiu klausimuką... Vis varvinu seilę į šią sofą su miegamaja f-ja, tik nežinau kaip jos kokybė ir ar ji verta tos kainos? Kaip medžiaginė, tai tikrai nepigi, nes odinės už tokią kainą parduodamos, bet va odos aš nemėgstu... schmoll.gif O man jos dizainas wub.gif Tik dėl spalvos dar neapsisprendusi esu, planuoju rudeniop važiuoti į IKEA, tai tada jau rimtai ją pačiupinsiu gal rolleyes.gif Bet labai noriu sužinoti Jūsų atsiliepimus, ar verta dėl jos "svaigti"?
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/S39862917
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 06 03, 08:54)
Bet labai noriu sužinoti Jūsų atsiliepimus, ar verta dėl jos "svaigti"?

http://www.ikea.com/...ducts/S39862917

Ar tik ne Nerytė kažką apie ją rašė? g.gif Pamenu, kad tikrai jau buvo kalbėta apie tą sofkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 03, 08:56)
Ar tik ne Nerytė kažką apie ją rašė? g.gif Pamenu, kad tikrai jau buvo kalbėta apie tą sofkę smile.gif

Geras biggrin.gif O gal nors apytiksliai pamenat ar praėjusioje temoje? Pasiknaisiočiau... blush2.gif
Atsakyti
man irgi sita sopke labai faina bigsmile.gif

Gal kas matete stalu su reguliuojamom kojom vaikui? blush2.gif kataloge tai matau, bet nerandu sarase ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 06 03, 08:14)
man irgi sita sopke labai faina  bigsmile.gif

Gal kas matete stalu su reguliuojamom kojom vaikui?  blush2.gif  kataloge tai matau, bet nerandu sarase ju  blush2.gif

tai pavadinima is katalogo iveskit i paieska ir gal ismes.
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 06 03, 09:03)
Geras  biggrin.gif  O gal nors apytiksliai pamenat ar praėjusioje temoje? Pasiknaisiočiau...  blush2.gif

Labai abejoju, ar praeitoje temoje g.gif Na, Nerytė pasirodys ir pakomentuos, ar jinai matė ją, ar kažkuri kita mergaitė smile.gif
Atsakyti
Mums patinka Ikea audiniai. Spalvingi, kokybe gera ir kaina labai liuks.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 06 03, 10:05)
Mums patinka Ikea audiniai. Spalvingi, kokybe gera ir kaina labai  liuks.smile.gif

O gal galima konkrečiau kokie būtent? Nes ten ir pigesniu (plonesnių ) ir brangesnių yra... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 06 03, 10:08)
O gal galima konkrečiau kokie būtent? Nes ten ir pigesniu (plonesnių ) ir brangesnių yra...  blush2.gif

Aš esu pirkusi štai tokius audinukus dukros kambariui (dekoratyvinėms pagalvėlėms):
Raudonais ir geltonais dryžiais
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visi po 19,99zl/m
Audinys labai tvirtas, tankus ir labai ryškus smile.gif
Dar ėmiau tokį pigesnį po 12zl (dabar nebėra psl.), tai skystokas, toks gryn "perkeliukas" smile.gif

Atsakyti
oj, geras, ieskau audiniu panu lovatiesems - IKEA pamirsu buvau doh.gif
O tie kas veza nedideliais kiekiais paims? man gal po kelis metrus reiketu tik...
Atsakyti