Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Čili pipirai, paprikos

Sėjam, auginam, prižiūrim čili pipirus ir paprikas

user posted image
user posted image
user posted image

I tema

Dalinkimės įgūdžiais, nuotraukom, pastebėjimais, patirtimi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 gegužės 2010 - 14:38
aaagnex, aciu uz nauja temute 4u.gif
Atsakyti
AŠ PASĖJAU PIPIRIUKĄ,
MAŽĄ GRAŽŲ AUGALIUKĄ,
KAI PIPIRAS PRAŽYDĖS,
DAUG SAULYTĖS JAM REIKĖS.
AŠ MYLĖSIU JĮ LABAI
PASIPUOŠ JIS RAUDONAI.
Atsakyti
Pasipuoš jis raudonai,
o ir derliaus bus nemažai.
Dėsim jį mes i sriubytes,
dar prikasim prie dešrytės thumbup.gif
Atsakyti
Labai naudinga temutė 4u.gif Ir iš kart pradedu su klausimais. Sekmadienį šiltnamyje pasisodinau pirktus paprikų daigiukus (daigeliai vazonuose buvo) o jau siandien matau, kad vienas stiprokai pageltęs, ir kiti jau darosi salotinai....kaži ko jiems trūksta? verysad.gif
Atsakyti
kaip nuotaikingai pradejot nauja temele lotuliukas.gif
o tas juodukas "black pearl" tai labai patraukliai atrodo, bet pasigooglinau ir nebesuprantu- kai kur raso kad tie dekoratyviniai ciliai neskanus, ir vos ne sugadina gaminamus patiekalus, o vien del grozio augint kazkaip neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 27, 18:55)
kaip nuotaikingai pradejot nauja temele lotuliukas.gif
o tas juodukas "black pearl" tai labai patraukliai atrodo, bet pasigooglinau ir nebesuprantu- kai kur raso kad tie dekoratyviniai ciliai neskanus, ir vos ne sugadina gaminamus patiekalus, o vien del grozio augint kazkaip neapsimoka g.gif

Nu aš irgi taip skaičiau ,tai va šituos šiemet auginu, labai jau giria juos
http://www.google.co...9AY_5_AbusPztCw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 27 gegužės 2010 - 18:14
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 27, 19:14)
Nu aš irgi taip skaičiau ,tai va šituos šiemet auginu, labai jau giria juos

Bet tai cia ne cili pipirai? Cia tokios paprikos? nes kiek matau visur raso sweet?
Atsakyti
oho kaip fainai raso apie situs bigsmile.gif visai neblogai butu turet tokia produktyvia paprika, nes iki siol man su jom nesiseke- keli vaisiai ir viskas, o ciliukai tai jau kai dera, tai daug gausiau, bet ju ir nereikia tiek daug smile.gif
GREISI, lauksiu rudeni atsiliepimu kaip derlius 4u.gif
Atsakyti
Žinokit turiu bėdą. Patarkit ką dar galėčiau padaryt... Mano pipirai meta žiedus, kai kurie daugiau, kai kurie mažiau ax.gif Jau taip gaila... verysad.gif O ką daryt nežinau... Liejau vakar kiaušinių lukštais sutrintais, bet aišku kol kas reultato nėra... Kuo dar galėčiau jiems padėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 gegužės 2010 - 08:52
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 28, 08:03)
Bet tai cia ne cili pipirai? Cia tokios paprikos? nes kiek matau visur raso sweet?

Oi sumaišiau sweet doh.gif .Bet ir čiliukų turiu.O žiedai krenta ir man.Pastebėjau,kai labai karšta,ar kaita temperatūrų didelė.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 28, 10:24)
Oi sumaišiau sweet  doh.gif .Bet ir čiliukų turiu.O žiedai krenta ir man.Pastebėjau,kai labai karšta,ar kaita temperatūrų didelė.

Tiktu man ir paprika - jau tokia grazuole... Tik siaip pastebejimas buvo mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Tikiuosi, kad atsilus orams pageres situacija del ziedu...
Atsakyti