Tęsiu toliau.
Nusileidus nuo Cap de Formentor, važiuojam pusdieniui į
Port de Alcudia. Ten prasivaikštom pakrante,
pasishopinam, papietaujam kavinėje pajūryje

Man šitas kurortas pasirodė labiausiai šeimyniškas, super tinkamas polisiui su vaikais, nenuostabu, kad mačiau labai daug jaunų šeimų su vaikais

Jei važiuočiau su kelionių organizatoriumi į vieną kažkurį kurortą visai savaitei, rinkčiausi Port de Alcudia arba Cala D'or (bet lietuvių organizatoriai į Cala D'or neveža..).
Tik nesigavo mano nuotraukos iš ten, kažką ne taip nustačiau fotoaparate, nes spalvos labai išdegusios

Neapsigaukit, ten labai gražu

tikros spalvos turi būti tokios:

Toliau laukė ilgas kelias keliais ir keliukais į sekantį mūsu viešbutį
Cala D'or miestelyje. Kelionė neapsiėjo be nuotykių, ties žiedu i C'an Picafort sustabdė mus policija

Iš 4 policinikų 3 aplipo mūsų mašiną

matyt labai jau įtartinos atrodėm
Papildyta:Dėl laiko stokos važiavom ne pakrante kaip buvom numačiusios (užsukdamos į Cala Ratjada, Cala Mesquida, Cala Millor), bet tiesiai per Felanitx i Cala D'or.
Sekantis viešbutis dviems paroms
Barselo Ponent Playa Tai pats geriausias mūsų viešbutis

Barselo tinko viešbučių yra visame pasaulyje, Maljorkoj jų taip pat ne vienas. Į vieną iš Barselo viešbučių veža mūsų Novaturas. Visi mūsų viešbučiai buvo 3*, visi geri, bet šitas pranoko savo žvaigždutes ir likusius viešbučius visa galva. Kam aktualu tai, rasite ko ieškote. Kambaryje visi šampūniukai, muiliukai, dušo želės, siūlai su adata, batų kempinėlės, zodžiu viskas kaip priklauso. Restorane pasirinkimas irgi atitinkamas, vaikšto pats virtuvės šefas ir žiūri ar maisto netrūksta, kaip patiketas. Yra ir grill kampelis, kuriame kasdien vietoje gaminami miesos patiekalai be jau esančių ir taip priruoštų. Pasirinkimas nuo vištienos iki avienos. Na ir aišku desertai, vaisiai, ledai, žodžiu skanu, daug ir super

Pats viešbutis 7 aukštų, turi nuosavą priėjimą prie jūros. Lauko baseinai du (suaugusiems ir vaikams), mini golfas, dar ten visokių pramogų, SPA, pirtis ir uždaras šildomas baseinas, nu visko sočiai. Bet mes vis tiek tradiciškai grįždavom į viešbutį tik miegot, tai mums ta prabanga iki lemputės

Tiesiog tokiam viešbutį galėčiau laisvai ilsėtis su šeima visą savaitę. Ir kitiems galėčiau jį rekomenduoti

Gavom kambarį su šoniniu vaizdu į paplūdimį:

Pats kurortas Cala D'or man irgi labai labai patiko. Nedidelis, bet koks jaukus

Jaučiasi kad turistų nenuvalkiotas. Kažkaip labai ispaniška dvasia ten jaučiasi

Man atrodo labiau ir pačių ispanų mėgstamas
Ketvirtos dienos pabaiga

Sekančiai dienai pagaliau merginos gavo gidės (t.y. mano

) pažadą, jog ši diena tikrai bus skirta taip lauktam deginimuisi paplūdimiuose. Liepiau šokt į
mauduškes, užsimaukšlint tik sijonuką ant klubų ir pirmyn į paplūdymius. Maljorka per graži, kad gulėt viešbučio papludimy. Žinojau į kuriuos važiuosim, buvau pasiieškojus informacijos iš ankto, bet kad pamatysiu tokį grožį

Bet apie tai jau tikrai rytoj