Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Sena tema
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ir vel cia as sus savo klausimais... Mielosios, gal kuri vilniete turi SI modeliuka? Nu taip noretusi apziureti, paciupineti, pastumdyti... ax.gif Visas Vilniaus parduotuves aplekem, bet niekur ju neradom... (o gal, as ziopla, ne ten ieskojau?)
Atsakyti
Sveiki, nu kad Siauliuose ner, tai nesisitebiu, ale Vilniuj g.gif nenoreciau patiketi biggrin.gif
Jum ne parduotuvej reik apziurineti, o geriau pas kokia mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 05, 09:12)
Sveiki, nu kad Siauliuose ner, tai nesisitebiu, ale Vilniuj g.gif nenoreciau patiketi biggrin.gif
Jum ne parduotuvej reik apziurineti, o geriau pas kokia mamyte mirksiukas.gif

labas
gal jus turit SI?
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 05 04, 21:36)
mildama rankenos pasiilgina  4u.gif  man su 178 cm ugiu nesinori ju ilgint, o MB labai naudojas pailginimu wink.gif (nors nebais ka jis uz mane aukstesnis laugh.gif tik 6 cm)
del tilpimo - mano 2,2 m vaikas 1 metro ugio ir 16,5 kg svorio  biggrin.gif  telpam laugh.gif ir sia vasara dar zadam labai tilpt wink.gif

na man tada su 175 bus pats tas bigsmile.gif
dar tik pasakykit ar yra pilnai gulima padetis?

QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 04, 21:39)
stop stop, vaikai nebeauga (kaip ir sake) tokiais tempais, eina aukstyn, kudyn  biggrin.gif Manoji irgi nesmulkute biggrin.gif
mes pietiniam gyvanem , kur jus? galit apziuret  mirksiukas.gif

aaa, radau senoj temoj blush2.gif
mes ir pietiniam prie akro. nu but labai idomu pasiziuret ji blush2.gif mirksiukas.gif kada ir kur galetume?

man dar atrodo kad pliko minkstesnis vaikui nei Si... turiu omeny medziagas paminkstintas.AR AS teisi?
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2010 05 05, 08:23)
...gal kuri vilniete turi SI modeliuka? Nu taip noretusi apziureti, paciupineti, pastumdyti...   ax.gif Visas Vilniaus parduotuves aplekem, bet niekur ju neradom... (o gal, as ziopla, ne ten ieskojau?)

Turim mes Vilniuje SI completo, red step spalvą 4u.gif Tik mūsiškis su buomeliu, tai nežinau, ar tokio ieškote.
Gyvename prie pat Pilaitės.
Esu mačiusi "Vaikų mieste" (Šiaurės miestelyje) ir "Babycenter" paruotuvėje, bet senokai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oska: 05 gegužės 2010 - 12:48
QUOTE(mildama @ 2010 05 05, 12:39)
l
mes ir pietiniam prie akro. nu but labai idomu pasiziuret ji blush2.gif  mirksiukas.gif kada ir kur galetume?

nu va, dažnai kasdieninės mūsų "ganymosi"vietos -Beržynas, Akropolis ir bulvariukas lotuliukas.gif Parašykit man savo tel. į AŽ, eidama laukan parašysiu sms-ą, arba tiesiog atvažiuokit iki mūsų kiemo kada biggrin.gif

SI neturi pilnai gulimos padėties, bet aš niekada nesupratau , kam mamos nori tos pilnai gulimos padėties blink.gif Juk čia ne kokia lova, kur nakčiai miegot eini, be to, net automobiliniės kėdutės vaikus "migdo" pusiausėdom, tai kame problema, kad vežimėlio sėdynė yra "beveik gulima", o ne "visiškai gulima". To , kiek išsitiesia, pilnai pakanka normaliai konfortiškai pamiegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
man pasiteisino gulima padetis, nes vaikui miegant patogiau...dickei turejom su gulima, ir daba norejau... g.gif

ir nesvarbu kad tas vezimas tik i parde, i parka, nes visur su masina esu... bet tenka ir ilgiau pasivaiksciot, buna berzyne ir virs valandos pravazineji...

as supran tu kai jau vaikstantys vaikai, jie didesni, o mazuliukams norisi gulsiai kad miegotu g.gif

geguzevasaris, einu rasyt a.,z. kad tik iseitu susitikt, but smagu isbandyt vezima berzyne, ir dar susipazintume biggrin.gif
tik daba sedziu su dviem, dar ta nugara ramybes neduoda..
Atsakyti
supratau, reik tai reik biggrin.gif
esu macius berzyne ir Pliko, labai patiko wub.gif , tik man jau tokio "kruto" nebereik biggrin.gif

beje, as tingiu varda keist, galit mane GV arba geguze trumpint(as jau pripratus, kad i mane taip kreipias) biggrin.gif
Atsakyti
Turiu dideli prasyma,gal kas padesit. Nupirkom peg perego pliko3 vezimui koju uzklota.Jis be apatines tos dalies kur turi prisisekti ir detis po uzpakaliuku.Gal galit kas nors nufotkint koks jis turi buti,kaip apacia prisitvirtina ten,bandysiu kazka pritaikyti,tik nezinau kaip turi atrodyti Is anksto dekui laukiu pasiulymu i AZ,o gal kas turit atliekama???
Atsakyti
pasakaite, nea, negaliuo niekuom padet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 05, 13:48)
supratau, reik tai reik biggrin.gif
esu macius berzyne ir Pliko, labai patiko  wub.gif , tik man jau tokio "kruto" nebereik biggrin.gif

beje, as tingiu varda keist, galit mane GV arba geguze trumpint(as jau pripratus, kad i mane taip kreipias) biggrin.gif

aha, ten tiek funkcijų, kol išsinagrinėjau doh.gif biggrin.gif bijau kad vyras sulaužys ką nors iš savo nekantrybės. Jau man net aiškino kad pirks sau skėtuką už 100 Lt ir jį dralins lotuliukas.gif
Atsakyti
Visgi radome paciupineti SI modeliuka. Netilpom... siauras... Na ir druta vyra isauginom biggrin.gif
Atsakyti