Labas rytas Ir vel cia as sus savo klausimais... Mielosios, gal kuri vilniete turi SI modeliuka? Nu taip noretusi apziureti, paciupineti, pastumdyti... Visas Vilniaus parduotuves aplekem, bet niekur ju neradom... (o gal, as ziopla, ne ten ieskojau?)
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 05, 09:12)
Sveiki, nu kad Siauliuose ner, tai nesisitebiu, ale Vilniuj nenoreciau patiketi
Jum ne parduotuvej reik apziurineti, o geriau pas kokia mamyte
Jum ne parduotuvej reik apziurineti, o geriau pas kokia mamyte
labas
gal jus turit SI?
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 05 04, 21:36)
mildama rankenos pasiilgina man su 178 cm ugiu nesinori ju ilgint, o MB labai naudojas pailginimu (nors nebais ka jis uz mane aukstesnis tik 6 cm)
del tilpimo - mano 2,2 m vaikas 1 metro ugio ir 16,5 kg svorio telpam ir sia vasara dar zadam labai tilpt
del tilpimo - mano 2,2 m vaikas 1 metro ugio ir 16,5 kg svorio telpam ir sia vasara dar zadam labai tilpt
na man tada su 175 bus pats tas
dar tik pasakykit ar yra pilnai gulima padetis?
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 04, 21:39)
stop stop, vaikai nebeauga (kaip ir sake) tokiais tempais, eina aukstyn, kudyn Manoji irgi nesmulkute
mes pietiniam gyvanem , kur jus? galit apziuret
mes pietiniam gyvanem , kur jus? galit apziuret
aaa, radau senoj temoj
mes ir pietiniam prie akro. nu but labai idomu pasiziuret ji kada ir kur galetume?
man dar atrodo kad pliko minkstesnis vaikui nei Si... turiu omeny medziagas paminkstintas.AR AS teisi?
QUOTE(varlius @ 2010 05 05, 08:23)
...gal kuri vilniete turi SI modeliuka? Nu taip noretusi apziureti, paciupineti, pastumdyti... Visas Vilniaus parduotuves aplekem, bet niekur ju neradom... (o gal, as ziopla, ne ten ieskojau?)
Turim mes Vilniuje SI completo, red step spalvą Tik mūsiškis su buomeliu, tai nežinau, ar tokio ieškote.
Gyvename prie pat Pilaitės.
Esu mačiusi "Vaikų mieste" (Šiaurės miestelyje) ir "Babycenter" paruotuvėje, bet senokai..
QUOTE(mildama @ 2010 05 05, 12:39)
l
mes ir pietiniam prie akro. nu but labai idomu pasiziuret ji kada ir kur galetume?
nu va, dažnai kasdieninės mūsų "ganymosi"vietos -Beržynas, Akropolis ir bulvariukas Parašykit man savo tel. į AŽ, eidama laukan parašysiu sms-ą, arba tiesiog atvažiuokit iki mūsų kiemo kada
SI neturi pilnai gulimos padėties, bet aš niekada nesupratau , kam mamos nori tos pilnai gulimos padėties Juk čia ne kokia lova, kur nakčiai miegot eini, be to, net automobiliniės kėdutės vaikus "migdo" pusiausėdom, tai kame problema, kad vežimėlio sėdynė yra "beveik gulima", o ne "visiškai gulima". To , kiek išsitiesia, pilnai pakanka normaliai konfortiškai pamiegoti
man pasiteisino gulima padetis, nes vaikui miegant patogiau...dickei turejom su gulima, ir daba norejau...
ir nesvarbu kad tas vezimas tik i parde, i parka, nes visur su masina esu... bet tenka ir ilgiau pasivaiksciot, buna berzyne ir virs valandos pravazineji...
as supran tu kai jau vaikstantys vaikai, jie didesni, o mazuliukams norisi gulsiai kad miegotu
geguzevasaris, einu rasyt a.,z. kad tik iseitu susitikt, but smagu isbandyt vezima berzyne, ir dar susipazintume
tik daba sedziu su dviem, dar ta nugara ramybes neduoda..
ir nesvarbu kad tas vezimas tik i parde, i parka, nes visur su masina esu... bet tenka ir ilgiau pasivaiksciot, buna berzyne ir virs valandos pravazineji...
as supran tu kai jau vaikstantys vaikai, jie didesni, o mazuliukams norisi gulsiai kad miegotu
geguzevasaris, einu rasyt a.,z. kad tik iseitu susitikt, but smagu isbandyt vezima berzyne, ir dar susipazintume
tik daba sedziu su dviem, dar ta nugara ramybes neduoda..
Turiu dideli prasyma,gal kas padesit. Nupirkom peg perego pliko3 vezimui koju uzklota.Jis be apatines tos dalies kur turi prisisekti ir detis po uzpakaliuku.Gal galit kas nors nufotkint koks jis turi buti,kaip apacia prisitvirtina ten,bandysiu kazka pritaikyti,tik nezinau kaip turi atrodyti Is anksto dekui laukiu pasiulymu i AZ,o gal kas turit atliekama???
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 05, 13:48)
supratau, reik tai reik
esu macius berzyne ir Pliko, labai patiko , tik man jau tokio "kruto" nebereik
beje, as tingiu varda keist, galit mane GV arba geguze trumpint(as jau pripratus, kad i mane taip kreipias)
esu macius berzyne ir Pliko, labai patiko , tik man jau tokio "kruto" nebereik
beje, as tingiu varda keist, galit mane GV arba geguze trumpint(as jau pripratus, kad i mane taip kreipias)
aha, ten tiek funkcijų, kol išsinagrinėjau bijau kad vyras sulaužys ką nors iš savo nekantrybės. Jau man net aiškino kad pirks sau skėtuką už 100 Lt ir jį dralins
Visgi radome paciupineti SI modeliuka. Netilpom... siauras... Na ir druta vyra isauginom