QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 02, 22:12)
ar tas kremas buvo rudo stiklo indelyje? Na, jis toks nelabai gelsvas, bet jokio kito pastaruoju metu kaip ir nedariau, tik ranku krema, bet jo spalva tai tokia tamsoka.
Tikrai taip, buvo rudo stiklo indelyje

dekui uz visa info, jei rasi kur urasiukus-lauksiu dar vienos zinutes

esu uzfiksavusi, kad ilgo ilgo plakimo deka ir konsistencija tokia gaunasi gera, tirpsta vos prilietus?
kopinuosi i uzrasus, kai bus daugaiu laiko, viska atsirinksiu, susiziuresiu produktus ir butinai pasigaminsiu
QUOTE(Dovish @ 2010 05 03, 15:26)
Turėjau su rožėmės, labai patiko, bandyt žadu kokį kitą
Gal gali placiau, nes irgi zvalgiausi i sita roziu sampuna

(vaizduotej kazkodel atrodo, kad roziu sampunas priploja plaukus prie galvos, bet gal merginos diskutavo apie kita roziu samp., net nebezinau is kur toks isitikinimas). kokie pacios plaukai? baigineju UT su rasulu (beje, tai pirmasis mano nat.sampunas), pradzioje l.patiko, bet dabar isvis nebetenkina ir noriu greiciau isigyti kita
Nebepurina visai plauku, antenos kazkokios stovi.kaip tikra
siaudiniene jauciuos, o ir velti pradejo, plaukai vos ne gabalais sugula. kad gerai atrodytu, reikia sukuoti istisai, nes tik pastovi ir vel kaip su ukiniu muilu issiplovus (nerandu vaizdingesnio palyginimo), o taip pat ir braukiant per plaukus toks jausmas kaip kad nuo muilo tikrai buti apsivele plaukai.
mano plaukai ploni, saknys l.riebaluojasi-kasdien turiu plauti galva, o tolyn nuo saknu plaukai sauseja, apie galiukus isvis patylesiu-jiems turbut pakaktu 1 plovimo/sav., taciau tenka kankintis su plovimu kasdien. rozmarinu EA pagerinciau sampuna siaip ar taip, bet norisi kokio geresnio, tegu ir nebuna is super purinanciuju (kad nebeveltu taip plauku), bet bent jau SVARIAI isplautu. dabar po kiekvieno plovimo UT su rasulu, jauciuos kaip riebaluota galva
issirinkau is blogo pasiskaiciusi atsiliepimus kelis sampunus atrankai (kopinu is uzrasu):
Apelsinų šampūnas, Lavera
Šampūnas su rožėmis, Urtekram
Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram
Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram
Lavera mango šampūnas 250ml
Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE
Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM
Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA
ECO purinamasis plaukų šampūnas
gal ir is kitu paneliu sulauksiu komentaru
QUOTE(gizma @ 2010 05 03, 16:02)
O UT sampunas mane labai nustebino - pasiskaiciusi merginu komentaru, tikrai sakiau niekada nepirksiu.
Labai gerai putoja, kas sakyciau nebudinga naturaliems sampunams. Labai gera sudetis, pigus, puikiai isplauna alieju is pirmo karto. Pvz. su Sante plaunu 3-4 kartus galva, kad isplauciau alieju.

masina tokie pasisakymai, kad gerai putoja ir isplauna aliejines kaukes.o plaukus papurina?kaip su riebalavimusi, pristabdo, paskatina ar neutraliai? UT su rasulu man nebepatinka isvis, putojimo taip pat labai pasigendu, zodziu, kad nelikciau be sampuno, skubiai renkuosi kokio eile bus dabar

nebesinori nusivilti, dabar kiek issiplaunu galva, vis liudesys ima, nes plaukai atrodo ...