Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 21:41)
koki sepetelo patartumet minerilei pudrai, nes siandien bandziau teptis su tuo kur egipto zeme tepu ir per daug man veida braize, tai noreciau kokio minksto, kad graziai, lygiai dengtus ant veido  smile.gif

Is esmes tiks bet koks standesnis sepetelis pudrai. Labai tinkami kabuki yra, bet man asmeniskai nei vienas bandytas kabuki nepatiko... ax.gif As dabar pamegau tepti pudra su Ecotools bronzato sepeteliu (foto zemiau), bet savo darba puikiai atlieka ir Sephora milzinas (foto idejus pries pora psl), CoastalScents tiesiu galu kirstas (nepamenu pavadinimo), Sigma rinkinyje esantis pudros. Ecotools ir CS padengia labiau, geriau itrina pudra, labiau pamaskuoja jais tepant, o kiti lengviau dengia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 14, 07:08)

cia radau http://www.luckyvita...oppingcart.aspx, bet jie atrodo nesiuncia i lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 14 rugsėjo 2010 - 11:02
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 21:41)
koki sepetelo patartumet minerilei pudrai, nes siandien bandziau teptis su tuo kur egipto zeme tepu ir per daug man veida braize, tai noreciau kokio minksto, kad graziai, lygiai dengtus ant veido  smile.gif

Man tai stai sis is CS nepakeiciamas, labai minkstas ir svelnutis wub.gif wub.gif wub.gif
Bionic Wide Buffer Brush
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:46
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 10:08)
Man tai stai sis is CS nepakeiciamas, labai minkstas ir svelnutis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Man sitas pats geriausiais mineralinei. thumbup.gif
Atsakyti
Kas galetu palyginti, kuris svelnesnis sepetelis Everyday Minerals Flat Top ?
user posted image

ar Coastal Scents kabuki Bionic Wide Buffer Brush ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:47
Nezinau kaip Everyday teptukas, bet jei palyginti TBS ir ta storuliuka kabuki, tai man kabuki svelnesnis wub.gif
bet man atrodo CS kabuki standesnis nei Everyday Minerals Flat Top
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 12:08)
Man tai stai sis is CS nepakeiciamas, labai minkstas ir svelnutis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sis ir mano mylimukas thumbup.gif
Atsakyti
As tai jau nebezinau ar uz ta CS kabuki sepeteli begali buti minkstesnis kuris nors kitas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 14, 13:21)
viskas ikalbejot  drinks_cheers.gif

Tikrai nepasigailesit thumbup.gif
O siandien atkeliavo mano ilgai lauktas CS sepetelis krempudrai thumbup.gif Bandysim...
As apskritai pasidariau CS sepeteliu fane, nes dar nei vienu neteko nusivilti, norisi visu doh.gif doh.gif doh.gif
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:48
O kaip jum erdesos sepeteliai? g.gif Planuoju isigyt rinkinuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 09 14, 23:05)
O kaip jum erdesos sepeteliai?  g.gif  Planuoju isigyt rinkinuka  ax.gif

Seriasi ir siurkstus, mano tokie pastebejimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2010 09 14, 15:51)
Atsiprašau,kad ne į temą klausiu blush2.gif Ar galima užsakant iš CS šepetėlius mokėti pervedimu iš savo sąskaitos t.y.ne kreditine kortele? ax.gif

Negalima (nes pervedant reikia banko korespondento duomenu, kodu ir tt, o ir uztrunka pavedimas - vargiai kuri firma uzsiimtu tuo moekjimo budu priimt). Be to paciai turbut neapsimoketu - pavedimas bankinis i uzsieni ne maziau 60Lt. ax.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 15, 00:04)
Seriasi ir siurkstus, mano tokie pastebejimai  ax.gif

Del serimosi nezinau, nes vos kelis kartus naudojau saviski, bet kad siurkstus tai tikrai (turejau pudros).
Atsakyti
O gal kas bandėte Guerlain skaitalų šepetėlį, aš tikrai pirksiu, tik man įdomu dėl to kirsto kampo g.gifuser posted image
Bet kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 16 rugsėjo 2010 - 22:57