Tęsiame toliau
1 TEMA
2 TEMA
3 TEMA
4 TEMA
5 TEMA
6 TEMA
7 TEMA
8 TEMA
9 TEMA
10 TEMA
11 TEMA
12 TEMA
13 TEMA
14 TEMA
15 TEMA
16 TEMA
17 TEMA
18 TEMA
19 TEMA
20 TEMA
21 TEMA
uzvakar keptas skruzdelynas
Skruzdelynas
siandien keptas pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu pagal sonatina kita karta deciau daugiau obuoliu ir maziau cukrasu,nes labai saldu.
Obuoliu pyragas su kondensuotu pienu
aplietas kondensuotu,nes buvo man per skysta kai obuoliai susidejo,itariau kad nekiltu.
Skruzdelynas
siandien keptas pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu pagal sonatina kita karta deciau daugiau obuoliu ir maziau cukrasu,nes labai saldu.
Obuoliu pyragas su kondensuotu pienu
aplietas kondensuotu,nes buvo man per skysta kai obuoliai susidejo,itariau kad nekiltu.
Labas rytas išbandžiau kokosų pieną ir galiu pasakyti, kad visai patiko
nusižiūrėjau nuo vienos mamytes šį pyragėlį iš sausainių su kokosu ir kondensuotu pienu ir pasigaminau, skonis tikrtai liux, toks labai nesunkiai pagaminamas desertas.
visos sudedamosios dalys jei kam reiktų: kondensuotas pienas, sausainiai (trapesni skaniau), kokosų pienas, 1-2 šaukštai kukurūzų miltų, orginaliame recepte parašyti dar keli tryniai, bet aš nedėjau, įpjausčiau dar bananą, tai suteikė gaivumo
p.s. gal foto ir nelabai išvaizdi, bet tiems kas megsta saldžiai turėtu patikti
nusižiūrėjau nuo vienos mamytes šį pyragėlį iš sausainių su kokosu ir kondensuotu pienu ir pasigaminau, skonis tikrtai liux, toks labai nesunkiai pagaminamas desertas.
visos sudedamosios dalys jei kam reiktų: kondensuotas pienas, sausainiai (trapesni skaniau), kokosų pienas, 1-2 šaukštai kukurūzų miltų, orginaliame recepte parašyti dar keli tryniai, bet aš nedėjau, įpjausčiau dar bananą, tai suteikė gaivumo
p.s. gal foto ir nelabai išvaizdi, bet tiems kas megsta saldžiai turėtu patikti
Sinėja, norėčiau konkretesnio recepto ne tik jo sudėties,o visos eigos
QUOTE(Grantee @ 2010 04 16, 09:58)
Sinėja, norėčiau konkretesnio recepto ne tik jo sudėties,o visos eigos
Orginalus receptas: 3Trynius, 1-3 saukstai kukurūzų miltu, kokosu pieną bei kondensuotą pieną sudėti į virimo indą ir išmaišyti, pakaitinti maišant, kol sutirštės. Sausainius (300g) pamirkyti piene ir išdėlioti (geriau platesnio) dugną, tada pilti sluoksnį išvirto kremo, vėl sluoksnį sausainių ir kol baigsite ir kremą. Torčiuko paviršių apibarstyti kokoso drožlėmis. Dėti į šaldytuvą.
Mano pakeitimai kiausiniu nedejau, kukuruzu miltus dek po truputi ir ziurek, is pradziu netirsteja, o po to pradeda smarkiai tirsteti tad nepadaugink miltu. As ipjausciau viena sluoksni bananu, tai suteike gaivumo, kita kart banano ipjaustysiu daugiau, man jis labai tiko. Sausainiu piene nemirkiau, uzteko padazo, kiek gramu ju dejau nezinau, dejau tol kol uzteko padazo, o jo gaunasi nemazai.
Sekmes ir skanaus
Vistiek dar nelabai aisku, kiek kondensuoto pieno ir kiek kokosu pieno
jau pirmoje zinuteje nuotraukos grozis, tas padeklas su saldumynais
Pyragelis su kokoso pienu labai skaniai atrodo
Mano seimyna vakar uzsimane kazko saldaus, tingejau kazka kepti, tai sutepiau vafliu lakstus. Paemiau rududu skardine, puse pokelio sviesto, ir puse skardines kondensuoto pieno, viska (kambario temperaturos) gerai isplakiau ir sutepiau vafliu lakstus, i kiekviena sluoksni dar ibarsciau grilijazo. Virsu irgi patepiau tuo kremu ir apibarsciau grilijazu. I papuosima neziurekit, norejau is sokolado kazka grazaus nupaisyti, bet gavosi kas gavosi , pilna galva graziu minciu, o vat rankos neklauso
stai rezultatas
gele buvo per blanki, tai i viduriuka ipyliau geltonu pabarstuku ir gavosi visai nieko
Pyragelis su kokoso pienu labai skaniai atrodo
Mano seimyna vakar uzsimane kazko saldaus, tingejau kazka kepti, tai sutepiau vafliu lakstus. Paemiau rududu skardine, puse pokelio sviesto, ir puse skardines kondensuoto pieno, viska (kambario temperaturos) gerai isplakiau ir sutepiau vafliu lakstus, i kiekviena sluoksni dar ibarsciau grilijazo. Virsu irgi patepiau tuo kremu ir apibarsciau grilijazu. I papuosima neziurekit, norejau is sokolado kazka grazaus nupaisyti, bet gavosi kas gavosi , pilna galva graziu minciu, o vat rankos neklauso
stai rezultatas
gele buvo per blanki, tai i viduriuka ipyliau geltonu pabarstuku ir gavosi visai nieko
Varškės pyragas su spanduolėmis
Tešlai: http://lt.netlog.com.../messageid=2721
Visa norma pagal šį receptą. Iškloti formą kaip parašyta, ir palikti trupiniams. (aš nebedėjau tų papildomų 30g miltų ir cukraus trupiniams, ir taip gana gerai trupėjo)
Įdarui: 500g varškės
4 kiaušinių baltymai
1 kiaušinio trynys
cukraus pagal skonį ( aš pyliau skystą sirupą, tai nežinau, kiek to cukraus reikėtų)
100g džiovintų spanguolių.
Spanguoles nuplauti, nuvarvinti. Varškę ištrinti su tryniu, cukrumi. Tada išplaukti baltymus iki standžių putų, įmaišyti į varškę. Ant tešlos paskleisti spanguoles, tada varškę ir užtrupinti likusią tešlą. Kepti 180 temperatūroje ~40min (kiekvienam pagal orkaitę). Man išėjo 24cm skersmens apvali forma.
Valgė svečiai, tai nuotraukos gražios nepavyko padaryt, bet visi pirštus laižėsi.
P.s. Varškę naudojau naminę. Įdaras gavosi gana skystas, tai atšalus įkišau į šaldytuvą. Gavosi šlapias, bet gana standus įdaras.
Tešlai: http://lt.netlog.com.../messageid=2721
Visa norma pagal šį receptą. Iškloti formą kaip parašyta, ir palikti trupiniams. (aš nebedėjau tų papildomų 30g miltų ir cukraus trupiniams, ir taip gana gerai trupėjo)
Įdarui: 500g varškės
4 kiaušinių baltymai
1 kiaušinio trynys
cukraus pagal skonį ( aš pyliau skystą sirupą, tai nežinau, kiek to cukraus reikėtų)
100g džiovintų spanguolių.
Spanguoles nuplauti, nuvarvinti. Varškę ištrinti su tryniu, cukrumi. Tada išplaukti baltymus iki standžių putų, įmaišyti į varškę. Ant tešlos paskleisti spanguoles, tada varškę ir užtrupinti likusią tešlą. Kepti 180 temperatūroje ~40min (kiekvienam pagal orkaitę). Man išėjo 24cm skersmens apvali forma.
Valgė svečiai, tai nuotraukos gražios nepavyko padaryt, bet visi pirštus laižėsi.
P.s. Varškę naudojau naminę. Įdaras gavosi gana skystas, tai atšalus įkišau į šaldytuvą. Gavosi šlapias, bet gana standus įdaras.
musu seimos megztamas paprastas ir nebrangus buoliu pyragas
ka tik keptas
1/2 stiklines cukraus
1 kiausinis
2 stiklines miltu
1 stikline kefyro
1/3 stiklines aliejaus
1 arbatinis sauktelis sodos (nugesint su actu)
1. suplakti cukru su kiausiniu,
2. deti visus kitus produktus (isskyrus alieju) ir isplakti
3. pilti alieju ir viska ismaisyti
papuosti obuoliukais, pabarstyt cunamonu su cukrumi sumaisytu
kepu orkaitej apie 1 val 150 C t
skanaus!
ka tik keptas
1/2 stiklines cukraus
1 kiausinis
2 stiklines miltu
1 stikline kefyro
1/3 stiklines aliejaus
1 arbatinis sauktelis sodos (nugesint su actu)
1. suplakti cukru su kiausiniu,
2. deti visus kitus produktus (isskyrus alieju) ir isplakti
3. pilti alieju ir viska ismaisyti
papuosti obuoliukais, pabarstyt cunamonu su cukrumi sumaisytu
kepu orkaitej apie 1 val 150 C t
skanaus!
Ačiū Nerytei už receptukus Esu kepusi keletą tavo keksiukų ir šuniukus, bei sausainius šokoladinius O vat vakar kepiau šituos Keksiukus Nu fantastiniai tikrai nesitikėjau tokio skonio,kepiau iš pusės normos, nes norėjau dar vienu išbandyti, tai pagalvojau, kad 24 keksiukus sunkai sudorosim, bet gailiuosi, kad tavųjų nekepiau visų 12, nes šitų su citrina neliko akimirksniu, o kiti, kur galvojau, kad bus skanesni stovi tik paragauti Vat šitie keksiukai bus įtraukti į mano dažnų ir paprastų kepinių sąrašiuką
Sokoladines pieno bandeles
250 g miltu
75 g silto pieno
1 a.s. sausu mieliu ( as dejau 4 g)
1 kiausinio
1 kupino v.s. cukraus
ziupsnelio druskos
50 g minksto sviesto
50 g sokolado laseliu ( as dejau nugos mase.Ir kaip matote ji istirpo man bekildama ir nudaze visa tesla. Siaip vietoj sokolado galite deti dziovintus vaisius. Bet pasakysiu , man net labai patiko toks teslos su nuga skonis! sokoladinis!!!!!!!!!!!!!)
Virsui patepti reikia taip pat kiausinio trynio & laselio pieno
I dubeneli suberti miltus, sausas mieles, druska bei cukru. Sviesta supjaustyti mazais gabaliukais ir sudeti i miltus. Piena pasildyti, imusti i ji kiausini ir gerai isplakti. Si misini supilti i miltus ir uzminkyti elastinga tesla. Labai smagi tesla, nelipo visiskai ! Minkiau geras 7 min, tada sudejau nuga pjaustyta mazais gabaliukais, uzminkiau ir uzdengus leidau teslai kilti virs 2 val, kol ji padvigubejo.
Po pirmo pakilimo tesla pasidalinau i lygias 8 dalis ir susiformavau norimo dydzio bandeles. Uzdengiau ir leidau toliau 2 val kilti. Aptepiau kiausinio trynio & pieno plakiniu ir pasoviau i ikaitinta 180° orkaite 15 min. ( na reikia ziureti, kad nesudegtu ir igautu graziai ruda spalva!)
250 g miltu
75 g silto pieno
1 a.s. sausu mieliu ( as dejau 4 g)
1 kiausinio
1 kupino v.s. cukraus
ziupsnelio druskos
50 g minksto sviesto
50 g sokolado laseliu ( as dejau nugos mase.Ir kaip matote ji istirpo man bekildama ir nudaze visa tesla. Siaip vietoj sokolado galite deti dziovintus vaisius. Bet pasakysiu , man net labai patiko toks teslos su nuga skonis! sokoladinis!!!!!!!!!!!!!)
Virsui patepti reikia taip pat kiausinio trynio & laselio pieno
I dubeneli suberti miltus, sausas mieles, druska bei cukru. Sviesta supjaustyti mazais gabaliukais ir sudeti i miltus. Piena pasildyti, imusti i ji kiausini ir gerai isplakti. Si misini supilti i miltus ir uzminkyti elastinga tesla. Labai smagi tesla, nelipo visiskai ! Minkiau geras 7 min, tada sudejau nuga pjaustyta mazais gabaliukais, uzminkiau ir uzdengus leidau teslai kilti virs 2 val, kol ji padvigubejo.
Po pirmo pakilimo tesla pasidalinau i lygias 8 dalis ir susiformavau norimo dydzio bandeles. Uzdengiau ir leidau toliau 2 val kilti. Aptepiau kiausinio trynio & pieno plakiniu ir pasoviau i ikaitinta 180° orkaite 15 min. ( na reikia ziureti, kad nesudegtu ir igautu graziai ruda spalva!)
Vakar kepiau keksiukus su vyšnių įdaru. Labai patiko.
Receptukas mano bloge, kategorijoje Kepimo paslaptys. Skanaus
-------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Receptukas mano bloge, kategorijoje Kepimo paslaptys. Skanaus
-------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas