Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

Čia 22 TEMUKĖ

user posted image

Kam įdomu, pateikiu senesnių temų sąrašiuką, kai turėsit laiko, pasiskaitykite, ten tikrai daug naudingos informacijos ir visa info kas pas ka gydosi ir kokius papuošaliukus nešioja smile.gif

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septiniolikta tema
Aštuoniolkta tema
Deviniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema

user posted image

Kaunas:

Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6

Vilnius:

Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2
Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A

truputis informacijos apie breketukų rūšis čia

Kad ir kas benutiktų nenustokime šypsotis, juk mūsų šypsenos yra išskirtinės

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 12 balandžio 2010 - 15:12
kokia grazi temuke!!!!!!!! sauniai cia padirbejai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 04 13, 12:59)
kokia grazi temuke!!!!!!!! sauniai cia padirbejai smile.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif

natale 97 first.gif
blondie-girl 67 second.gif
justyte** 64 third.gif
Kavytė 43
Svajaaa 41
ajaja 36
beprotiskai_fantastiska 32
Tinar 30
breketininke 24
*Amelie* 19
smilsee 19
Congeniality 18
materiallove 15
the_wanted 12
Brendy 11
Shin 8
Atsakyti
oho tik prisijungiau o jau spejau prikalbeto 15 zinuciu biggrin.gif
be proto laukiu kada ir as galesiu but itraukta i sarasiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 13, 14:00)
oho tik prisijungiau o jau spejau prikalbeto 15 zinuciu biggrin.gif
be proto laukiu kada ir as galesiu but itraukta i sarasiuka ax.gif

labai greit renkasi tos zinutes biggrin.gif kitoj temukei manau jau busi itraukta 4u.gif
Atsakyti
justyte, deku iuz nauja temute 4u.gif tokia pavasariska thumbup.gif

O ateiciai reiktu pakeisti Vilniaus implantologijos centro adresa (D.Latkauskiene), nes jie persikele i naujas patalpas jau kuris laikas. Naujas adresas: Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 - cia Dalia dirba treciadieniais. Ir kiek zinau Pirmadieniais Vilniuje ji dar dirba Mackeviciu odontologijos klinikoje (L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-9) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2010 04 13, 14:03)
justyte, deku iuz nauja temute  4u.gif  tokia pavasariska  thumbup.gif

O ateiciai reiktu pakeisti Vilniaus implantologijos centro adresa (D.Latkauskiene), nes jie persikele i naujas patalpas jau kuris laikas. Naujas adresas: Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 - cia Dalia dirba treciadieniais. Ir kiek zinau Pirmadieniais Vilniuje ji dar dirba Mackeviciu odontologijos klinikoje (L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-9)  4u.gif

labas smile.gif ner uz ka smile.gif

aciu, nezinojau kad ji pakeite adresa, nes as tik nukopijavau jos duomenis smile.gif
Atsakyti
kokia grazi temele wub.gif ..Aciu JUstyte 4u.gif

na va matosi jau pokyciai mano apacioj dantukas atsistatineja i savo vieta..bet per nakti pasislinko, cia tai geras, maniau po menesio tik prades judet.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 14:06)
kokia grazi temele wub.gif ..Aciu JUstyte 4u.gif

na va matosi jau pokyciai mano apacioj dantukas atsistatineja i savo vieta..bet per nakti pasislinko, cia tai geras, maniau po menesio tik prades judet.. bigsmile.gif

aciu 4u.gif

nu va matai, kaip saunu smile.gif ka breketai gali per VIENA NAKTI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 13, 15:09)
aciu  4u.gif

nu va matai, kaip saunu smile.gif ka breketai gali per VIENA NAKTI biggrin.gif

jo ...keista ax.gif bigsmile.gif bet va vis dar tempia, maudzia nervina jie mane apacioje ax.gif doh.gif atrodo issiimsiu as juos greit su replem lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 13 balandžio 2010 - 13:10
QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 14:10)
jo ...keista ax.gif  bigsmile.gif bet va vis dar tempia, maudzia nervina jie mane apacioje  ax.gif  doh.gif atrodo issiimsiu as juos greit su replem lauk lotuliukas.gif

man kai uzdejo apacioje breketus,as vel prisiminiau, kad turiu breketus biggrin.gif nes kol buvau su virsum buvau jau pamirsus biggrin.gif o kai uzdejo apacia tai primine kas yra pas mane burnoje biggrin.gif tryne, spaude ir t.t. biggrin.gif netilpo i burna biggrin.gif o dbr jau normaliai smile.gif pripratau is naujo smile.gif reikejo du kart pratintis prie breketu 4u.gif
Atsakyti
justytelabai grazi temele thumbup.gif

Breketininke, Na akivaizdziu pasikeitimu nera, tik pati sukandus jauciu kad keli dantukai stojasi tiesiai. Per pirma menesi nelabai jie ir judet turi, kai gydytojas sake, cia virsus kazkaip greit atsistate. Gal del to kad patys ir judejo paskutinius metus, tai taip pat lengvai ir atgal grizo, o apacia tai nuo pat pradziu mano tokia, tai cia bus ilgas kelias tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 14:10)
jo ...keista ax.gif  bigsmile.gif bet va vis dar tempia, maudzia nervina jie mane apacioje  ax.gif  doh.gif atrodo issiimsiu as juos greit su replem lauk lotuliukas.gif

Oj buvo ir man su apacia nepatogumu... doh.gif per nakti tai atrodo i zandus isirezdavo, ir tokie kaip randeliai ligdavo biggrin.gif bet prie visko priprantama
Atsakyti