QUOTE(Razalija @ 2010 04 12, 10:46)
skaičiau temą, ieškodama patarimų ir nusprendžiau parašyti trumpai savąją istoriją.
Aš auginu linkusius i bronchitus du berniukus. Poto kai pernai po trečiojo obstrukcinio bronchito vyresnėlis atsigulė į ligoninę ir gėrėm antibiotikus, gydytojai mane gasdino kad mes jau būsim astmatikai ir turėsim su tuom susitaikyti.
Bet aš nesusitaikiau, nes esu didelė antibiotikų ir hormonų priešininkė, ir ieškodama kitų būdų, kreipiausi į homeopatę. Jau virš metų nevartojam jokių cheminių vaistų, tik homeopatinius ir sergam labai lengva forma.
Deja, ne viskas tiap gerai kaip atrodo. Turiu ir bėdą - mažasis gimė virusų aplinkoj, nes vyresnėlis juos vis iš darželio tysia, pernai irgi gulėjom ligoninėj ir dabar mes jam turim diagnozuotą bronchinę astmą (jam 1,5 m). Pulmonologė skiria tuos pačius flexotide ir kt vaistus, nes jie neturi kito gydymo metodo, nes nėra kito tradicinės medicinos gydymo kelio.
Mes gydomės toliau homeopatija, tam kartui praeina, bet kosulys kas mėnesį mažajam atsinaujina. Džiaugiuosi tik tiek, kad nevartojam chemijos. Todėl ir ieškau patarimų, kaip pagelbėti vaikams linkusiems i bronchitus, bet ne iš vaistų pusės.
Baseino lankymas, dažnas ir aktyvus buvimas lauke, pušynuose.... Labai tikiuosi kad išaugsim. To paties linkiu ir jums
dėl tų antibiotikų - tai mes turėjom tokią daktarę, kuri nepadarius kraujo tyrimo paskirdavo antibiotikus, vaikas kosėjo, bet temperatūros neturėdavo.. skyrė skyrė, o aš kai nemedikė, tai ir nesipriešinau, iš kur čia gali geriau žinot, nei gydytojas

kol pagaliau po trijų savaičių kosėjimo gydytoja vėl sako - "vaje, reik daryt kraujo tyrimą, nuotrauką... ai ne.. žinau, kas čia - bronchitas, antibiotikai"
, na, nupirkau aš ir vėl tuos antibiotikus, ir pradėjau duot... bet sekančią dieną neiškenčiau ir važiavom konsultuotis pas kitą gydytoją privačiai. paklausė kvėpavimą, labai nustebo, kam tie antibiotikai. sako - nesakytum, kad vaikas 3 savaites kosėja, sakyčiau, kad sveikas vaikas. tai nuo tada gavom siuntimus ir pas LOR ir pas alergologę ir pas pulmonologę...