kiek graziu skaru
kaip mezgat skara-skraise kiek akiu placiausioj vietoj buna.pvz kidsilk mohera 5 arba 8 nr virbalu? labai noriu skaros ir turiu siuliuku,bijau sugadint beexperimentuodama.jug jie is lietuvos 4u.gif
QUOTE(jokubomama @ 2010 07 03, 15:59)
kaip mezgat skara-skraise kiek akiu placiausioj vietoj buna.pvz kidsilk mohera 5 arba 8 nr virbalu? labai noriu skaros ir turiu siuliuku,bijau sugadint beexperimentuodama.jug jie is lietuvos 4u.gif
Mezgu nuo kaklo, o ne nuo plačiausios vietos
PVZ. taip ir šitaip. Pirmosios nemezgiau, o antroji va
QUOTE(L@imužė @ 2010 04 19, 15:19)
NEPAPRASTAI GRAŽUS DARBAS. PADĖKIT PRAŠAU JEI GALIT. PAAIŠKINKIT NUO KO ŠĮ MENO KŪRINĮ PRADĖTI, GAL KOKIA SCHEMA YRA AR PAN, NORIU TOKIO
Schemute cia
http://mawelucky.fil.../09/gaileng.pdf
Nelita, skraistė megzta naudojantis šios skaros schema - Lusasita turi ją įkėlus Megzt pradėta nuo kaklo iškirptės, apvaliai be siūlių - akis teks pasiskaičiuot jau pagal raštą ir savo išmatavimus.
merginos,parašykit kas nors kaip mezgamas raštas muselės
laimuže ačiū už rašto schemą. bet man neaišku visvien. kiek supratau reikia megzti virbalais su valu, ratu nuo kaklo. bet man neaišku kaip išgaut trikampę formą. ties viduriu pridėti po dvi akis?
QUOTE(dita0506 @ 2010 07 05, 21:41)
merginos,parašykit kas nors kaip mezgamas raštas muselės
Nelita, skraistė mezgasi kaip dvi skaros - o tas platėjimas prieky ir nugaroj gausis mezgant pagal schemą, tik pradėt reikia ne nuo 4-7 akių, o daugiau. Gal pradžiai nusimegzk skarą, o paskui jau bus lengviau ir skraistės mezgimą įsivaizduot
man vistiek neaišku dėl tos skaros
nuostabi skraiste