Sveiki, labai noriu gauti medvilnės sėklų, tik niekur nerandu jų pirkti, gal kas galit padėti? Labai ačiū.
Mačiau Scheteling tinklo parduotuvėje Vilniuje, jei ką, penktadienį (04.08), galiu ten užsukti. Kaina apie 10Lt.
QUOTE(milereta @ 2010 04 08, 05:45)
Mačiau Scheteling tinklo parduotuvėje Vilniuje, jei ką, penktadienį (04.08), galiu ten užsukti. Kaina apie 10Lt.
O gal kas matėte Kaune? Man būtu patogiau. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2010 04 08, 05:45)
Labai ačiū šita parduotuvę susiradau Kaune ir ten tų sėklų yra. ir aš auginsiu medvilnę.
Jei dar kam reikia tai UAB SCHETELIG Savanorių pr 66 / Žemaičių g 31
QUOTE(lapkrituke @ 2010 04 08, 14:08)
As pirma karta kazkaip susiduriau su medvilne, bet kazkodel sudomino O sakykit, ka darysit su ta medvilne? Kaip ji auginama, ir ar cia tik del pacio augalo ar kaip?
Laba. Daryti tai nedarysiu nieko, tiesiog man labai patinka pasistatyti keleta sakeliu ant stalo. Man jau isaugintos duodavo dede bet ji jau nera tai nusprendziau uzsiauginti pati ir pasipuosti namus. Va sitaip ji atrodo isauginta.
http://www.blogas.lt...ijux/262532.jpg
Ar ji daugiametė ar vienmetė Greičiausiai pasėji nuskini ir nebėra? Ar greitai auga? Gal kas foto turit?
Gas galit nuotrauka imesti savo medvilnės kaip ji pas jus auga