Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

www.everydayminerals.com

user posted image

sena tema
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 04 01, 12:57)
Tai kad neverta - į LT jie siunčia, siuntimas nebrangus...

Tai kad nemoku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
man ta pati problema biggrin.gif ir kai reik vieno meginuko tai kazkaip ir vienai siustis neapsimoka verysad.gif
Atsakyti
O aš kad ir kaip džiaugiausi savo EM pudra, bet supratau, kad netinka man ji.. Naudojau, atrodė viskas gerai, bet paskui pasidarė oda tokiais mažais spuogeliais išberta, lyg poodiniais tokiais.. Negalvojau, kad nuo pudros.. Bet nustojau naudoti, jau kelias savaites naudoju kitą ir viskas tvarkoje, tvarkosi tie spuogiukai..
Gerai, kad nepaskubėjau ir neužsisakiau naujos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 04 02, 15:41)
man ta pati problema biggrin.gif  ir kai reik vieno meginuko tai kazkaip ir vienai siustis neapsimoka verysad.gif

o kokios tau spalvytes reikia ir formules?
Atsakyti
Uzsisakiau 2 pudryciu meginukus: aussie perk me up(sake,kad labai graziai skaistina,kap highlighteris. Anksciau naudojau essence,bet eme berti nuo jo,tai ieskau kazko naturalesnio) ir dar viena,kurio pavadinimo nepamenu biggrin.gif zodziu,ziuresiu,manau,dali pilsiu i pudras,sumaisysiu,o dali naudosiu paprastai po viena smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Užsakinėtojos
Nu kažkoks juodas nesusipratimas - užsisakiau pudrų, šepetėlių dar kovo 18d., po šiai dienai nėra... Pašte sako, kad info apie siuntą su tokiu numeriu nėra, kur jis yra neaišku ir t.t. Ar yra dar kam nors taip ilgai važiavę?
Atsakyti
iš JAV mažiausiai du mėnesius eina, jei žemės paštu užsakyta, ne airmail smile.gif nesijaudink, lauk gegužio pabaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 16 balandžio 2010 - 11:02
QUOTE(Meskala @ 2010 04 16, 12:02)
iš JAV mažiausiai du mėnesius eina, jei žemės paštu užsakyta, ne airmail smile.gif nesijaudink, lauk gegužio pabaigoje.

Ane? Nes ankstesnėse temose lyg skaičiau, kad per porą-trejetą savaičių merginos gauna g.gif
O "United States Postal Service - First-Class Mail International Package" tai čia oras įdomu ar žemė smile.gif
Žodžiu jaudinuos toliau, taip laukiau taip laukiau, ale kaip nėėė taip nėėėė...
Atsakyti
pagal viską - ateina per 21 darbo dienas. Gal ten Velykas šventė, tai dar prisideda kelios dienos :]]] žodžiu, mano paskaičiavimu turėtum gauti kitą savaitę smile.gif plius, būna, paštas dažnai pralaiko.
dar vienas dalykas, įdomu, kokiai tarnybai Lietuvoje pristato. Jei ne LT paštui, o kokiai privačiai, tarkim Lex system...tai jie itin nesivargina greitai pristatyti prekę sad.gif
žodžiu rašai EM laišką paskutinę balandžio savaitę ir klausi, kur paskutinį kartą jie matė savo prekę.
Ojeigu suma viršijo 75 dolerius, visko gali būti, pas muitininkes gal atsidūrė? nors nesitiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 16 balandžio 2010 - 11:58
Oi kaip sudėtinga, negalvojau doh.gif
Keista, kad gali ir kitai tarnybai, ne paštui - galvojau, čia automatiškai... Nuo ko kaži priklauso g.gif
Dėl tos sumos tai įdomu - pats pirkinys neviršija, bet su pristatymo išlaidom viršija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 04 16, 12:15)
Ane? Nes ankstesnėse temose lyg skaičiau, kad per porą-trejetą savaičių merginos gauna  g.gif

Esu gavus iš EM siuntinuką per 10 dienų mirksiukas.gif Ilgiau nei mėnesį nėra tekę laukti...
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 04 16, 14:08)
Esu gavus iš EM siuntinuką per 10 dienų  mirksiukas.gif  Ilgiau nei mėnesį nėra tekę laukti...

Ot gražu smile.gif
Gal už nedaug $ siunteisi? Per paštą ateidavo?
Atsakyti