Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 18:35)

O koks cia kiekis? Pirkti cia SM?
Nelabai matosi, bet ar kodukas yra g.gif Ant lipduko ar sone isgraviruotas?

Cia yra 50 ml ,testerinis variantas .
Pirktas per tarpininke SM is Fragranceshop.com

Apacioje ,ne lipdukas ,o ...nu ne lipdukas ,ant pacios bonkytes uzrasas biggrin.gif ,matosi silpnokai ,kampa pagaut reik gera smile.gif , o kodukas kur turi but? Ant dugno yra skaiciai : 75008 (nezinau ar apie situos klausiate)
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 03 31, 19:02)
Cia yra 50 ml ,testerinis variantas .
Pirktas per tarpininke SM is Fragranceshop.com

Apacioje ,ne lipdukas ,o ...nu ne lipdukas ,ant pacios bonkytes uzrasas biggrin.gif ,matosi silpnokai ,kampa pagaut reik gera  smile.gif  , o kodukas kur turi but? Ant dugno yra skaiciai : 75008 (nezinau ar apie situos klausiate)

Man atrodo kad si parduotuve tikrai patikima, ko nepasakyciau apie perfumenetwork doh.gif
Tai manyciau kad su jais viskas OK turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 19:05)
Man atrodo kad si parduotuve tikrai patikima, ko nepasakyciau apie perfumenetwork doh.gif
Tai manyciau kad su jais viskas OK turi buti mirksiukas.gif

Aciu ,as ir tikiu 4u.gif
Tai vat ir Ingute man sake kad is cia patikima (nezinau ar galiu sakyt -Ingakalnis sake),tai as kaip nelabai supratanti ir pasitikiu profesniu zmoniu nuomone ir ziniomis ...negirdejau dar blogu atsiliepimu apie juos...turiu minciu dar kelis dioriukus is ten paimt..
o kas blogai su perfumenetwork? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 31 kovo 2010 - 21:43
Sveikos mirksiukas.gif gal kas turit versace bright crystal,ir galit man pasakyt kodas ant dugno -tai lipdukas,ar ismustas turi buti?
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 04 01, 03:21)
Sveikos mirksiukas.gif  gal kas turit versace bright crystal,ir galit man pasakyt kodas ant dugno -tai lipdukas,ar ismustas turi buti?

galėsiu vakare savąjį apverst,jei dar bus aktualu.

Į temą.
Negalima skaityti Medicinos enciklopedijos nuo pirmo puslapio iki paskutinio, nes tikrai kažką arba ir viską prisitaikysi sau.
still....
Teko vakar vartyti vieną Coco EDP 50 ml splash ir vienas klausimas man kilo: ar ant dugno būtiniausiai turi būti užklijuotas lipdukas (nėra, tik graviūra Chanel ir talpos), o kodukas būtiniausiai išgraviruotas ant nugarinės pusės (skaičiukai lipduku priklijuoti prie dugno) g.gif ?
(visa kita - graviūra ant fronto, stoperis, kaklelio apvado auksiukai, spalva ok.. Jei dar paklius pamatyt,dar pažiūrėsiu).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 01 balandžio 2010 - 09:31
Sveikos, ir man iskilo kalusimas, ar originalus mano D&G light blue. Gauti dovanu is JAV smile.gif Idomiausia, kad pirmam puslapyje, kur nuotrauka originaliu ir fake, maniskiai nei vienam netinka (dugnai cia kur) g.gif Visi kiti pozymiai lyg ir atitinka originalius smile.gif Uzmeskit aki mirksiukas.gif
http://public.fotki....icture-075.html
http://public.fotki....icture-073.html
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 01, 10:24)
Teko vakar vartyti vieną Coco EDP 50 ml splash ir vienas klausimas man kilo: ar ant dugno būtiniausiai turi būti užklijuotas lipdukas (nėra, tik graviūra Chanel ir talpos), o kodukas būtiniausiai išgraviruotas  ant nugarinės pusės (skaičiukai lipduku priklijuoti prie dugno) g.gif ?

Nebūtinai. Jeigu splashas, tai EDP yra senesnio leidimo. Nedaug tokių čiupinėjau, bet išgraviruoto kodo nugarinėje pusėje nėra. Ant dugno būna CHANEL, talpa ir raidžių-skaičių kodas (6 simbolių). Nežinau, ar tai graviravimas, bet dugno užrašai būna iškilūs tame pačiame stikle (ne lipdukas).
Atsakyti
aha ,jei nesunku uzmesk aki mirksiukas.gif nes pas mane lipdukas,dezute deja,ismeciau tai negaliu pasakyt kodai sutinka ar ne doh.gif siaudelis plonas,tiesus....kai nemaciau orginalo(jei manasis fake) negaliu rast skirtumu.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2010 04 01, 12:05)
Nebūtinai. Jeigu splashas, tai EDP yra senesnio leidimo. Nedaug tokių čiupinėjau, bet išgraviruoto kodo nugarinėje pusėje nėra. Ant dugno būna CHANEL, talpa ir raidžių-skaičių kodas (6 simbolių). Nežinau, ar tai graviravimas, bet dugno užrašai būna iškilūs tame pačiame stikle (ne lipdukas).

jasna. tas,kurį mačiau, ant dugno turi viską, bet skaičiai - kreivai šliopteltame mažučiame piliulės formos lipduke.
taip dar nebuvau mačius ant Chanel buteliuko g.gif
Gailiuosi,kad kvapo neišbandžiau bent ant riešo unsure.gif

Atsakyti
iš Chanel serijos: vakar išsidūriau, turguje nusipirkau chanel coco madmuesel (žinau pati kalta ir t.t.), šiandien gavau originalus. be to turiu allure. sulyginau ir dabar aišku - visų chanel ant dėžutės dugno yra įspausti peršviečiami skaičiai, tie skaičiai turi būti įspausti ir ant buteliuko nugarėlės (ne apačios). ant mano turginio "originalo" skaičiukai ant dėžutės yra, o ant buteliuko ne. kvapas irgi nėr ką lyginti. nu nieko, už 100 Lt purkšiuos lyg valiai:))
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 01, 15:03)
jasna. tas,kurį mačiau, ant dugno turi viską, bet skaičiai - kreivai šliopteltame mažučiame piliulės formos lipduke.
taip dar nebuvau mačius ant Chanel buteliuko g.gif
Gailiuosi,kad kvapo neišbandžiau bent ant riešo unsure.gif

galiu pademonstruoti paskubomis ten "nutraukta" foto dėl dugno ir koduko.
user posted image
kvapo tąkart gerai neišsniffinau, bet jau vien buteliukas man sukėlė aibę įtarimų.

smarki, gal gali įdėti foto turginio?

Atsakyti
Turiu Guerlain Shalimar Legere 2 buteliukus. Vienas - 75 ml , kitas 50 ml. Itarima kelia mazesnio buteliuko kvepalu spalva ir buteliuko stiko storumas . g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti