[color=darkviolet]Pakartosiu savo receptą
KELMAS
Reikia šonkauliukų tokios kaip juostos... Užmarinuojam su prieskoniais, česnakais, lauro lapais. Tada darome įdarą iš faršo. Faršą galima pasirinkti pagal skonį; jautienos, vištienos, kalakutienos... Faršui reikia prieskonių, pakepintų morkų su svogūnais, apkepintų grybų, kiaušinio, grietinėlės...
Iš šonkauliukų padarome tokį kaip šulinį, į vidų dedame faršą. Surišame siūlu, kad neišbyrėtų.
Kepam orkaitėje įsuktą į foliją. Kepiau maždaug 1 val. 30 min, po to nuėmiau foliją kad apskrustų.
Puošiame pagal fantaziją.
Dekui labai, tik dar norejau paklausti tuos sonkaulius kai surisi siulu tai kaip suprantu viduriukas tuscias buna? Farsa kai idedi tai dugno nereikia? Pakelus neisbyra?