Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

user posted image

MEDŽIAGOS:

Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kvadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.
Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

evenweave ir linas

28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

ADATOS
Teorijoje rašo, kad ant 14 Aidos tinka siuvinėjimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesnė adata, tuo mažesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28

siūlų konverteris
http://www.cyberstit...p?processForm=0

knygelių aptraukimas medžiaga
http://loretablog.bl...k-tutorial.html

darbelių rėminimas prisiuvant ant kartono
http://eva.ru/albump...2103E52DE.node1

rėminimas tempiant ant kartono
http://blog.kasiulai.lt/reminimas.html

siuvinėjimo rėmai
http://blog.kasiulai...i.html#more-272
Atsakyti
naujoj temoj rodausi kaip tik velykom ranksluostukas 4u.gif

user posted image

ir dar raktu pakabukas kitoj pusej siuvinesiu varlyte "nieko nematau" smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 03 28, 23:35)
Taip,rinkini,galvoju nors karta gyvenime pabandysiu issiuvinet ta rinkinuka...Ir zinokit man nepatinka,siulai be jokiu spalvu numeriu,mazdaug atsirink pati,plius net nezinau kokie jie,bet kai siuvineji,siulas traukiamas per medziagos skylutes taip atbrigzta,serpetojas..Man nieko ner geriau uz dmc siulus.Cia ant 18 aidos.Rinkinys dimensions. blush2.gif

mat kaip. na tikrai tas siulu atrinkimas tikrai nevilti vare bet pavyko. ant popieriuko surasyta koks tas siulas ka reiskia. o man normaliai tie siulai. gal todel kad aida 14. ir man tos adatos patinka. beje kazkodel atrodo, kad dimensionu siulas plonesnis nei DMC. jum taip neatrodo?

QUOTE(amiyra @ 2010 03 29, 00:03)
naujoj temoj rodausi kaip tik velykom ranksluostukas  4u.gif

ir dar raktu pakabukas kitoj pusej siuvinesiu varlyte "nieko nematau" smile.gif

super grozis. o ant pasalinamos aidos siuvineji ar pagal ranksluoscio skylutes?
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 03 28, 22:35)
Taip,rinkini,galvoju nors karta gyvenime pabandysiu issiuvinet ta rinkinuka...Ir zinokit man nepatinka,siulai be jokiu spalvu numeriu,mazdaug atsirink pati,plius net nezinau kokie jie,bet kai siuvineji,siulas traukiamas per medziagos skylutes taip atbrigzta,serpetojas..Man nieko ner geriau uz dmc siulus.Cia ant 18 aidos.Rinkinys dimensions. blush2.gif

siuvinėt dar nesiuvinėjau ,bet "malonumą: atsirinkt siūlus jau apturėjau doh.gif ,bet turiu gerą naujieną:dabar pirkau tris rinkinukus ,tai siūlai jau sunumeruoti ,nieko atsirinkinėt nebereikia thumbup.gif ,pagaliau susioprotėjo dimensions

QUOTE(amiyra @ 2010 03 28, 23:03)

gražumynai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 03 27, 09:00)
merginos,kas siuvinejot magnolijas-spalvos 781 ir 782 ar jos tarpusavyje labai skiresi nes pas mane ant siuliuko raso,kad tie du siulai atitinka vienas kita,na gal nelabai suprantamai parasiau bet manau suprasit,o kaip jums ten buvo?ar turejot skirtingus siuliukus?

aš siuvinėju kaip tik magnolijas ir naudoju visus reikiamus siūliukus ax.gif

QUOTE(notera @ 2010 03 27, 09:41)
jau man antra karta tenka susidurti su tokia situacija is dmc paletes,darau su viena spalva -matysiu kas gausis  blink.gif

žinok kažin ar bus gerai su viena spalva, ten esmė yra susiliejantys atspalviai..na vakare įmesiu parodyti... ax.gif

QUOTE(Auruze @ 2010 03 27, 22:45)
DAr viena pasirodau - keleto vakaru darbiukas smile.gif

labai mielas darbelis wub.gif
QUOTE(Donalita @ 2010 03 28, 11:57)

Parodau savo namelio procesą. Namelis pastatytas, dabar jau liko aplinką sutvarkyti  smile.gif

oij kaip gražu :wub:labai noriu schemutės į dangu0le@yahoo.com

QUOTE(Arveda @ 2010 03 28, 12:21)

O čia mano siuvinėtos avytės atsidūrė ant pagalvėlės  ax.gif

mielos kokios wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 03 28, 13:45)
Išlendu iš pogrindžio pasirodyti mirksiukas.gif  Jau kaip atsibodo veido foną siuvinėti, sugaišau dvi savaites, dar taip nenoriai siuvinėt neteko doh.gif  Bet dabar vėl judu į priekį thumbup.gif

gražus bus.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 03 29, 00:03)

thumbup.gif puikiai darbuojies Velykom thumbup.gif
Atsakyti
Danguoliukas33 , ačiukas 4u.gif

Bet jau vištyčių ant rankšluoščio koks grožis thumbup.gif Ir varlytė super 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau,bet man tas siulu atrinkimas tai tikra kancia,nes turbut zinot kaip surasyta pvz siam rinkinyje tai viena spalva o simbolius reiskia 2 skirtingus,o siulai taip,tikrai atrodo plonesni,ir sakau man jie taip atsiserpetoja ir atrodo ant labai pigiu blush2.gif blush2.gif 4u.gif Tiesiog norejau pabandyti rinkinuka,nes iki siol nebuvau susigundzius,jei dabar jau patobulino ir nereikia vargti su tais siuliukais,tai tikrai palengvino darba smile.gif
Velyku visteles labai fainos,taip ir noris ruostis sventei smile.gif
Atsakyti
[quote=amiyra,2010 03 29, 00:03]
naujoj temoj rodausi kaip tik velykom ranksluostukas 4u.gif

saunios visytes laaabai smile.gif

as irgi siuvineju ranksluostukus 'is tos serijos' smile.gif

pasiskolinta mintis blush2.gif
Atsakyti
Labuka mergytes 4u.gif
Vis paskaitau, pasigroziu, bet pati toookia vezlys doh.gif, roze igriso, tao dabar skersai rozes uzsiimineju kitais-mazesniais darbukais. Bet kas juokingiausia, kad esu vis aplenkiama: iskryziavojau merginas, geriancias kava, tai jau buvo parodyta, tada iskryziavojau suniukus mazylius - irgi kazkas pasirode, tada emiausi katino ant sakos - ir tai jau parodyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , vadinasi neturiu kuo pasigirti tongue.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, kai jau baigsiu savaja rozyte, tai sudesiu viska is karto mirksiukas.gif
O Jusu darbeliai - nuostabus, tiek ju daug, tokie ispudingi, kiekvienas savaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuoles.
p.s. bukit drauges, papasakokit, kaip Jus siuvinejat ranksluostukus, prijuostes ar kitus daiktelius - ant tirpstancios kanvos??? Ar yra jos GA???
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu: pradėjau siuvinėti gėles, bet čia tiek daug metaliko, kad neapsikentusi vis prie kito darbelio prisėdu.
user posted image
O rezultatas turi būti toks:
user posted image

Antrasis darbelis DIMEMSIONS namelis - tikra atgaiva sielai jį siuvinėti. Kol kas išsiuvinėjau tiek
user posted image
Laukimas rezultatas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 03 29, 13:52)
Ir aš pasigirsiu: pradėjau siuvinėti gėles, bet čia tiek daug metaliko, kad neapsikentusi vis prie kito darbelio prisėdu.

Antrasis darbelis DIMEMSIONS namelis - tikra atgaiva sielai jį siuvinėti. Kol kas išsiuvinėjau tiek

sėkmės darbeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti